Gün olarak dikkat etmedim fakat 5-7 saat ekran süresi alıyorum normal kullanımda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 Kasım son haftası aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
6s plus için aldım.Kendim taktım.Memnunum şuanlık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öncelikle Yanıtınız için teşekkür ederm. Herkes genelde 6 aydan sonra eski bataryadan kötü duruma geldiğinden bahsetmiş. Siz bu konuda şanslı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? Yoksa çok dikkatli kullandığınız için mi halen daha sağlam. performansı halen daha ilk günkü gibi hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2200 mah kapasiteli olani 1.5 yil kullandim, agustostan beri 2300 mah olani kullaniyorum, sorun yasamadim henüz. Dayım bayiligini yapiyor dejinin, 2500 mah soylentisi duydum merakla onu bekliyorum tabi ne zaman cikar mechul. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk 3 gün çok 7 saat ekran süresi aldım.Sonrasında düşüşü farkettim.1.5 aydır kullanıyorum düşüş olduğunu düşünüyorum,çok pile dikkat etmiyorum,ama 5-6 saat ekran süresi alıyorum normal kullanımda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cevabınız için teşekkür ederim. Mevcut pilim can sıkıyor ama aciliyeti yok 2500 mah bekleyelim o halde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kullandığım 6s i 2. el almıştım aldığımda batarya performansı %82 deydi deji 1 yıl sonra performans iyice kötüleşiyor yazıyorlar orjinal taktırsak oda mı 1 yılda aynı deji kadar kötüleşir yoksa dejinin 1 yıl sonraki kötüleşen performansı orjinal bataryanınkinden daha mı iyidir? |
|
Benimde şuan %74 1 yılda %8 harcamışım şimdi orjinal taktırsam ortalama 1 yılda %10 gider o zaman fena bi oran değil benden önceki sahibi de 2-2,5 yıl kadar kullandı orjinal taktırsam bi 3 yıl daha götürür umarım |
|
Hem öyle hemde daha 1 yıldır kullanıyorum memnunumda önceden oyun oynamıyordum son zamanlarda bi kaç oyuna sarınca günde 3 kere şarja takmam gerekiyor tek zorlayan o :) |
|