Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (182. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.039
Cevap
1.168
Favori
3.403.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bu zamlar sonrası alan sayısı azalır diyordum ama pek öyle olmamış foruma bakarsak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tesadufi

    Az evvel bende tim den 260 tl tarifeye ek 12 ay kontratlı iphone 6s aldım. Tek kalmıştı ellerinde. Bu haliyle 3.120 tl ye geldi. Aynı cihaz Nakit fiyatı turkcellde şuan 3.300 tl n11 de 3.125 tl. Bu şekilde nakit harcamadan turkcellden peşin fiyatına 12 taksit oldu gibi. Kötünün iyisi diyelim. Malesef fiyatlar artık böyle, düşmez. Düşünenler varsa bir baksınlar Tim lerden. Garantisiz İkinci el cihazlara bile 2000 istiyen dolu nette.
    Aynen dostum, kurlar düşmezse (ki pek öyle düşecek gibi durmuyor, eylülde daha da yükselecek deniyor) veya ötv indirimi olmazsa (ötv artar da inmez) piyasa artık bu. Zam öncesi en ucuz 2500-2600 civarı mağaza fiyatı vardı. Siz vade opsiyonu ile 3120ye almışsınız bence kötünün iyisinden de iyi. Güle güle kullanın.




  • Teşekkürler hocam sağolasın. Peşin para kullanmadan güzel oldu bu olay benim adıma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden ilanlarında sıfır ve oldukça makul fiyatlara olan iphoneler ı nasıl o fiyatlara satabiliyorlar malumatı olan var mı?
  • 2500 milyara ekranı kırık çürük kaçak göçek 7 ler var ikinci el üstelik bi üst modelide cıktığı ve eskidiği halde ülke de yaşanılamaz hale geldi fakirlik bu olsa gerek eskinin 1 milyarı şuanın 5 milyarı oldu resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • safir_yusuf kullanıcısına yanıt
    Refurbished veya çin malı çakması olma ihtimalleri var. Bir de o ilanlar hep en üstte reklamlı olarak çıkar. Bence uzak durun, piyasası belli. 3 kuruşa 5 köfte olmaz. Alıp elden doğu banka götürseniz bile daha fazla veriyorlar satıcılar. Oradan pay biçin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metulen

    Refurbished veya çin malı çakması olma ihtimalleri var. Bir de o ilanlar hep en üstte reklamlı olarak çıkar. Bence uzak durun, piyasası belli. 3 kuruşa 5 köfte olmaz. Alıp elden doğu banka götürseniz bile daha fazla veriyorlar satıcılar. Oradan pay biçin.
    Yanlış yönlendirme yapmayalım. Swap cihazlar 2200 civarı bulunuyor. Çin malı çakması zaten olmaz komik bi yorum olmuş. Piyasası 2300dür taş çatlasa. Doğu bank yorumu da biraz abartı olmuş. Sıfır kapalı kutuya max 2100 verdiler kaç yer gezdik. Özetle sahibinden sıfır ya da swap güvenilir satıcıyla satış sözleşmesi yapılıp tc imei vs yazılıp gayet de alınır. İyi günler

    Edit: 6S için geçerli bu yorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atanamayansantrafor -- 24 Ağustos 2018; 15:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atanamayansantrafor A kullanıcısına yanıt
    Kimseyi yanlış yönlendirmiyorum aksine piyasasından çok ucuza ve swap / refurbished ibaresi olmayan kapalı kutu ilanlarına itibar etmeyin diyorum. Kendime telefon bakarken gördüklerimi yazdım ve abartmadım bilip bilmeden bence siz yazmayın. Doğu bankı da gezdim, ilanları ve elektronik mağazaları bir aya yakın takip ettim. Laf olsun diye yazmadım çünkü kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, öyle bir derdim yok.

    Ben 6s 16gb kapalı kutuyu 2100e elden satış ile verdim. Kendi kimliğimi gösterip faturayı da arkadaşa verdim. Doğu bank 1950tl ye kadar verdi en yüksek. 1600 diyen de oldu. Ben satarken 1699TL ye kapalı kutu ilanlar en üstte çıkıyordu, güvenen gitsin alsın ben diyeyim. Tabi şuan piyasa çok değişti, apple kur farkını ekledi. Dolar kuru bu seviyede sabitlenirse ikinci bir artış da kaçınılmaz. 6s'i sattığımda 2850ye mediamarkt çeki olan bir arkadaştan mağazaya giderek adıma faturalı 7, 32gb aldım. Şuan bu fiyata bulma şansı yok kimsenin maalesef.

    Elden teslim gidip görüp dediğiniz gibi satış sözleşmesi ile alınmalı. Zaten piyasadan baya ucuza sadece kargo ile ya da kapıda ödeme ile çalışıyoruz diyenler çakma gönderiyor inceleme videoları bile var bunun. Bu şahıslardan uzak durun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: safir_yusuf

    Sahibinden ilanlarında sıfır ve oldukça makul fiyatlara olan iphoneler ı nasıl o fiyatlara satabiliyorlar malumatı olan var mı?
    Dolandırıcılar kol geziyor malum site tam bi dolandırıcı yuvası, şahıstan alırken bütün ihtimalleri göz önüne alın ben sattığım halde dolandırıldım ve adliyelik oldum o kadar diyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ümit2018 -- 25 Ağustos 2018; 12:39:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

    Artık fırsata gerek kalmadan alabiliyoruz çünküm

    Alıntıları Göster
    Bu konuya gelip bunu yazmaniz da yuksek doz ironi olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav yeni model çıktı cihaz ucuzladı bu ülkede ise pahalandı


    BAZI FIRSATÇILAR da telefonu satın aldığı fiyatının bin tl fazlasına satıp abi zamlandı diyor


    bu ülkede doğmayı hakedicek ne yaptım bilemiyorum tek hobim teknoloji ve ona bile erişemiyorum
  • Amazon.com.tr 3150tl imiş.




  • pingu81 kullanıcısına yanıt
    Çakallara oyuncak oldu amazonda. Ucuza koyup iptal ediyorlar 3700 den direk amazonun kendisinden alın bende öyle yapacağım.
  • Sabah amazonun satıcı olduğu iphone 7 siyah 32 gb 3150 tl ye aldım . Keşke fırsatı kaçırmasaydınız .
  • Amazondan çok fiyata almış alan arkadaşlar ben plus modelini 4050 TL'ye almıştım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Twonokta

    Amazondan çok fiyata almış alan arkadaşlar ben plus modelini 4050 TL'ye almıştım..
    Tarih?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    2 ay oldu hocam..
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.