Şimdi Ara

Apple Iphone Hızlı Şarj Hakkında ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Iphone 13 içerisinden sadece şarj kablosu çıktı. Şarj adaptörü yoktur. Çıkan kablonun bir ucu telefona takılıyor, diğer ucu ise USB TYPE-C. Apple, yeni telefonlara şarj adaptörü koymuyor. Bunun nedenini ise herkeste zaten şarj adaptörü olduğunu ve israf olmaması olarak açıklıyor. Ancak böyle düşünen pek sevgili yetkililer elimizdeki daha önce aldığımız Apple telefonlar ile verilen şarj aletlerinin USB TYPE-A olduğunu unutmuş olmalı. Apple, yeni aldığım telefon ile verilen bu şarj kablosunun USB TYPE-C bölümünü nereye sokacağım ????


    Daha sonra Monster dizüstü bilgisayarımda USB TYPE-C girişi olduğunu farkettim ve telefonumu bu şekilde doldurmaya başladım. Ancak teleofnun şarj dolum süresi pek hızlı değil. Telefonun yanında verilen kablo ile yavaş doluyor. Bu kablonun kaç watt ya da kaç amper olduğunu bilen varsa söylerse sevinirim.


    Yeni bir şarj başlığı almak şart oldu. Ama Apple kendi sitesinde sattığı ürünler standart ürünler ve hızlı şarj özellikli bir makinme göremedim. Keşke Apple Iphone 11 telefonu satarken hızlı şarj ve hızlı şarj kablosunu vermeseydim diye pişman oldum. ÜStelik bi dünya para ödemiştim, haricen satın almıştım. Çok da anlamadığım için çevremden önerileni aldım.


    Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W EU Sets

    Beraberinde gelen kablo 2.3A Type-C to IPHONE lighting.


    Telefonun kutusundan çıkan şarj kablosunu bu şarj aleti ile kullanabiliyorum ama daha yavaş şarj ediyor. Demek ki şarj aletinin yanında gönderilen kablo daha kaliteli.

    Merak ettiğim konu şu: Apple Iphone 13 için daha kaliteli ve daha hızlı şarj dolduran kablo/şarj aleti var mı?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.