bittibitiyor'dan world enpara cepteteb hepsinde taksit vardı yanlış hatırlamıyorsam. worldden aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone 12 128GB mavi, elimdeki cihazı vererek en ucuza nasıl getirebilirim? ilgisi veya bilgisi olan cevaplarsa müthiş olur. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonufuk -- 15 Ocak 2021; 21:40:27 > |
Gürgençler'de 10 bin TL üzeri alımlarda 500 bonus kampanyası devam ediyor, bugün ben de faydalandım. Düşünenler için son katılım tarihi 21 Ocak. |
Ekran nedeniyle note8 den 11 e gecilmez ama 12 ye geçilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben note 8 den xr a geçtim. XR bile kat kat iyi .. 11 e geç düşünme hocam. bu arada Avrupa’da en ucuz nerden 12 pro alabilirim ? Yeşil pasaport var. Hem gezeyim hem de telefon alayım diyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
turkcell türkiye garantilidir gözü kapalı alabilirsin apple türkiye garantisi mevcut. |
|
|
|
|
|
ben de bi ara düşünmüştüm aynısını ama hem covid nedeniyle hem de bazı ülkelerin pcr testi zorunluluğu nedeniyle vazgeçmiştim. bir de şimdi üstüne türkiyeye girişte en az 3 gün önceden alınmış negatif pcr test (pcr testini yurtdışında nerde ve ne kadar yaptıracağınız sıkıntısı da ayrı) zorunluluğu var. 3-4 gün yurtdışında kaldıktan sonra da çok mantıklı gelmemeye başladı bu alternatif. bir tık fazla verip yurtdışında gelen "kapalı kutu" cihazları araştırın derim sahibinden'de. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 16 Ocak 2021; 15:46:16 > |
|
tr ye yeni iphone 11 girişi ne zaman olur. su an stok kıtlığu var. fiyatların düşmesi lazım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |