Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.366.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Forumdan dodanlı kardeşimden iPhone 7 Plus 128gb gold aldım.

Çarşamba elimde olur inş. İPhone 7 Plus da jb çıktı mı

https://forum.donanimhaber.com/iphone-7-plus-128gb-gold-ve-rose-gold-sifir--123608660#123672580

güle güle kullan hakan kardeş. hangi cihazdan geçiş yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Arkadaşlar çağrı gelince sadece cevapla çıkıyor, reddetme yok neden?

her aramayı açmak zorundasın. Apple bunu şart koşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

7 128 gb mı / 7 plus 32 gb mi ?

Jet black mi / mat siyah mı ?

7 plus mat siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

iphone kamera konusunda her zaman geride kalıyor. zaten en büyük eksiside o. kamerası bir samsung kadar olsaydı 2 katı satış yapardı

ön kamerada samsung gibi geniş açılı selfie özelliği olsaydı çok iyi olurdu. kamera konusunda iphone biraz zayıf dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetoCxCx

Kutunun altındaki telefonun Seri numarasını
    sndeep.info
    SNDeepInfo - All information on the phone's IMEI or serial number
    http://sndeep.info/en
    siteden sorgulatıp üretim haftasını öğrenebilirsiniz

Ben de yazdığım zaman tanınmayan cihaz diyor neden acaba telefonu alalı 4-5 gün oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ogulcann01 O kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum ama şarja etkisi olduğunu sanmıyorum. gözleri daha az yoruyor o yüzden kullanıyorum.
  • Arkadaslar cagri gelince bazen reddet secenegi geliyor bazende sadece cevapla bu nasil is?

• quote:

Orijinalden alıntı: SithHappens

hocam bu piller her yüzdede aynı etkiyi göstermez. %80 ile %20 arasında en iyi performansı verdiğini düşünürsek %20'ye yakın olan yüzdelerde daha çabuk biteceğini düşünebiliriz. yani bana en mantıklı açıklama bu gibi geliyor

Valla en güvendiğim 10.3 sürrmü 😀

• mehmetius kullanıcısına yanıt
    Kutunun arkasının resmi var mı ?

• Anladım sağolasın internetten uygulama videolarına bakıcam artık. Zaten ön kısmına yapıştırmayı düşünmüyorum arka rengi değiştiricem sadece

• 4Sercio kullanıcısına yanıt
    Appestore gir antutu yaz indir test yap sonucu buraya koy.
    Benim cihaz 256gb jet black 7 plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 31 Ocak 2017; 11:57:0 >
  • MetoCxCx kullanıcısına yanıt
    Kutu yanımda değil imei ile denedim olmadı , ayarlarsan seri numarasıyla denedim yüne olmadı.akşam bir de kutuda yazan seri numarayla deneyeyim bakayım

• Kırılmaz camın kenarlardan hava almasından dolayı sinirlenip atmıştım geçen gün. Dün Marmara Park'ta gezerken ZAGG gördüm. 4 ay önce 7 Plus Jetblack'ini kaplatan çocuğu yırttığı için değişim yaptıran birisi vardı yorumlarını aldıktan sonra içime de sinince ben de kaplattım. Full Body 99 TL'ye kaplattım. ilk 14 gün değişim ücreti almıyorlar herhangi bir problem olursa. Ömür boyu garantisi var birşey olursa bir kağıda yapıştırıp getirin direk değiştiriyorlar. Komplesi için 20 tl bir taraf için 10 tl uygulama ücreti alıyorlar. Kendim uygulayabilirim derseniz ücretsiz yenisini veriyorlar. Ben memnun kaldım. Jetblack cihaz için olmazsa olmaz birşey gibi.
  • Cihaz kapalıyken yani kilit ekranındaysan sadece cevapla seçeneği gözüküyor istersen kilit tuşuna iki kere basarak gelen çağrıyı reddedebilirsin.
    Kilit ekranı açıkken geliyorsa çağrı bu sefer reddet seçeneğide çıkıyor. Yanlışım varsa düzeltin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizde de Instagram videolarında ekrana basınca ses geç mi geliyor? Android'de hemen açılıyordu ses, bunda biraz geç açılıyor ilk sn.leri duyamıyorum... Bir de iPhone'dan iPhone'a mesaj atarken sanırım iMassage atıyor ama iMassage atmasını istemiyorum çünkü yazdıklarım yalnızca internet açıkken gidiyor. Bunun çözümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 31 Ocak 2017; 12:58:50 >
  • Bende ses çıkma menüsü geliyor direk bunu nasıl çözebilirim

• FuK kullanıcısına yanıt
    Coooooookk tesekkurler kardesimmmmmm:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

Bende ses çıkma menüsü geliyor direk bunu nasıl çözebilirim

telefon sessiz modda değil dimi?
  • Telefonla konuşurken hat tamamen çekmesine rağmen karşı taraf sesimin kesik kesik geldiğini söylüyor. Haftada 2-3 defa oluyor bu. Karşılaşan var mı ? Operatör Turkcell

• Merhaba arkadaşlar,
    İphone 7 Plus 128 Mat siyah telefonumda şöyle bir sorun oluştu.
    Bir kaç gündür Siri beni duymuyordu. Ön kameranın olduğu mikrofonla bağlantılıymış sanırım. Daha önce bu sorunu yaşayan ve Apple Store'a giden arkadaşlarda durum ne oldu. Yada böyle bir sorun yaşayıp düzelten varmı? ://
  • 
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.