Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27912792279327942795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    apple ın yetkili servisine vermeni tavsiye ederim benim de home tusu catlak asstouch kullaniyorum aylardir vermedim servise

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Home tusu calismiyor , ram temizleme icin . Power tusuna basili tutuyprum kaydir gelince assivetouchdan ana ekran simgesine basili tutuyorum . Bu sekilde oluyormu bilemiyorim . Ram temizleme icin sizler ne yapiyor yada kullaniyorsunuz ? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun pilini değiştirmiştim ancak 3-4 ayda şarj gene kullanılmayacak duruma geldi, sabah alıyorum öğlen bitiyor, gene pil değiştirsem günü çıkarabilir mi acaba, yoksa yeni telefonmu alayım masraf etmeyip. Pilin durumu %100 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 18 Temmuz 2023; 15:52:36 >
  • iPhone 7 Plusum bataryası 6 aylık ama acayip yavaş donuyor hafıza dolu ondan mıdır sorun ne ?

• modifix06 kullanıcısına yanıt

Hızı nasıl hocam benimde 6 ay oldu batarya değişeli batarya iyi gidiyor ama hızı çöp

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

Hocam deji kullanıyorum 7 aydır acayip kasmaya başladı son aylarda pil hızlı bitmiyor sen sorun kasma napmak lazım

• Valla bilemiyorum hocam bende de mart ayından beri deji max takılı. 14 pro da var bende 2. hattım takılı 7’ye. ikisini karşılaştırınca 7 çok da kötü değil ekran yenileme hızı düşük sadece hantallaşma ağırlaşma olmadı bende. Sıfırlayın ya da itunes üzerinden ipsw ile restore edin, bir de yedeksiz kurun belki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 2 Ağustos 2023; 15:14:21 >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt

Hocam hafızam baya dolu 1 GB yer var oda etkiler mi 32 GB bu tel

• Sanırsam etkiler

• Bu gün itibari ile s22 geçiş yapıyorum.

• Merhaba 6 yıldır kullandığım 7 plustan 13 e geçtim ,7 Plusı babama verecem ,telefon şuan bile kasmıyor ,bataryası öldü ama ne önerirsiniz batarya olarak

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    deji

• Elime 32gb iphone 7plus geçti bir yerden şu an ios 13.3te görünüyor ikinci telefon olarak kullanılacak ancak ios 14 üstü isteyen uygulamalar var bunu son sürüme çıkarmadan 14 lere çekmenin bir yolu var mı

• bgm00 B kullanıcısına yanıt
    3utols ile yapabilirsiniz

• Elinde 2 tane iphone cihaz varsa sürümü yüksek olanla aynı hesabı bağlarsan %80 bütün uygulamaları yüklersin. Yok dersende eski bir sürüm itunes ile hesabını bağlayıp ilk yazdığım mantığı onla yapacaksın.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

5x zom İphone 15 pro Max ile gelecek 😄😄

• Elime iphone 7 gecti cihaz gayet iyi calisiyor halen fakat dusuk guc modundan cikardigimda islemci cok isiniyor ve sarj cok hizli bitiyor aksine dusuk guc modunda sarj gayet iyi gidiyor bu isinma problemi icin ne yapabilirim

• 7 yıldır kullanıyorum kronik problemleri olsada kamera hariç hala herşeyin tıkır tıkır çalışıyor olması mükemmel.

• iPhone 7 ios 13 sürümünde ve safariden atıyor kullanırken. Bu problem ios 15e geçsek çözülür mü? Ya da daha hafif atma yapmayacak bir browser var mı tavsiye edebileceğiniz?

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Ben 7 de son sürüm yüklüydü. Sıkıntı çıkartmıyordu 15 gündür 11 geçtim.

• 
Sayfa: önceki 27912792279327942795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.