Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.508
Cevap
308
Favori
1.291.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Şaka bir yana siz neden S6'yı beğenmediniz merak ettim ben de S6 kullanıyorum
  • Real life test mi arıyorsun? Al o zaman, sadece geekbenchte fark ediyor, diğer testlerin hepsinde iki telefon da aynı şekilde sonuç veriyor. Geekbenchteki bir açık mı başka birşey mi var anlamadım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 8 Kasım 2015; 21:07:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Howard Stark

    Şaka bir yana siz neden S6'yı beğenmediniz merak ettim ben de S6 kullanıyorum

    S6'yı beğeniyorum aslında ama Samsung bu cihaza yakında desteğini çekecek diye düşünüyorum. Tek istediğim şey uzun süreli güncelleme desteği, verilerim ve kişisel bilgilerimin korunması. Telefonda bence bugüne kadar giderilmiş olması gereken bazı buglar mevcut maalesef note 4 tecrübemden ders çıkarmayıp S6 aldım. Kısacası ben Google'a ve Samsung'a güvenmiyorum bir S6 alıp en az 2-3 yıl kullanayım ve sonrasında da aynı ekosistemde devam edeyim diyorum.
    Şu ana kadar almamış olmamın sebebi fiyatı ve düşük ekran çözünürlüğüne alışamaycak olabilirim endişesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: flexii_87

    aşağıdaki videoları izleyin, ingilizceyi anlamanıza gerek yok


    Ne cırladınız ya, günlük kullanımda hiçbir farkı yok... Geekbench'e göre o kadar fark çıkmasının tek sebebi mimari farkı. Kullanım ile alakalı değil. Bilimsel olarak açıklandı zaten.

    Kutudan direk çıkarıp yapılmış test...





  • hocam geekbench harici diğer benchmarklarda da fark yok, bu geekbenchte birşey var ama nedir çözemedim, özellikle mi yapmışlar insanları trollemek için nedir?
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ömrü diyorsanız bende aynı haltı yiyerek gittim tekrar Samsung aldım başıma Apple düşseydi keşke de güncelleme desteği diye bir şey görseydim.

    S4 Mini de bile herifler kitkat denen lanet güncellemeyi 1 sene getirmediler. 1 sene sonra insafa mı geldiler anlamadım ,anneme verdim telefonu 4 ay sonra bir baktım telefonda yazılım güncellemesi gelmiş .

    Ya nasip ya kısmet oyuncak gibi mübarek aletler azıyla yetinemiyoruz yenisi çıkıyor her gün çocuk gibi olduk şu daha iyi bu daha iyi halbuki al bir nokia 3310 yanına da iPad Air 2 alacaksın ha fotoğraf mı çekeceksin ne uğraşıyorsun telefonla! diyerek gideceksin DSLR alacaksın. Çok kafaya taktın mı başın ağrıyor. Ben mesela verdiğim 2000 'e acıdım içime oturdu alet 3500 verseydim herhalde sinir krizi geçirirdim. Belki kaldıracak arkadaşlar vardır fakat ben o fiyatlara bir daha durduk yere çıkmak istemiyorum nitekim S6'da program bile yazamıyorum. CoC veya Candy Crush oynayacağımız alete para vermek çok komik artık ama naparsın parayı gördükçe hormon salgılanıyor vücütta bir de reklamı çıkmaz mı ahh "yürü ya al hemen son model !" Bizde kanıyoruz işte .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: confuest

    Real life test mi arıyorsun? Al o zaman, sadece geekbenchte fark ediyor, diğer testlerin hepsinde iki telefon da aynı şekilde sonuç veriyor. Geekbenchteki bir açık mı başka birşey mi var anlamadım...




    cihazların 1 saat testine sokmadan önce batarya sürelerini göstermiyor, sadece sonun da gösteriyo, ayrıcam cihaz wifi üzerinden hareket ediyo

    wifide cihazlar fazla enerji tüketmezle, öenmli olan telefon görüşmesi, 3G internet kullanımı ve günlük mesaj mail kullanım yapılması gerekiyor

    neyse ben yakın arkadaşlardan apple işlemcili telefon bulursam kendim test edicem, sizlerle de paylaşırım, inşallah sizin dediğiniz gibi çıkar bizde bi oh ceker rahatlarız




  • Şükür kavuşturana :) bugün iPhone 6S ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefonu aktif eder etmez hemen lirum adlı uygulama ile işlemciye baktım. İşlemcim TSMC çıktı. 5S den terfi ettim kesinlikle değer mi diye soracak olursanız değer. Her konu da daha hızlı ve daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FULL BODY KAPLAMA

    Bazı soran arkadaşlar vardı, aşağıda görseller mevcut

    beylikdüzü marmarapark alışversiş merkezinde 1 alt katta CLEAR COAT diye firma mevcut, 79 TL ye komple kaplama yapıyorlar

    1 ay kullanıcı hatasıda dahil ücretsiz yeniliyorlaR, 1 ay sonrasında ise değişim için 10 tl ek ücret alıyorlar

    başarılı olmuş her açıdan korumaya alıyor, köşeler de dahil




    ÖN CAM EĞİMLİ KENARLARIN BİTİŞ NOKTASINA KADAR KAPLIYOR, BİLGİNİZE..





























  • quote:

    Orijinalden alıntı: confuest

    hocam geekbench harici diğer benchmarklarda da fark yok, bu geekbenchte birşey var ama nedir çözemedim, özellikle mi yapmışlar insanları trollemek için nedir?

    mimari farkı olduğu için aşırı zorluyormuş samsung işlemcileri gibi bir açıklama mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trapspeed

    quote:

    Orijinalden alıntı: flexii_87

    aşağıdaki videoları izleyin, ingilizceyi anlamanıza gerek yok


    Ne cırladınız ya, günlük kullanımda hiçbir farkı yok... Geekbench'e göre o kadar fark çıkmasının tek sebebi mimari farkı. Kullanım ile alakalı değil. Bilimsel olarak açıklandı zaten.

    Kutudan direk çıkarıp yapılmış test...







    Kardeşim 3 bin lira küsür para vermişim tabikide cırlıcam, ortada gerçekten kayda değer fark varsa hakkımı da sonuna kadar aricam

    3 bin lira gibi para kolay kazanılmıyor, parasını veriyorsak hakkınıda vericek




  • Yaşadığım nasıl bi sorun anlamadım ama klavye tuşlarının sesi az çıkıyor ve sanki zor çıkıyor gibi yardimci olabilecek varsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maliozi


    quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    quote:

    Orijinalden alıntı: maliozi


    quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    quote:

    Orijinalden alıntı: maliozi

    İcloudu niçin kullanacaksınız diye sormadım iyice okursanız. Telefondan silip neden icloudda tutmak istediğinizi sordum.

    Ya arkadaşım sen ne yapacaksın nedenini. Çok basit bir soru sordum ben. Telefondan sildiğimde icloud'dan silinmemesi için ne yapabilirim, böyle bir ayar var mı diyorum. Diğer bulut depolama programları gibi kullanılmıyor mu diye soruyorum? Yani anlamak zor olmasa gerek. Belki telefonda sadece önemli resimleri tutmak istiyorum, belki doldurmak istemiyorum, belki de keyfimden bunu istiyorum. Konumuz bu değil ki.

    1.si Arkadaşın değilim.
    2.si Sana yardımcı olmak istiyordum.
    3.sü Allah beyin vermiş bak o mesajımda ilk satırdan sonrasını okuyabilirsin. Yani okuyabilecek kapasitenin olduğunu düşünüyorum. Eğer okusaydın sadece oraya takılıp kalmazdın.
    4.sü yinede söyleyim o mesajın alt satırları okumayı bir dene bence başarabilirsin.

    Şimdi madde madde yazıp havalı görünmeye çalışmayacağım birincisi ikincisi diye.

    Şöyle anlatayım;

    Burada bir çok kişinin sorduğu ve merak ettiği çok genel bir soruya, neden böyle birşey istiyorsunuz ? tarzı bir cevap yazarak, sanki çok garip bir soru sormuşum gibi davrandığın için onu söyledim. Yani normal bir insan bunun sebebini sorgulama gereği duymaz ve milyonlarca insanın kullandığı online depolama sistemlerini neden kullanıyorsa, benim de bu sebeple kullanmak istediğimi anlar. Ki daha önce söylediğim gibi sebebinin bir önemi yok.

    Ha bir de arkadaşın değilim diyerek sert erkek şovu yapmışsın da, bunun Türkçe'de konuşma dilinde mecazi bir hitabet kelimesi olarak kullanıldığını öğrenecek yaşı bence çoktan geçtin.

    Benim şov yapma ihtiyacım olsa inan forumda değildim şuanda :)

    Evet belli bir yaşı geçtim seninde öyle olduğunu düşünmüştüm. Mesajımı hala okumadın değil mi?

    O soruyu neden sorduğumu tekrar burada açıklayayım benim ne üstünlük yapma ne şov yapma ihtiyacım var.

    Neden silinmesini istiyorsun? Sen bunu söyleki ona göre yardım etmeye çalışayım.

    Tahmini cevapların ve ona karşılık benim cevaplarımı yazayım.

    1-
    Sen: telefonda yer kaplamasını istemiyorum.
    Ben: bunun için endişelenmene gerek yok zaten ayarlardan telefonda en iyi depolama özelliğini aktif edersen telefonda yer kaplamayacak. (Bu o mesajda yazıyordu)

    2-
    Sen: gizlilik istiyorum bir fotoğrafın telefonda olmasından rahatsız oluyorum ama biryerlerde de kalmasını istiyorum
    Ben: Sanırım öyle bir seçenek yok (bunu da yazmıştım o mesajda)

    Senin için tekrar bakarım öyle bir şey yapılabiliyormu bulursam yazarım. Bunun için apple destek telefonlarındanda bilgi alabilirsin.



    Teşekkürler. Hiç beni uğraştırmadan ben çektikçe buluta yüklensin ve orada kalsın istiyordum. Sanırım Dropbox en iyisi.




  • bende 6s sahibiyim fakat konudaki bazı arkadaşlar ya post kasıyor yada gerçekten psikolojik olarak yardıma ihtiyaçları var.
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Global Blue'nun sitesinde 109 euro refund hesaplıyor. Nasıl 140 euro aldın?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirable

    Global Blue'nun sitesinde 109 euro refund hesaplıyor. Nasıl 140 euro aldın?

    Ya bu forumda ne boş insanlar var, sen üstüne alınma, hollandadan aldım iki telefonada tam 288 euro vergiyi geri aldım, bunu yazdım herkes eksilemiş, ne zavallı hazımsız insanlarsınız,64 gb a 3900₺ vermek çok koymuş heralde size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte hocam ben de bıktım artık telefona para harcamaktan, işte akıllı telefonum 3gs'i tam iki sene kullandım, benden sonra da hanım iki sene daha kullandı ve dört yıllık telefonu hatırınsayılır bir paraya sattım. Iphone alınınca uzun süre kullanılıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flexii_87

    quote:

    Orijinalden alıntı: confuest

    Real life test mi arıyorsun? Al o zaman, sadece geekbenchte fark ediyor, diğer testlerin hepsinde iki telefon da aynı şekilde sonuç veriyor. Geekbenchteki bir açık mı başka birşey mi var anlamadım...




    cihazların 1 saat testine sokmadan önce batarya sürelerini göstermiyor, sadece sonun da gösteriyo, ayrıcam cihaz wifi üzerinden hareket ediyo

    wifide cihazlar fazla enerji tüketmezle, öenmli olan telefon görüşmesi, 3G internet kullanımı ve günlük mesaj mail kullanım yapılması gerekiyor

    neyse ben yakın arkadaşlardan apple işlemcili telefon bulursam kendim test edicem, sizlerle de paylaşırım, inşallah sizin dediğiniz gibi çıkar bizde bi oh ceker rahatlarız

    Hocam yapılan testler gerçekten işlemciyi en çok zorlayan testler telefon görüşmesi ve 3gnin işlemciyle neredeyse hiç ilgisi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • edit : arka sayfanın sonlarında kaldığı için yeni sayfanın başına taşıdım, kullanıcılar faydalansın diye

    FULL BODY KAPLAMA

    Bazı soran arkadaşlar vardı, aşağıda görseller mevcut

    beylikdüzü marmarapark alışversiş merkezinde 1 alt katta CLEAR COAT diye firma mevcut, 79 TL ye komple kaplama yapıyorlar

    1 ay kullanıcı hatasıda dahil ücretsiz yeniliyorlaR, 1 ay sonrasında ise değişim için 10 tl ek ücret alıyorlar

    başarılı olmuş her açıdan korumaya alıyor, köşeler de dahil




    ÖN CAM EĞİMLİ KENARLARIN BİTİŞ NOKTASINA KADAR KAPLIYOR, BİLGİNİZE..





























  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.