Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.504
Cevap
310
Favori
1.290.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18291830183118321833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonun sıfırı 3000 tl hala nasıl olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz 2. el 6S iş görür mü? Temel uygulamalar harici bir tek dizi izlerim telefonda. Ne kadar götürür sizce tahmini?

    Edit: Arkadaşım aşağı yukarı 5 yıldır 5S kullanıyor. O gayet memnunken 6S de götürür diye düşündüm. Bir de sıfır 6 var aklımda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 15 Haziran 2019; 15:2:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Plus al mutlaka 6s için, 6 alma artık. Dizi vs izlerim diyorsun, küçük ekranda zor olur o iş.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Ekran büyük olsun takıntım yok hocam. Çok da küçük değil, benim için sıkıntı olmaz 6S. Hem Plus için bütçeyi zorlayamam gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 6s plus'ımın ekranının orjinal olup olmadığını anlamanın bi yolu var mı? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Ekrana sert basıp 3D Touch tepkisine bakın çakma ekran hem zor tepki verir hemde seğirme yapar renkler daha soluk ve full parlaklıkta diğer 6s lere göre daha sönük kalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende neredeyse dediklerinizin tam tersi var ama arada yazarken imleç klavyede kayıyor önceki harflerin arasına falan giriyor. Sayfa kaydırırken sanki iki parmak dokunmuşum gibi bazı yerler zoomlanıyor falan anlık olarak.

    Abimde orjinal ekran var onun ekranı benimkinin yanında sapsarı kalıyor. 3d touchta falan da sıkıntı yaşamadım. Başka bi sorun var demek belki az biraz bükülme falan vardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 10.3.3 te 6-7 saat arası ekran süresi alıyordum

    12.3.1 de durum bu tercih sizin şarj %23 kala taktım %23 tede en fazla 30 dk gitsin :) 4 saat gibi bi ekran süresi yani kısaca .



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Telefon alev alana kadar 10.3.3 devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6S Plus'da ios13 deneyen oldu mu?
  • Arkadaşlar 10gün önce değişimden gelen 6s 32gb siyah sıfırdan farksız telefonum satılıktır ilgilenen olursa p.m.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siceyy

    Beyler 10.3.3 te 6-7 saat arası ekran süresi alıyordum

    12.3.1 de durum bu tercih sizin şarj %23 kala taktım %23 tede en fazla 30 dk gitsin :) 4 saat gibi bi ekran süresi yani kısaca .


    6-7 saat kullanim suresi mi ekran suresi mi?




  • 6s son sürüm kullanıyorum, karsı tarafın sesi bi anda derinden gelip sonra düzeliyor çözüm nedir acaba
  • Ekran süresi 10.3.3 teyken eski paylaşımlarımda var bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KVK dan batarya değişimi yapan var mı? 189TL imiş suan kampanyalı fiyat,sizce orjinal midir?
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır 6S Plus 64 modeli kullanıyorum. Şu an yazılım olarak son sürüm olan 12.3.1 yüklü. Telefonumun maşAllah'ı var su gibi akıyor desem yalan olmaz. En baba oyunları yükleyip donmadan kasmadan çatır çatır oynuyorum. XS Max almayı düşünüyordum fakat yapılan zamlardan sonra para biriktirip daha sonraki modellere bakacağım. Şu an telefonum yeterli fakat bataryam bitik durumda. %85 gözüküyor pil ömrüm, ama 3.4-4 saat ekran süresi alabiliyorum. Tabiri caizse şarj aletine bağımlı haldeyim Cumartesi günü Mall of İstanbul AVM'de Gürgençlerden 319 TL'ye orijinal batarya taktıracağım. Deji batarya kullanan çok var, yorumları da iyi fakat ben kesinlikle güvenemiyorum. Sonuçta bu cihazı kulağımıza koyuyoruz arkadaşlar, güneş altında da aynı şekilde konuşuyorum. Gece yatarken kafamızın dibine koyuyoruz, Allah korusun patlar matlar adam öldürür bu telefon. O yüzden 3 kat para verip yine eskisi gibi uzun ömürlü kullanmak istiyorum. orijinal batarya ile bi 2 sene daha kullansam yeter artar bana Forumda gezmeyi çok sevdiğim için, Samsung'un amiral gemisi olan S10-S10e-S10 plus sayfasında da her mesajı okumuşumdur. Adamlar 2 aylık S10 telefon ile 3,5-4 saat ekran süresi alıyor, benim 3 yıllık bataryam ile aynı performansta Burada bazı arkadaşlar gördüm, batarya değiştirmek yerine android geçeceğim diyorlar. Yapmayın etmeyin arkadaşlar, samsung Stand By ' da deli gibi şarj yiyor. Girin dediğim yere okuyun yorumları, adamlar S10 Plus ile ağlayıp duruyor, geceden sabaha kadar cihaz uyku modunda %7-8-9-10 şarj yiyor. %100 ile uyuyorsun sabah % 93 ile kalkıyorsun, artı olarak gündüz cebinde kullanmadığında şarjı emiyor resmen Samsung, Türkiye'de ki müşterisine 2.avrupa ülkesi muamelesi yapıp Exynos işlemcili model gönderiyor, son çıkan cihazlar bile Pubg mobile, fortnite mobile gibi oyunlarda ani fps drop düşüşleri yapıyor ve cihaz ısınınca kasıyor. Hangi firma cihaz çıkarırsa çıkarsın İos gibi akıcı olamaz arkadaşlar, yüz tanıma sistemleri bile düzgün çalışmıyor adamların. İphone'un değerini kaybedince anlamayın




  • Tam kafamdaki sorulara cevap verdin adamsın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Basit bir oyun diyorsun ama oyun milyon tane hamle hesaplıyor. Wifi ile kullanırsan hamle hesaplamalarının bir kısmı internetten yapılır oyun kasmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.applekutusu.com/index.php?route=product/product&product_id=1570 Merhaba arkadaşlar, yakın zamana kadar farklı modeller düşünsem de fiyatların çok yüksek olması ve karşılayamamdan dolayı bu tarz uygun cihaz arayışları içindeyim. Öncelikle sormak istediğim şeyler bu site güvenilir mi ve yeni kararnameden sonra böyle bir kayıtsız cihaz alınabilir mi? Konuya çok hakim değilim. Bir de kayıt parasını da düşündüğümüzde sizce fiyatı nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demiradam2727 D kullanıcısına yanıt
    Bu siteden birçok kişi alışveriş yaptı, ben şimdiye kadar bir şikayet görmedim açıkçası. Bana 2.el için ucuz geldi başkan bu fiyat, hem 6s plus hem de 64 gb 1300 tl. Bana göre 2.el için çok çok ucuz, cihaz ne kadar temizdir, herhangi bir problemi var mıdır bilemedim. Sonuçta satıcı da kâr ederek 1300 e satıyorsa bence çok ta güvenme derim bu cihaza. Tekrar ediyorum siteye güven ama ürün için kafa karıştırır. İlla alıcaksan gidip kendin gör, incele cihazı. İç donanımında problem olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18291830183118321833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.