Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.071
Cevap
139
Favori
735.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakoggdh

    size tavsiyem bir dahaki cihazınız snapdragon işlemcili bir samsung modeli olsun mumkunse üst seri. a51 aslında se20 ile kiyaslanmasi doğru bir cihaz değil orta seviye ve islemcisi onun yanında cok zayif. ondan bile memnun kaldiysaniz bahsettigim özelliklere sahip Samsung kullanırsanız telefon olayını kapatırsiniz. güncelleme sıklığı ve yazılım stabilitesi olarak üst seriler daha da iyi samsungda. 8 aydır kullanıyorum 8 adet aylık, 1 adet büyük güncelleme aldı cihaz hiçbir güncellemede geriye gitme, olumsuzluk vs. ile karşılaşmadım. her seferinde birşeyler daha iyi oldu. 10 dan 11 e guncelledik 20 gün önce cihazin şarji uzadi misal. toplamda 3 yıldır Samsung kullanıyorum sistem arayuzu ve sistem uygulamalarinda hiçbir problem ile (atma vs.) karsilasmadim. samsung yazılım olayini güzel yapiyor umarım bozmaz.

    Kesinlike dediğiniz gibi yapacağım. Yıllardır böyleydi bende zaten. Firmalar kompakt cihaz çıkarmamaya yemin edince ben de Apple'ın tuzağına düştüm. Aslında A51 ile kıyaslamak çok da absürt olmaz. En mantıklı rakibi A71 şu anda. SE'de işlemci güçlü gerisi yok. A51'de de işlemci yok parmak izi dışında geri kalan her şey SE'den iyi. Zaten işlemcinin kötü olması yavaş olduğunu açıklıyor A51'de. Cihazlara bütün olarak bakmak lazım. SE'de ekran ve fotoğraf kalitesi çok kötüydü A51'e göre. İşte anlatmak istediğim bu, Samsung yazılımı işini gerçekten biliyor. Note5 cihazıma 2 sürüm verdiler. Android 7 sonrası güncelleme bitti. Ama gel gör ki kararlılık çok iyi. 6. yılına giren cihaz hala her ihtiyaca cevap veriyor. Onunla aynı zaman çıkan 6S'ler de şu an iş görüyor ama kullanıcılar 14 sürümüne güncelledikten sonra feryat fidan ağlıyorlar. Mesele güncelleme paketi göndermek değil; kararlı, hatasız, pili verimli kullanabilen sürüm vermek. Apple'ın çok güncelleme vermesi beceriksizlikten ve planlı eskitmeden dolayı olabilir. Bir de kullanışlı özellikler gıdım gıdım veriliyor.





  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    iPhone SE gayet de sağlam çıkmış bir cihaz. 100 tanesi içinden elbette 3-5 sorunlu cihaz olabilir. Geriye kalan 95’ini sorun yaşanıyormuş gibi göstermek bana pek adil gelmiyor. Beş yıl iPhone 6s kullandım. Hayatımda hiç temiz kurulum yapmadım. Çıktığı gibi güncelledim. Bir kez sıfırlandı o da pil değişimi için servise gitmişti.

    Şahsen Samsung’un telefonlarını asla almam. Hele de benzer fiyat bandında bir iPhone varken kimse Samsung almaz. Bakın S20 yorumlarına. iPhone 12 ile aynı fiyata satıldıktan sonra gider iPhone 12 alırım diyor. Özellikle Android kullanıcıları bunu üstüne basa basa söylüyorlar. S10 kullanıcıları dört aydır Android 11 bekliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 kullanıyorum.Tam se2020 alacakken burada yazılanlardan sonra bi kuşku girdi içime. Ne yapsam bilemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    bu her yerde söylenen ios yazılım stabilliginden dolayi bu yil ios denemek istemiştim ama forumlarda ve cevremdeki gördüğüm kötü yazılım sorunlarından dolayi vazgeçtim iyiki de öyle yapmışım. eşdeğer android cihazdan 2-3 bin lira fazla ver üzerine cozulemeyen bir sürü yazilimsal sorun.. akıl isi değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 16 Ocak 2021; 15:47:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scanh

    Ölü fiyat verseniz de satılmıyor 2. elde emin olabilirsiniz

    Bugün sarı sitede biri “bonusla beraber 4.250’ye alıyorum neden sizden alayım ki” diye bir mesaj attı (bu arada 4.250’ye falan satmıyorum çok daha uygun bir fiyata satıyorum)

    Ben de o zaman 4.250’ye gidin alın niye bana mesaj attınız yazdım. Kitlesi de ilginç bir telefon 😁


    15 gündür gün, randevu saati, randevu yeri veren her dakika mesaj atıp randevu saatine yakın ortadan kaybolan mı dersin, ilk mesaj olarak yarım saate almaya geliyorum yazana tamam gel al deyince susan mı dersin 😁


    Nokta vuruşlu yazıcı bile sattım, modem sattım modem. Ne böyle zor satılan telefon gördüm ne böyle bir kitle 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Bende telefoncuya zor sattım hocam 3800 TL’ye. Maalesef telefon çok tutulmadı ve bir sürü indirim gördü. O yüzden de değeri çok düştü.
  • Denis Cheryshev kullanıcısına yanıt

    Telefoncuya müthiş fiyata satmışsınız sarı siteden son kullanıcı bundan daha düşük taleplerle geliyor. Hayırlı olsun :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında satmıştım hocam belki de ondan öyle oldu :) inşallah sizde istediğiniz fiyata satarsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denis Cheryshev -- 16 Ocak 2021; 16:24:38 >
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt

    ne fanboyların ne de marka boklayıcılarının düşüncelerine bakmamak gerek, ortalama kullanıcı düşüncesi daha önemli.

    iphone 7 ile mutluydum. arada android camiasında neler oluyor diye samsung note 10 lite aldım ve mutsuz olup yedeğe kaldırdım.

    şimdi iphone se ile gene mutluyum.

  • Symbianist S kullanıcısına yanıt

    Berbat modemine bakınca hiç de sağlam çıkmış gibi durmuyor. Tabi kozmetik kusur ben de vardı herkeste olacak diye bir şey yok. Yine benim kulaklık bozuk diye herkesinki bozuk diye bir şey de yok. Bu ana konuda biraz gezince sizin yazdığınız istatistik sanki pek tutmuyor gibi. İnternette yorumlara bakınca da maalesef bu telefonun sabıkası temiz değil. Kaldı ki genel olarak iOS yazılım şikayetkerine baktığımda Samsung kullanıcılarına göre çok fazla.


    Samsung'a kimse almaz demeyin. Ben aldım ve bundan sonra da almaya devam edeceğim. Fiyatları aynı olabilir, bana göre üst model Sansung parasını Apple'dan daha çok hak ediyor Çünkü bügün Avrupa'da satılan tepe model Samsung tepe model Apple'dan daha pahalıyken Avrupalı insanlar çatır çatır da alıyor Samsung'u. Benim ülkemde de yurtdışında daha pahalı olmasına rağmen Samsung ülkeme özel fiyat verirse kusura bakmayın ama Apple asla alınmaz.


    S10 kullanıcılarının güncelleme beklemesinin olumsuz yanı ne onu anlayamadım. Samsung'un güncelleme takvimi böyle zaten. Nasıl iOS yılda bir kez büyük güncelleme veriyorsa adamlar da yılda bir kez büyük Android sürümü veriyor. Google yeni sürümü tanıttıktan sonra Samsung o sürümü adeta baştan yaratır bir kaç sonra kullanıcıya en az hatayla sunar. Apple gibi yarım yamalak sürüm göndermediği için de her ay güvenlik yaması yollar. Düzeltecek pek bir şey olmaz.


    Lafın kısası eskiden iPhone'un sahip olduğu üstünlükler dönemi kapanalı çok oldu. Artık rakipler fark atıyor.


    Şu Exynos muhabbeti de açılmadan ben söyleyeyim. Birkaç yıl öncesinde durum tam tersiydi. Snapdragonlar çöp gibiydi, ısınıyordu. Snapdragon 810 işlemcisi rezil olmuştu. Exynos daha iyiydi. Fark bir anda açıldı. Sizin kullandığınız iPhone 6S cihazının işlemcilerinin bir kısmını Samsung 14nm teknolojisiyle üretip Apple'a verdi zamanında. Bir kısım işlemciyi de Apple TSMC şirketinden 16nm ile aldı. Dolayısıyla 6S modellerinde performans farkı olmuştu. O zaman iSheep Apple fanboyları hiçbir şey demiyordu Apple'a. Samsung yapınca göze battı sadece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yakoggdh Y kullanıcısına yanıt

    Hocam aman diyeyim size. Samsung geçen sene işlemcilerde hata yapmasaydı zaten iPhone'u ezip yerle bir etmişti. Onların da elinde bir sürü imkan var hala içime sinecek bir cihaz çıkarmadılar gidip alalım. Telefonu sattığım kişiye de açıkça anlattım durumu. iPhone çok kötü bir cihaz değil ama asla abartıldığı gibi de değil. Eskiden bence daha da iyiydi. Apple yolunu kaybetmiş. Ne yapsak satar gözüyle bakıyorlar ya da daha büyük işler peşindeler, telefon umurlarında değil. Ayrıca iPhone asla satıldığı fiyatı hak etmiyor özellikle ülkemiz için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denis Cheryshev kullanıcısına yanıt

    İnşallah hocam teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denis Cheryshev kullanıcısına yanıt

    Çünkü zaten ederinin çok üstüne girdi piyasaya. O balon gibi şişirdikleri fiyat asla ederi değil. 12 Pro modellerinin fiyatı yerle bir olacak zaten. Patlayacak balonları.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Bu biraz bizim insanlarımız ile alakalı bir durum. İnsanlar iPhone’u marka algısı için alıyor iPhone 6, 7, 8 veya se farketmez kasa aynı olduğu için aynı geliyor insanlara ortası delik kılıf alıp takıp kullanacak Apple kullanıyorum zenginim havası verecek. Tek kamera ile 5 kameralı telefona kafa tutması ya da 5000 fiyatı ile daha pahalı android telefonları ezmesi önemli değil onlar için arkada Apple logosu varsa hepsi aynı :D zaten bakın ikinci el iPhone 6s ile 1. Nesil se fiyatlarına se 800 1000 lira civarı iken 6s 1400 1600 civarı geziyor. Yani böyle ara modellerin ikinci el tutmaması normal hocam iki cihazın özellikleri aynı derseniz de iPhone 5s ile arasında 300 lira falan oynuyor iPhone 6 ile de aynı fiyat se1.
  • Gerek çevremde olsun gerek kendimde olsun samsung'un son yıllardaki hemen hemen tüm üst düzey cihazlarını gördüm veya deneyimledim.

    3 ay öncesine kadar samsung s7 edge telefonunu kullanıyordum telefonun anakartı kendiliğinden yandığı için son 3 aydır idareten bir telefon kullanıyorum.


    Öncelikle bu ikinci el piyasası hakkında yazanlara yorum yapmak istiyorum telefonu 5300e alıp 4800e falan mı satmayı düşünüyordunuz ? herhangi bir şeyin 2.eli olunca minimum fiyat düşüşü bu kadar zaten çünkü cihaz halihazırda piyasada 0ı saatılıyor. Ayrıca ikinci elde bence önemli olan 2 sene sonra fiyatının ne kadar düştüğü şu anki fiyatının alıp-satıcılar haricinde düşmesinin pek bir önemi yok.


    Ben s7 edge'i aldığım zamanlar iphone 6s'i çok rahat alabiliyordum hatta iphone7 bile bulunuyordu benzer fiyatlarda isteyen araştırıp bakabilir. Şimdi gelelim 2.el fiyatı diye dert yananlara;


    s7 edge cihaz her şeyi temiz ve kutulu bir şekilde kozmetiği tertemiz olan cihazı maximum 1200e satabiliyorsunuz.

    Aynı temizlikteki bir iphone 6 ise 1200 minimum bakın hatta kendiniz de bakın iphone 5 bile 500-600e alıcı buluyor. O zamanlar alabilecek olduğum ama onun yerine samsungu tercih ettiğim iphone7'nin fiyatı ne kadar 2bin lira bandında 2.eli. İkinci el bence budur hocam senin alıp 2 ay sonra sattığın telefon değildir. 2.el alacak olan biri der ki 500 llira fazla vereyim 0 cihaz olsun. 3 yıl sonra bakalım s10 lite fiyatına veya bakalım a71 fiyatına ikinci elde hurda fiyatını görünce anlarsınız 2. el değerinin ne demek olduğunu.


    Samsung'un falan servisine hiç girmiyorum bile s7 edge pembe çizgi sorunu diye yazın internete servisin ne cevap verdiğini görün. ''Telefonu çok fazla cebinizde taşıdıysanız o yüzden baskıdan pembe çizgi sorunu olmuştur'' cevabı alan müşteri var.(HAYIR BİR DE DALGA GEÇİYORLAR YANİ  ) Samsung'un a serisi yok c serisi meşhur zaten her sene çıkarıyorlar 2 sene sonra güncellemeyi kesiyorlar sen istediğin kadar stabilim de telefon iki sene sonra sıradan bir eski telefon oluyor. Takılmalara kasmalara alışıyorsun. Hadi kasmadı diyelim telefonu kalan yıllarda aynı arayüzle kullanıyorsun eğer biraz farklılık olsun istersen root işleriyle falan uğraşıyorsun.


    S7 edge telefonumu çok severek kullandım hatta kırılan ekranı değiştirecek kadar çok sevdim(edge ekran değişimlerinin fiyatlarını bilenler vardır ) . Eğer çok zengin birisi olsaydım samsung kullanmaya devam ederdim 2 senede bir telefon değiştirir samsung çok iyi ya der kendimi tatmin ederdim. Ama iki sene sonra telefon değiştireceğimi hiç sanmıyorum. O yüzden iphone düşünüyorum. Çağ dışı olan se 2020'in kasası bile umurumda olmamaya başladı artık. Ben telefonu hizmet almak için kullanıyorum benim için temelde bir araç sonuçta telefon. Ben bu hizmeti 2 sene sonra neden alamayayım hadi güncellemeyi geçtim kamera kalitesi ya hangi samsung telefonun kamerası 2 sene sonra aynı kalitede kalıyor? Hani şu 35 tane kamera koydukları telefonları? Arkadaşlarımla fotoğraf çekileceğim zaman 5s'i olan arkadaşla çekiliyorduk düşünün artık.

    Androidde uygulama optimizasyonu desen felaket zaten keşke böyle olmasaydı ama öyle.


    Sonuç olarak telefon cihazı bir hizmettir ve bu hizmetin içinde servis de vardır uygulama da vardır değeri de vardır güncelleme desteği de vardır ve ben bu hizmete bu kadar para vermişken 2 sene sonra da ilk aldığım zamanına göre en azından %80 performansını alabilmeliyim. O performansı alamadığım zaman geldiğinde de ettiği değerden satabilmeliyim.


    Ben bu başlığa sadece telefon hakkında bilgi almak için gelen bir üyeyim ama cidden artık sıktı bir üye daha 2 gün önce telefonu isteyen yok ilan öyle duruyor diyordu(@scanh). Bugün diyor ki bir sürü cevap yazanlar var yok 4250 diyen var yok bilmem ne var. Bak demek ki yazan varmış ki ilk dediğin gibi yazan olmasa dahi banane ya! Tamam telefonu satamamışsındır anlarım bir kere yazarsın bilgilendirirsin ama dikkat ediyorum her olumsuz yorum yazan birisi olduğunda damlıyorsun buraya. Şu telefonu sat da sen de rahatla biz de rahatlayalım





  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Nereye yarım yamalak sürüm göndermiyor? Samsung’u görmesek bilmesek inanacağız bu dediklerine. Samsung yazılım işini bilseydi Tizen’i telefonlarda görürdük. Bada OS bugün yaşıyor olurdu. Samsung tepe modellerinin çatır çatır alındığı yok. Wi-Fi sorunu Apple’ın değil Intel’in sorunu. Millet çatır çatır Samsung alıyormuş. Bence araştırmadan yorum yapmasanız iyi edersiniz. iPhone SE bile tüm Note 20/S20 serisinden daha fazla sattı. iPhone 11’i ve iPhone 11 PM’yi ise saymıyorum bile. İlk beşte en çok satılan dört telefon iPhone modelleri.

    https://www.gsmarena.com/five_of_the_top_10_smartphones_sold_in_the_us_during_first_week_of_september_are_iphones-news-45473.php

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yıllarca android kullanan biriydim bir ara küçük bir 4s dönemim oldu son 7 8 ayda da önce iphone 8 şimdi de iphone se 2020 kullanıyorum. Androidde romdan roota kadar her şeyi de yaptım zamanında yani androidle de bayağı haşır neşirdim. Uygulama stabiletesi demişsiniz kamera gerektiren uygulamalara bakın instagram Twitter whatsapp snapchat android ile çekildiğinde kalitesi o kadar rezalet ki isterseniz note 20 ultra ile çekin insanlar instagrama fotoğraf yüklerken dahi çevresinde iphone kullanan birini arıyor. İphone se’nin belki bir nebze wifi ve bir de batarya sorunu var onun dışında 5 yıl takır takır çalışıyor. A51 demişsiniz arkadaşımdaki a51 6s’ten daha kötü fotoğraf cekiyor bizzat denedik. Oyunlara gelince pubg isterseniz ben oynamiyorum da androiddeki pubg iphonedaki pubg’nin yanından geçemez mesela. Yani demem o ki iphone da samsung da kul yapımı hepsinin iyi ve kötü yönleri var ama totalde kesinlikle iphone çok daha verimli bir ürün. Hatırlamışken şunu da ekleyeyim androidde mesela Twitter dm kısmı o kadar hatalı ve hantal çalışırken iphoneda böyle bir sorun yaşamazsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucumuhammet -- 16 Ocak 2021; 18:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam Apple fiyat istikrarını korur. Mesela iPhone 11 Pro Max 256 GB ilk TR satış fiyatı 13.300 idi, 1 Temmuz 2020'de zamla 14.500 oldu. Ben ilk satış fiyatı 13.300 zamanı Turkcell indirimiyle 12 bine aldım, 1 yıla yakın kullanıp 12.650'ye sattım. İnsanların kızgınlığı SE'de fiyat istikrarının korunmaması. 5.300'e çıktıysa beklenti en fazla 5-4.900 civarlarına düşmesi ve ordan satılmasıydı uzun süre, sonra da kur artışına bağlı zamdı. Ama böyle olmadı telefon düştükçe düştü arkadaşın dediği gibi 1100 TL zararla sattılar. Tabiki cep telefonu bir yatırım aracı değildir, ama TR'de insanlar malının değerini koruyarak ancak cihaz değişimleri yapabiliyor, ekonomik şartlarımız malum. İnsanlar 10 küsür senedir iPhone'un bu ikinci el piyasasının düzgünlüğüne alışmış, SE'de böyle olunca afalladılar. Berberin oğlu 4.100 TL'ye garantisi bitmiş temiz iPhone 8 Plus almış. Ama insanlar çok daha iyi işlemcili SE 2020'yi almıyor. Bunda 2 etken; 1- ekranın küçük olması ve ekran kasa oranı 2- Apple'ın serbest piyasada fiyat istikrarını koruyamaması.


    Bakın SE Plus modelinden bahsediliyor 499 dolara. Mesela o model gelirse ülkemizde peynir ekmek gibi satacak ve ikinci el değeri çok kuvvetli bir cihaz olacak, bakın görün.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulbagspor

    Gerek çevremde olsun gerek kendimde olsun samsung'un son yıllardaki hemen hemen tüm üst düzey cihazlarını gördüm veya deneyimledim.

    3 ay öncesine kadar samsung s7 edge telefonunu kullanıyordum telefonun anakartı kendiliğinden yandığı için son 3 aydır idareten bir telefon kullanıyorum.


    Öncelikle bu ikinci el piyasası hakkında yazanlara yorum yapmak istiyorum telefonu 5300e alıp 4800e falan mı satmayı düşünüyordunuz ? herhangi bir şeyin 2.eli olunca minimum fiyat düşüşü bu kadar zaten çünkü cihaz halihazırda piyasada 0ı saatılıyor. Ayrıca ikinci elde bence önemli olan 2 sene sonra fiyatının ne kadar düştüğü şu anki fiyatının alıp-satıcılar haricinde düşmesinin pek bir önemi yok.


    Ben s7 edge'i aldığım zamanlar iphone 6s'i çok rahat alabiliyordum hatta iphone7 bile bulunuyordu benzer fiyatlarda isteyen araştırıp bakabilir. Şimdi gelelim 2.el fiyatı diye dert yananlara;


    s7 edge cihaz her şeyi temiz ve kutulu bir şekilde kozmetiği tertemiz olan cihazı maximum 1200e satabiliyorsunuz.

    Aynı temizlikteki bir iphone 6 ise 1200 minimum bakın hatta kendiniz de bakın iphone 5 bile 500-600e alıcı buluyor. O zamanlar alabilecek olduğum ama onun yerine samsungu tercih ettiğim iphone7'nin fiyatı ne kadar 2bin lira bandında 2.eli. İkinci el bence budur hocam senin alıp 2 ay sonra sattığın telefon değildir. 2.el alacak olan biri der ki 500 llira fazla vereyim 0 cihaz olsun. 3 yıl sonra bakalım s10 lite fiyatına veya bakalım a71 fiyatına ikinci elde hurda fiyatını görünce anlarsınız 2. el değerinin ne demek olduğunu.


    Samsung'un falan servisine hiç girmiyorum bile s7 edge pembe çizgi sorunu diye yazın internete servisin ne cevap verdiğini görün. ''Telefonu çok fazla cebinizde taşıdıysanız o yüzden baskıdan pembe çizgi sorunu olmuştur'' cevabı alan müşteri var.(HAYIR BİR DE DALGA GEÇİYORLAR YANİ  ) Samsung'un a serisi yok c serisi meşhur zaten her sene çıkarıyorlar 2 sene sonra güncellemeyi kesiyorlar sen istediğin kadar stabilim de telefon iki sene sonra sıradan bir eski telefon oluyor. Takılmalara kasmalara alışıyorsun. Hadi kasmadı diyelim telefonu kalan yıllarda aynı arayüzle kullanıyorsun eğer biraz farklılık olsun istersen root işleriyle falan uğraşıyorsun.


    S7 edge telefonumu çok severek kullandım hatta kırılan ekranı değiştirecek kadar çok sevdim(edge ekran değişimlerinin fiyatlarını bilenler vardır ) . Eğer çok zengin birisi olsaydım samsung kullanmaya devam ederdim 2 senede bir telefon değiştirir samsung çok iyi ya der kendimi tatmin ederdim. Ama iki sene sonra telefon değiştireceğimi hiç sanmıyorum. O yüzden iphone düşünüyorum. Çağ dışı olan se 2020'in kasası bile umurumda olmamaya başladı artık. Ben telefonu hizmet almak için kullanıyorum benim için temelde bir araç sonuçta telefon. Ben bu hizmeti 2 sene sonra neden alamayayım hadi güncellemeyi geçtim kamera kalitesi ya hangi samsung telefonun kamerası 2 sene sonra aynı kalitede kalıyor? Hani şu 35 tane kamera koydukları telefonları? Arkadaşlarımla fotoğraf çekileceğim zaman 5s'i olan arkadaşla çekiliyorduk düşünün artık.

    Androidde uygulama optimizasyonu desen felaket zaten keşke böyle olmasaydı ama öyle.


    Sonuç olarak telefon cihazı bir hizmettir ve bu hizmetin içinde servis de vardır uygulama da vardır değeri de vardır güncelleme desteği de vardır ve ben bu hizmete bu kadar para vermişken 2 sene sonra da ilk aldığım zamanına göre en azından %80 performansını alabilmeliyim. O performansı alamadığım zaman geldiğinde de ettiği değerden satabilmeliyim.


    Ben bu başlığa sadece telefon hakkında bilgi almak için gelen bir üyeyim ama cidden artık sıktı bir üye daha 2 gün önce telefonu isteyen yok ilan öyle duruyor diyordu(@scanh). Bugün diyor ki bir sürü cevap yazanlar var yok 4250 diyen var yok bilmem ne var. Bak demek ki yazan varmış ki ilk dediğin gibi yazan olmasa dahi banane ya! Tamam telefonu satamamışsındır anlarım bir kere yazarsın bilgilendirirsin ama dikkat ediyorum her olumsuz yorum yazan birisi olduğunda damlıyorsun buraya. Şu telefonu sat da sen de rahatla biz de rahatlayalım

    Çok şükür sonunda birisi içimden geçenleri birbir yazmış. Sonuna kadar haklısınız yazdıklarınızda. Gerçekten bu cihazı beğenmeyen isteklerini karşılamayan arkadaşlar lütfen bir an önce satın ve konudan ayrılın. Bu cihazın size sunacakları yetersiz işte iki güne bir gelip satamıyorum muhabbeti baydı artık. Ben de ikinci el aldım cihazımı. Sıfırı o zamanlar 4500 du. Ben elimdeki android telefonu takasta verip üstünü nakit olarak verdim aldım. Elimdeki cihazı takasa veremeyecek olsam niye gidip ikinci eli alayım gider sıfırı alırım. Ha ben aldığımda 1 haftalıktı adam almış nakite çevirmiş. Tutup 2 3 aylık telefona da sıfırı 4500 iken 4 bin vermem. Açık ve net konuşalım. Lütfen sıktı artık bu ikinci el muhabbeti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O karşılaştırmayı yaptım sürede bir değişiklik yoktu. Normalde bu cihazdan alınan ekran süresi ortalama 6 saattir. Ki ben de normal kullanımla ortalama aldığım süre bu oluyor. Bu ekstrem olarak yaptığım bir testti. Tekrarını yapmam zor olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.