Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.886
Cevap
362
Favori
2.365.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12351236123712381239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vstrix

Selamlar. Bende samsung s7 edge var ve şarzı gayet iyi gidiyor. Eşimde de iphone 7 var ve şarzı 1 günü çıkartamıyor. Yaptığı da çok fazla birşey yok. Mesela az önce yüzde 5 şarzı vardı fotolara bakayım dedim çok geçmeden anoden kapandı. Sizde durumlar nasıl. Kusura bakmayın okuma durumum olmadı konuyu fazla.

s7 edge iphone 7 ve 7 plus kullandım. İçlerinde en iyi şarj 7 plusta ama s7 edge iphone 7 yi şarj konusunda tokat manyağı yapar. Sadece şarj değil ekran kalitesi kamera konularında da sy edge iphone 7 den daha iyi bir telefondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

Tekrardan Merhabalar; iPhone 7 Plus 256 GB JetBlack Modeli ile 6 Aralıktan itibaren aranızdayım..

İzlenim ve Görsellik adına düşüncelerimi söyleyeyim öncelikle,

- Cihaz Gerçekten Akıyor, zaten iPhone'nin en güzel yönü de bu android cihazlar gibi 3 5 gün Sonra Şişme yapmıyor.

- Şarjı İlk aldığım gün 24 Saat Bekleme süresi, 13 Saat Net Kullanım Aldım.Fakat şu an pil Kullanım süreci biraz Düştü Tabi bu wifi ve Hücresel veri Açık olmasınında etkileri var kıyaslamam da..

- Hücresel Full açık hiç kapatmadığım da 9 9,5 Saat Kapalı olduğunda 12 13 Saat Net kullanım süreci var.

- Pil olayı zaten zamanla oturacak forum içerisinde söylenenler ve eski cihazlarım da da olan izlenimlerimden ötürü.

- Kamera Olarak Gerçekten büyük bir gelişim ve seviye atlama benim için.

- Flash ve Aydınlatması Gayet güçlenmiş ki Az Orta ve Yüksek olarak seçebiliyorsunuz El feneri kullanımında

- Portre Modu mükemmel çekim ortamı yaratıyor.

- 10x ZOOM Işık ortamına göre bozuyor Net aydınlık ortamlarda Bozmadan görüntüyü net şekilde çekiyor.

- Hoparlör olayına gelirsek Stereo Hem aşağı hem kulak bölümünden gelmesi gerçekten çok güzel, yüksek ve net bir ses vermekte.

- Kasa kozmetiği özellikle JET BLACK MÜKEMMEL BİR RENK Tabi çizilme korkusundan ötürü KOMPLE FULL BODY ÇEKTİRDİM ve Ön Cama Darbe Koruma Ekranı Jelatini Çektirdim..

- 256 GB Biraz abartı şu an 82 Uygulama 150 Fotoğraf mevcut 232 GB Kaldı :) iPhone 6 Cihazımda 16 GB Olduğu için Onun acısını çıkartıyorum sanırım :) O Yüzden 128 iDeal Hafıza seçeneği olabilir sizin için.

- Home Tuşu Gayet güzel olmuş.Tuşa basmıyorsunuz ama basıyormuşsunuz hissi hoşuma gitti.

- Suya dayanıklılık olayını inanın hiç denemedim zaten Garanti vermiyoruz diyorlar herhangi bir sorunda.

- Spigen den 2 adet kılıf siparişi verdim cihazıma taktım 2.gün kılıflar cort çerçeveleri kırıldı.. Eski kaliteleri yok spigen kılıfların bunu söyleyim enbaşta... O Yüzden farklı markalara yönelin diyebilirim.

SON OLARAK;

Cihazda Isınma problemi Yok,
    Sarı Ekran Problemi Yok,
    Video Çekerken Ses, cızırtı vs verme Yok,
    Arka Logoya Kulak Dayandığında Cihaza çok Yüklendiğinde Ses Yok.

Ayrıca Cihaz 47.Hafta Cihazı.

YENİ CİHAZ ALACAK VEYA ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖNERİM APPLE.COM.TR SİTESİNDEN ALMANIZDIR 14 GÜN İADE VE DEĞİŞİM KOŞULU MEVCUT HERHANGİ BİR SORUNDA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE İADE VE DEĞİŞİM İSTEYEBİLİRSİNİZ. BEN BU ŞEKİLDE SİTESİNDEN ALDIM 4.415 TL CİVARINA HAVALE İNDİRİMİ İLE 128 LİK İSE BELKİ BİLMEYENLER OLABİLİR DOĞALDIR 4000 KÜSÜRE DÜŞÜYOR 4200 DEN O PARAYADA KILIF VS ALABİLİRSİNİZ.

Ne kadar sürede elinize ulaştı telefon. Ben mağazalarda siyah modellerinden birini bulamazsam Apple'ın sitesinden satın almayı düşünüyorum. Ancak çok geç geliyor deniyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: em-g

ayrıca kullanan arkadaşların bir kısmı 32 gb önermemiş hatta bazı arkadaşlar 128 mi 256 mı tartışması yapmış ayrıca fiyat farkı vardı baya bütçemi aşıp 128 lik aldım onlara kapılıp . merak ettiğim şu 32 lik alsam üzülürmüydüm ? çoğunlukla bugün heryeri dolaştım zam gelecek diye kimse 128 lik cihaz bulamıyo hatta daha zam gelmemesine rağmen bazı dükkanlar zamlı fiyattan satıyodu ben turkcell genpa garantili aldım cihazı

32 gb Telefon alınır mı bu devirde hocam :D
  • arghh kullanıcısına yanıt
    Oradan sadece whatsapp içi tireşim kapatılıyor. Yani biri ile sohbet sırasındaki titreşim. Ama whatsappın tüm titreşimi kapamıyor maalesef. San sıkıcı.
  • Gayet de alınır 32 GB. Telefonda ne yaptığınıza bağlı. Ben oynamadığım için telefonda bana çok rahat yetiyor 32 GB. İhtiyaçlarınızı belirledikten sonra fazla para vermeye gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAEC

quote:

ayrıca kullanan arkadaşların bir kısmı 32 gb önermemiş hatta bazı arkadaşlar 128 mi 256 mı tartışması yapmış ayrıca fiyat farkı vardı baya bütçemi aşıp 128 lik aldım onlara kapılıp . merak ettiğim şu 32 lik alsam üzülürmüydüm ? çoğunlukla bugün heryeri dolaştım zam gelecek diye kimse 128 lik cihaz bulamıyo hatta daha zam gelmemesine rağmen bazı dükkanlar zamlı fiyattan satıyodu ben turkcell genpa garantili aldım cihazı

bende biri çıkar böyle der diye 128 lik aldım ama 32 lik fiyatı uygundu ondan acaba mı dedim , ayrıca diğer arkadaşlarada sorum şudur ki spigen kılıf eskisi gibi değil diyenler olmuş. Spigenden hiç şaşmadım yeni bi tane daha sipariş verdim bi bakarmısınız bunun benzeri kılıflar var mı
    www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-2123.html

• efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    Ya sanki her yere 3G istasyonu kurmuşlar gibi e'yi de elimizden almışlar desene. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallartingodzillasi

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Merak ediyorum acaba androidden iphone 7 ye geçip memnun olan var mı?

Ben de androidden geçtim. 7 plus 128 gb aldım s8 veya note 8 çıkınca arkama bakmadan kaçarım birdahada apple mağazasının önünden geçmem. Resmen teknolojik olarak daha geriden gelen bir ekosistem ve telefon. Bir telefon 10 yıldır ekranın üstüne bi bildirim ışığı koyamazmı yaa. Hızlı şarj , kablosuz şarj bunlar zor şeyler değil rakiplerin yapalı 3 sene olmuş halen ekleyemiyor bunları. Ekran kasa oranı rezalet, bu kadar para veriyorsun piyasanın en iyi kamerası olmasını beklersin ama ne kamera ne ekran kalitesi kendisinden 1 sene önce çıkan 7 serisi samsunglardan kötü. klavyesi rezalet ve bu telefonun akıllı telefon olduğuna dair şüphelerim var. Mesela samsungda bir form doldururken mail kısmına geldiğinizde kullandığım 3 maili satıra tıkladığım anda secenek olarak önüme getirir. Çünkü klavye hafızaya bunları kaydetmiştir ama bunda her yere baştan yazıyorum. Apple da 26 tuş kullanmam gerekiyor mailimi yazmak için isim soyisim uzun bide uzantıyla tam 26 tuşta oluyor samsungda tek tuş. Ayrıca ben telefonun sürekli aynı kalmasından sıkılıyorum ama apple bana hiçbir kişiselleştirilebilirlik sunmuyor. Kendi sıkıcı arayüzüne mahkum bırakıyor. Ayrıca koca telefon aldık halen ekran bölmek yok ben youtubeda video izlerken video yarıda kalmadan whatsapptan gelen mesaja cevap da vermek istiyorum ya da internette gezmekte istiyorum ama yokkk onu bile beceremiyor kaç yıllık basit kullanımı kolaylaştıran şeyleri bile yapamıyor.

Bu kadar biliyorsun iphone niye aldın. Yazdığın şeyleri internetten bakarak da öğrenebilirdin zaten. S8 çıktığında da kendini patlatmazsa tokat manyağı yapsın bir zahmet. Kaç ay sonra çıkacak telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tridz -- 17 Aralık 2016; 13:46:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

Tekrardan Merhabalar; iPhone 7 Plus 256 GB JetBlack Modeli ile 6 Aralıktan itibaren aranızdayım..

İzlenim ve Görsellik adına düşüncelerimi söyleyeyim öncelikle,

- Cihaz Gerçekten Akıyor, zaten iPhone'nin en güzel yönü de bu android cihazlar gibi 3 5 gün Sonra Şişme yapmıyor.

- Şarjı İlk aldığım gün 24 Saat Bekleme süresi, 13 Saat Net Kullanım Aldım.Fakat şu an pil Kullanım süreci biraz Düştü Tabi bu wifi ve Hücresel veri Açık olmasınında etkileri var kıyaslamam da..

- Hücresel Full açık hiç kapatmadığım da 9 9,5 Saat Kapalı olduğunda 12 13 Saat Net kullanım süreci var.

- Pil olayı zaten zamanla oturacak forum içerisinde söylenenler ve eski cihazlarım da da olan izlenimlerimden ötürü.

- Kamera Olarak Gerçekten büyük bir gelişim ve seviye atlama benim için.

- Flash ve Aydınlatması Gayet güçlenmiş ki Az Orta ve Yüksek olarak seçebiliyorsunuz El feneri kullanımında

- Portre Modu mükemmel çekim ortamı yaratıyor.

- 10x ZOOM Işık ortamına göre bozuyor Net aydınlık ortamlarda Bozmadan görüntüyü net şekilde çekiyor.

- Hoparlör olayına gelirsek Stereo Hem aşağı hem kulak bölümünden gelmesi gerçekten çok güzel, yüksek ve net bir ses vermekte.

- Kasa kozmetiği özellikle JET BLACK MÜKEMMEL BİR RENK Tabi çizilme korkusundan ötürü KOMPLE FULL BODY ÇEKTİRDİM ve Ön Cama Darbe Koruma Ekranı Jelatini Çektirdim..

- 256 GB Biraz abartı şu an 82 Uygulama 150 Fotoğraf mevcut 232 GB Kaldı :) iPhone 6 Cihazımda 16 GB Olduğu için Onun acısını çıkartıyorum sanırım :) O Yüzden 128 iDeal Hafıza seçeneği olabilir sizin için.

- Home Tuşu Gayet güzel olmuş.Tuşa basmıyorsunuz ama basıyormuşsunuz hissi hoşuma gitti.

- Suya dayanıklılık olayını inanın hiç denemedim zaten Garanti vermiyoruz diyorlar herhangi bir sorunda.

- Spigen den 2 adet kılıf siparişi verdim cihazıma taktım 2.gün kılıflar cort çerçeveleri kırıldı.. Eski kaliteleri yok spigen kılıfların bunu söyleyim enbaşta... O Yüzden farklı markalara yönelin diyebilirim.

SON OLARAK;

Cihazda Isınma problemi Yok,
    Sarı Ekran Problemi Yok,
    Video Çekerken Ses, cızırtı vs verme Yok,
    Arka Logoya Kulak Dayandığında Cihaza çok Yüklendiğinde Ses Yok.

Ayrıca Cihaz 47.Hafta Cihazı.

YENİ CİHAZ ALACAK VEYA ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖNERİM APPLE.COM.TR SİTESİNDEN ALMANIZDIR 14 GÜN İADE VE DEĞİŞİM KOŞULU MEVCUT HERHANGİ BİR SORUNDA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE İADE VE DEĞİŞİM İSTEYEBİLİRSİNİZ. BEN BU ŞEKİLDE SİTESİNDEN ALDIM 4.415 TL CİVARINA HAVALE İNDİRİMİ İLE 128 LİK İSE BELKİ BİLMEYENLER OLABİLİR DOĞALDIR 4000 KÜSÜRE DÜŞÜYOR 4200 DEN O PARAYADA KILIF VS ALABİLİRSİNİZ.

Ne kadar sürede elinize ulaştı telefon. Ben mağazalarda siyah modellerinden birini bulamazsam Apple'ın sitesinden satın almayı düşünüyorum. Ancak çok geç geliyor deniyor genelde.

17 EKİM 2016 Tarihinde cihazın parasını havale ile yapı kredi bankasına yatırdım 2 günde havale onaylandı.

Cihaz 6 Aralıkta Elime Ulaştı.. Tabi o zamanlar ilk çıktığında cihaz 4 ile 6 hafta teslimat süresi diyordu.

Şimdi ise 3 ile 4 hafta diyor. Yani 19 Aralık 2016 tarihinde bankadan havale geçseniz 2 günde onaylanma süreci desek, cihaz ortalama elinize 9 Ocak 2017'NİN Haftası elinizde olur..

Jet Black rengini yüksek hafızalı isterseniz zor bulursunuz hatta belki bulamazsınız genelde 32 gb lik modelleri mevcut..

Onun haricinde düz MAT SİYAH rengini isterseniz çoğu telefon veya telekom bayilerinde mevcut.. JET BLACK ALIRSANIZ FULL Body ile kuruyun derim..

Kısacası en erken 25 ile 31 gün arasında cihaz elinizde olur..

• Arkadaşlar iphone 7 plus için kılıf önerebilecek var mı ?
  • emrec6 kullanıcısına yanıt
    Spigen'ın hangi kılıfını aldınız , onuda tam adıyla yazarsanız burada almayı düşünen kullanıcılar bilgilenmiş olur . Spigen'ın Ultra Hybird kılıfını tavsiye ederim , gayet dayanıklı ve sağlam . Kılıfta sorun olarak arka tarafı parmak izi bırakması ve içeriye uzun kullanımlardan sonra kamera bölgesinin oralarda toz birikimi yaşatması .

• arkadaşlar kaçıncı hafta üretimi olduğuna nerden bakıyorduk ?

edit : benim ki 42. hafta cihazıymış

şu siteden baktım
    sndeep.info
    SNDeepInfo - All information on the phone's IMEI or serial number
    http://sndeep.info/en

güvenilir mi bilmem bende bu konuda ki geçmiş mesajlardan buldum. IMEI girmeyin seri no girin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 17 Aralık 2016; 14:15:53 >
  • quote:

quote:

quote:

bende biri çıkar böyle der diye 128 lik aldım ama 32 lik fiyatı uygundu ondan acaba mı dedim , ayrıca diğer arkadaşlarada sorum şudur ki spigen kılıf eskisi gibi değil diyenler olmuş. Spigenden hiç şaşmadım yeni bi tane daha sipariş verdim bi bakarmısınız bunun benzeri kılıflar var mı http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-2123.html

1 dakikalık video 375 mb yer kaplıyor 32 modeline para verilmez.

iyi yapmışsın 128 alarak kafan rahat kullanırsın

Aynı kılıfı kullanıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende biri çıkar böyle der diye 128 lik aldım ama 32 lik fiyatı uygundu ondan acaba mı dedim , ayrıca diğer arkadaşlarada sorum şudur ki spigen kılıf eskisi gibi değil diyenler olmuş. Spigenden hiç şaşmadım yeni bi tane daha sipariş verdim bi bakarmısınız bunun benzeri kılıflar var mı http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-2123.html

hocam jetblackte bu kılıfı çıkarıp takarken telefonu çizermiyim, 6 plustada bu kılıftan kullandım telefona baya zorlanarak giriyodu ama çok sağlam kılıftı , 128 lik aldım bakalım doldurmaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Spigen'ın hangi kılıfını aldınız , onuda tam adıyla yazarsanız burada almayı düşünen kullanıcılar bilgilenmiş olur . Spigen'ın Ultra Hybird kılıfını tavsiye ederim , gayet dayanıklı ve sağlam . Kılıfta sorun olarak arka tarafı parmak izi bırakması ve içeriye uzun kullanımlardan sonra kamera bölgesinin oralarda toz birikimi yaşatması .

bu kılıfı aldım hocam 6 plustada aynısınu kullanıyodum,arka rengini ön plana çıkarıyo yanları gri ve şık gösteriyo cihazı , ayrıca çok sağlam derece koruyo , 3 5 günde bir ıslak mendil ve kuru mendille temizlediğin sürece bi sorun olmaz kılıf bu
    www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-2123.html

• Buradaki sayfanın neredeyse hemen hemen hepsini okudum.Alıp almama konusunda çok kararsız kalmıştım,olumsuz yorumlardan dolayı ancak yine de dayanamayıp gidip Turkcell'den 7 plus 128 gb mat black aldım.Ekranı sarı ama forumdaki diğer arkadaşların paylaştığı resimlerdeki gibi sarı değil.6s plusla kıyasladım var ufak bir sarılık.Şarj süresi bana göre çok iyi.Kamera ışığın az olduğu yerde çokta iyi çekim yapmıyor.Appstore den ProCam indirdim süper bir program tavsiye ederim kamera için.Gelelim asıl meseleye geçen gün arkadaşlarla aynı yerde bir arkadaşın evindeki WiFi sine bağlanmak istedik,arkadaşta Samsung diğerinde LG vardı,onların ki arkadaşın WiFi bağlantı noktasını gösterirken yani onların Wi-Fisi çekerken benimki çekmedi,yani WiFi yi görmedi,rezil oldum nerdeyse.Onların WiFi si 10-15 WiFi noktası gösterirken benimki sadece 3 tane WiFi noktası gösteriyordu.Aradım apple müşteri hizmetlerini uzaktan test ettiler yazılım güncellemesi gerekli dediler,diğer donanımlar iyi dediler,tmm güncelleyelim dedim,başladık telefonla İTunes üzerinden güncelleme yapmak için hazırlıklara..o da ne -50 hatası olmasın mı,telefon DFU moduna girmiyor.Temsilci bu donanımsal teknik servise verin,dosyanızı ben oluşturdum dedi.Muhtemelen yeni cihaz verilir dedi.Bugün de ilk defa telefonum dondu:( Sizin fikriniz nedir

arkadaşlar,servise versem gelecek cihaz yine mi hatalarla dolu olacak:( yoksa biraz daha bekleyeyim mi ? Şimdiden teşekkürler saygılar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam jetblackte bu kılıfı çıkarıp takarken telefonu çizermiyim, 6 plustada bu kılıftan kullandım telefona baya zorlanarak giriyodu ama çok sağlam kılıftı , 128 lik aldım bakalım doldurmaya çalışıyorum

Jetblack kullananlar daha iyi cevap verir bu soruya :/

ben mat siyah kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAEC -- 17 Aralık 2016; 14:41:10 >

• Bu 7 Pluslar'da telefon açıkken arandığında karşıya kapalıymış gibi göstermesi çok büyük sorun. Bugünde full çeken yerde aynı sorunu yaşadım.

• @Arapkahvesi Vodafone kullaniyorsan ve 27.1 operator guncellemesini yuklediysen 2G'ye veda ediyorsun. Ben yuklemedim. Asagidaki guncelleme uyarisi geldiginde de "Simdi Degil" deyip geciyorum.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

@Ceyh10 Gule gule kullan yeni cihazini. Fakat 1500 adet cihaz incelemissin ve 1500'u de kusursuzmus, birisini alip cikmissin gibi konusuyorsun. Cihazindan memnunsan gule gule kullan ama memnuniyetsizlikleri olan insanlari kiskirtmana gerek yok. Kimse hani sorun yoktu falan da demiyor sana, onu 14 yasinda ergen oglanlar yapar. Bu baslikta 14 Eylul'den beri cihaz almis, kullanan, inceleyen ve bunlar sonucunda sikayetlerini yazan insanlar var. Senin dun aksam aldigin bir adet cihazin sorunsuz diye, sikayeti olan insanlar "tamamdir, konu kapanmistir" deyip susacak degil. Ayrica yeni cihaz aldigin icin cok mutlusun, normaldir, hele de ilk kez iPhone aliyorsan (5-6 sene iPhone, 10-15 sene Apple eko-sistemini kullan, o zaman anlarsin sikayetlerimizi). Ama biraz kullandiktan sonra sorunlari farketmeye baslarsan, bu mesajimi da hatirla. Gule gule kullan.

@SezyQPAD Cihazinin uretim haftasini ogrenmek icin: sndeep.info sitesine girip seri no yazarak sorgula (Ayarlar-Genel-Hakkinda bolumunde mevcut). Week satirinin karsisinda uretim haftani gorursun ama uretim haftasi ile yasanan sorunlar arasinda hicbir baglanti yok. Ama sorgula ve merakini gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidem

Buradaki sayfanın neredeyse hemen hemen hepsini okudum.Alıp almama konusunda çok kararsız kalmıştım,olumsuz yorumlardan dolayı ancak yine de dayanamayıp gidip Turkcell'den 7 plus 128 gb mat black aldım.Ekranı sarı ama forumdaki diğer arkadaşların paylaştığı resimlerdeki gibi sarı değil.6s plusla kıyasladım var ufak bir sarılık.Şarj süresi bana göre çok iyi.Kamera ışığın az olduğu yerde çokta iyi çekim yapmıyor.Appstore den ProCam indirdim süper bir program tavsiye ederim kamera için.Gelelim asıl meseleye geçen gün arkadaşlarla aynı yerde bir arkadaşın evindeki WiFi sine bağlanmak istedik,arkadaşta Samsung diğerinde LG vardı,onların ki arkadaşın WiFi bağlantı noktasını gösterirken yani onların Wi-Fisi çekerken benimki çekmedi,yani WiFi yi görmedi,rezil oldum nerdeyse.Onların WiFi si 10-15 WiFi noktası gösterirken benimki sadece 3 tane WiFi noktası gösteriyordu.Aradım apple müşteri hizmetlerini uzaktan test ettiler yazılım güncellemesi gerekli dediler,diğer donanımlar iyi dediler,tmm güncelleyelim dedim,başladık telefonla İTunes üzerinden güncelleme yapmak için hazırlıklara..o da ne -50 hatası olmasın mı,telefon DFU moduna girmiyor.Temsilci bu donanımsal teknik servise verin,dosyanızı ben oluşturdum dedi.Muhtemelen yeni cihaz verilir dedi.Bugün de ilk defa telefonum dondu:( Sizin fikriniz nedir

arkadaşlar,servise versem gelecek cihaz yine mi hatalarla dolu olacak:( yoksa biraz daha bekleyeyim mi ? Şimdiden teşekkürler saygılar...

hocam ne kadara aldınız acaba

• 
Sayfa: önceki 12351236123712381239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.