Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.348.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efege

    Iphone 7 plus kamera ile çektiklerimden. Gün doğumunda çekildi.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

    Mükemmel resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dascagal

    Apple dan yeni çıktım cihaz değişimi olacaktı fakat swap yokmuş önce var dediler sonra yok oldu anlamadım kamerayı değiştirip verdiler daha iyi oldu aslında şimdi sarı ekran çıksa diğer cihaz pişman olacaktım.Yanımda cihaz bekleyen şahıs sarı ekran sorunu ile gelmiş onun kenarlardan aşağı sarı şerit iniyormuş onunda sadece ekranı değişti. Baya itraz etti yeni cihaz istiyorum diye ama 14 geçmiş servis sorunu çözmüş dediler.Su geçirmezlik bozulur bozulmaz tartışması bile çıktı bir sorun olmaz aynı koruyucu bandı çektik açıklaması yapıldı.
    Bu arada çıtırdama sorunuda vardı bende gitmiş.

    çıtırdama sorunu vidaların sıkılmasıyla geçiyorsa ne güzel. hiç değiştirmem cihazımı. sıksınlar vidaları iş çözülsün. umarım bukadar basittir çözümü.




  • Arkadaşlar sarı ekran problemi yaşayanlar, beyaz bir sayfa açıp ekranın alt ve üstünü karşılaştırabilirler mi? Benim hem sarı ekran hem de ekranın alt tarafı diğer tafaflarına göre daha da sarı 😢

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ElPoderoso

    Iphone 7 Plus 4K çekimi

    https://www.youtube.com/watch?v=EL3wQ92PwhU

    Bu 4k çekimde benden olsun.





  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Haberin içeriği çok boş onun dışında biz zaten gece parlaklığı kısıyoruz. Sorun zaten büyük ben büyütmüyorum sizin elinizde ki cihaz teşhirlerde ki cihazlar beyazken sadece benim ve belli bi kesimin elinde ki cihazlar sarı o halde sizler kanser olacaksınız biz uzun yaşayacağız ? :)
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haakaan162 H kullanıcısına yanıt
    bu sorundan başka bir kişide bahsetmişti
  • Arkadaşlar telefonun kaçıncı hafta üretimi olduğunu nereden görebiliriz ?
    Bir de iphone 7 ile tanıtılan oyunun adı neydi ?
  • arthshock A kullanıcısına yanıt
    sarının da sarısı var demek ki, sarıdan soğuduk yemin ediyorum...
  • Arkadaşlar herkese merhaba.


    Mesajlarımı takip edenler tanır az çok, bugüne kadar hiç bir cihazımda kılıf ekran koruyucu vb. ürünler kullanmadım. İçim rahat etmiyordu ve bu güzel tasarımlara saygım vardı dolayısıyla yaklaşık 15 - 20 gün önce de Jet Black 7 aldım. Apple'ın Jet Black çizilebilir demesine rağmen ben yine de kılıfsız kullandım. Daha fazla risk almamak ve zararın neresinden dönersen kârdır deyimiyle birlikte acaba sizce çok ince bir tane şeffaf slikon kılıf alsam mı ne diyorsunuz? Bana bu konuda hangi şeffaf slikon kılıfı almamı tavsiye edersiniz? Aklımda en ince ve şeffaf olanı, aynı zamanda kaliteli bir kılıf alayım diye düşündüm. Umarım tasarımı bozmaz, lütfen acilinden yardımınıza ihtiyacım var. Oldukça ince ve şeffaf bir kılıf istiyorum.


    Şeffaf slikon ve oldukça ince olmak kaydıyla tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bana tavsiye vermeniz 1 dakika altına sürer bu yüzden sizden çok rica ediyorum tavsiye vermeniz için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: parsan

    Arkadaşlar telefonun kaçıncı hafta üretimi olduğunu nereden görebiliriz ?
    Bir de iphone 7 ile tanıtılan oyunun adı neydi ?

    Oz yaz çıkar oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar apple music kullanan varmı acaba bugun apple music kullandım .Sarjım %90 dı music kullanırken 1 dakikada patır patır şarj düşmeye başladı 2 saatte %25 'e geldi başka bişide kullanmadım şuan mesela beklem sürem 8 saat kullanım sürem 3.30 saat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ankara natavega mediamarkt'ten aldım dün. Yeni ürün gelmişti onlardan aldım mat siyah 128 iphone 7 ekranda sarılık yok gibi parlak baya. Tabi başka 6'lar ile pazartesi karşılaştırıp bakacağım. Sorun yok gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parsan -- 6 Kasım 2016; 19:51:49 >
  • telefonu iade ettiğimden tam şeklini hatırlamıyorum ama 2 gün boyunca parmağımın acıdığını hatirlıyorum. daha önce 6 kullanmadığımdan nasıldı bilmiyorum ama 5s boyle değildi.

    haberde gece karanlık ortamda mavi ekran zararlı denmiş, bunun icinde night shift özelligi zaten var, ayrıca ekranın tamamen sarı olmasına gwrek yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sarı ışık sorunu nedir acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paprika55


    quote:

    Orijinalden alıntı: aeffes


    quote:

    Orijinalden alıntı: Paprika55

    kameraya jelatin taktırsam herhangi bir sorun olur mu?

    kamera safir camdır çizilmez kaplatmanıza gerek yok

    Yere düşme durumda çatlarsa

    jelatin çatlamayı önlemez,cam takarsanız belki bir nebze fakat ona göre de cam koruyucu bulamazsınız siz içiniz rahat etmesi için kamera yüzüğü alın.
  • WP den silinen bi konuşmamın aynısı konuştuğum kişide kalıyor ya. Onu airdroptan kendime atsam wpde o silinen konuşmam geri gelir mi?
  • imei atma işi iphone da oluyor mu arkadaşlar, pasaport kaydı şart mı yoksa şu anda yurtdışından getirtilen telefon için?
  • Arkadaslar, amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok. Bu tur clickbait haberlerini paylasmakla iyi bir sey yapmiyorsunuz. Karanlik ortamda uzun sure mavi isiga bakmanin gozler icin zararli oldugu bilim dunyasinda uzun suredir bilinen bir durum ve bu konuda da hem donanim hem yazilim gelistiricileri uzun suredir Night Shift Mode gibi cozumler sunuyorlar zaten. Bu konu yeni bir sey degil, oyle kanser basliklari atmayi gerektirecek bir konu da degil. Konunun iPhone 7'deki sari ekran problemiyle ilgisi yok.

    Ayrica size tavsiyem bilim, teknoloji ve saglik haberlerini klasik medya organlarindan takip etmeyin. Hepsi uydur kaydir, sacma sapan haberler yapiyorlar. Zaten bu tur haberlerin kaynagi da her zaman yabanci basin. Stajyer kolelere uydur kaydir ceviri yaptirip yayimliyorlar. Bilimi, teknolojiyi, sagligi bu tur medya organlariyerine daha spesifik kaynaklardan okuyun. Ingilizceniz varsa da Ingilizce okuyun. Ikinci, ucuncu kademe kaynak yerine haberi asil kaynagindan okumus olursunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revenge®

    imei atma işi iphone da oluyor mu arkadaşlar, pasaport kaydı şart mı yoksa şu anda yurtdışından getirtilen telefon için?

    Hayir, kesinlikle olmuyor. 138,80 TL verip pasaporta kaydettirmekten baska cozum yok. Ya da iPod touch olarak kullanirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.