Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27062707270827092710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizin telefon plus değil ise 119 lira yanlış model almayın da

https://www.deji.com.tr/
    iPhone 7 ( 2300mAh ) Mucize Batarya Deji
    https://www.deji.com.tr/iphone-7-batarya-mucize-batarya-deji-2300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 26 Şubat 2021; 17:47:13 >

• Haklısınız hata olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 20 ay garantili tamirsiz pil 98
    2.500 cok mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

İphone 7 20 ay garantili tamirsiz pil 98
    2.500 cok mudur?

iyi fiyat

• hannibal kullanıcısına yanıt

O lanet sorum bende de oluyordu bugün 14.4 e sıfırdan kurulum yapMAdan geçtim ciddi söylüyorum cihaz kendine geldi

• Arkadaşlar iOS 14 ü yerden yere vurdunuz çoğunlukla bu yüzden 13.6 da kaldım kötü yorumlardan dolayısıyla, bugün geçtim iyi ki geçmişim diyorum cihaz kendine geldi daha da seri çalışmaya başladı. Üstelik sıfırdan kurma saçmalığıyla uğraşmadım direk upgrade ettim

Not: Pil sağlığı %78. Cihaz uçuyor. Isınma sorunu, safari vb. uygulamalardan atma sorunlarıda kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 27 Şubat 2021; 0:17:13 >
  • Bugün bende dayanamayıp temiz kurulum ile 13.7’den, 14.4 geçtim. Pil sağlığımız aynı %78.

Pil yorumu için çok erken ama kasma, takılma, ağırlık vb hiçbir şey olmadı.

Ben de çok korkuyordum. Nasıl memnun oldum anlatamam. 12’den sonra 13 zaten rezaletti. 14 iyi geldi yani değişen bir şey olmadı.

İlerleyen günlerde bilinçli yavaşlatma yapmazlarsa bu sürüm ile bir 4 yıl daha kullanırım herhalde. :)

Edit. Yatarken farkettiğim eksi yönü: Uyurken uçak moduna alırım, ama artık bu mod bluetoothu kapatmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 27 Şubat 2021; 2:13:5 >
  • nadiren 20nin altına düşürürüm genelde 25-30 arası takıyorum. kalibrasyon deneyeyim olmazsa 14.5 ile 0dan yeni iphone olarak ayarla şeklinde kuracağım gibi

• biuu kullanıcısına yanıt

ben de 13.7ye 14.3 ile geçmiştim birkaç hatası dışında kesinlikle ios 14 13ten daha iyi bir sürüm. ip7-7plus için bu sürümün finali uzun süre götürebilir diye bekliyorum bakalım nasıl bir final olacak

• Ne kadar bir süre deneme imkanınız oldu? Sorunlar düzeldi mi? Bir de iOS 14 te şarj daha az gidiyor diye yorumlar okudum ama sizde durum nedir?

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt

hocam cihaza baktımda aksam saati diye mi bilmiyorum kamera soluk cekiyordu sanki ekranda da aynı bulanıklık var gibiydi

içime sinmedi nedense

iphone 7 kamerası 6s gibi solukmu cekiyor canlı mı cekiyor acaba

Pil seviyem %78 olduğu için açıkçası çok takılmadım o konuya ama büyük ihtimalle 13 den daha kötüdür pil performansı.

Dün güncelledim fakat telefonu 7/24 kullandım neredeyse elimden düşürmedim. O bahsettiğiniz sorunlardan bende çok çektim. Safariden 2 sekme açınca çökmeler, uygulamalardan atma, cihazın ısınması vs. bu sorunlar yeniden başlatmayınca düzelmiyordu. Telefonu acil kullanma ihtiyacım olduğu zamanlarda bu sorunlar aşırı sinir ediyordu. Şimdiye kadar elimden düşürmedim telefonu hala o sorunları yaşamadım ve cihaz hiç de yavaşlamadı tam tersi daha da serin çalışmaya başladı. Bazı arkadaşlar da olan başlangıç takılması da bende yok.

Hocam sorunların çözülmesine ek olarak yapılan yenilikler de çok hoş olmuş. En sevdiğimde ek iş yaparken videoyu kaptmak zorunda kalmıyorum

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

hocam cihaza baktımda aksam saati diye mi bilmiyorum kamera soluk cekiyordu sanki ekranda da aynı bulanıklık var gibiydi

içime sinmedi nedense

iphone 7 kamerası 6s gibi solukmu cekiyor canlı mı cekiyor acaba

Soluk çekmemesi lazım hocam yanı gece kötü ceker o ayrı ama

• Shsh kaydı alıp ben de geçeyim demiştim dün ama tabi Apple kapatmış çoktaan imzaları, yüklediğim zaman geri dönüş olmayacak. Bende bu tip sorunlar pil belli bir seviyenin altına düşünce oluyordu, sizde de mi bu şekilde oldu?

Bende pil seviyesi %50 üzerinde bile oluyordu fakat %20-10 un altında genellikle daha fazla oluyordu.

Hocam 14.4 şuan da en stabil olan bence. Ben geçmenizi tavsiye ederim. 15 belki stabil bir sürüm olmaz ve 14.4 için geçmiş kalmış olursunuz. Bir de uygulama desteği malum.

Benim geçme sebeplerimden bir diğeri de Geforce now iOS 13 de çalışmamasıydı

edit: yine de sıfır kurulum yapın hocam. Öyle daha sağlıklı deniyor ama bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 27 Şubat 2021; 13:0:6 >
  • Video arka planda nasıl oynuyor. Youtube tarayıcıdan mı açtınız?

• Isınma da ortadan kalktı diyorsunuz. Denemek şart oldu o zaman. 13.7 ilk çıktığında durum böyle değildi ama uygulamalar güncellendikçe sistemi yordu ondan böyle oldu galiba. 14.5 betası çıkmış da yakında kendisi de gelir de acaba 14.4 ile arasında çok fark olur mu bilemedim.

• biuu kullanıcısına yanıt

Twitch hocam

• Arkadaşlar merhaba çok garip bir sorundan bahsedeceğim bu zamana kadar kimsenin başına geldiğini sanmıyorum ama.

Telefon geldiği sırada açtığımda karşıdaki sesimi duymuyor, o esnada hoparlörü açınca karşıdaki sesimi duymaya başlıyor ve tekrardan aynı görüşme esnasında hoparlörü kapattığımda yine karşıdaki sesimi duyuyor. Yani bunların hepsi aynı arama esnasında oluyor. Mikrofon bozuk desem hoparlörü açtığımda ve tekrar sesi ahizeye aldığımda yine karşıdaki sesimi duyamaz.

Telefon iPhone 7 128 GB ve garantisi yok.

• 
Sayfa: önceki 27062707270827092710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.