Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.534
Cevap
206
Favori
805.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş
  • Merhaba plus hakkında sormak istediğim bir şey var. İphone6 plus larda ipad air de olduğu olduğu gibi açtığımız Sayfayı parmaklarınızla kapatıp ana ekrana Dönme özelliği varmı bu oluyormu ? Oluyorsa nasıl oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bu senın kullanımınla ilgili eger bilgisayarın var ise resimlerin bazılarını bilgisayarına atarsın yani şahsen sayfalarca programda indiren biri degilim işime yarayan programları kulanıyorum 64 rahatlıkla bana yetiyor. suan 40 gb bosum var

Orijinalden alıntı: 12345543

quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

Yaklaşık 20 gündür i6 kullanıyorum telefon genel olarak çok güzel fakat bugün kamera sorunu başladı. Kamera sürkeli 30cm lik alanı odaklıyor ve 30cm den sonrası çok bozuk. Bozuk halinde ön kamera daha çok iş görüyor. Ekranın sağ üst tarafına hafifce vurduğumda düzeliyor fakat arkadan vurunca geri eski haline dönüyor.

...

....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 6 space gray 64 gb telefonu eşim kullanamadığı için satıyorum fatura herşey benim üzerime kayıtlı aksesuarlar kullanılmadı hepsinin filmleri üzerinde şarj kablosu acılmadı kulaklık acılmadı yedek sarj cihazım ve kulaklıgım oldugu icin kullanma geregi duymadık ilgilenenler özel mesaj atabilir bursa ve yalova içi elden verebilirim düşünen olursa istanbula kadar bir gemi ile yolu var
    telefonun güncel fiyat bellidir lütfen ona göre fiyat yazabilrisiniz özelden.

NOT: satma sebebimiz ise malesef eşim samsungcu

Orijinalden alıntı: troy

arkadaslar telefon yeni bugun aldim sarji tamamen bitiriyim mi ? yoksa sarji bitmesen takiyim mi?

Ben bitene kadar içindeki pili kullandım

Orijinalden alıntı: TaKo

İyi günlerde kullanın hocam :) Ben genelde %2 - %5 arasına kadar düşürüp öyle şarja takıyorum. Çoğu yerde okuduğuma göre bu tarz pilleri tamamen bitirmemek gerek fakat devamlı %20 civarlarında veya üzerinde şarja takarsak da bir süre sonra %20'yi vs. başlangıç noktası olarak saydığı için bataryanın ömrü daha azalıyormuş. Bu işin üstadı değilim ama mantık hemen hemen böyle işliyor sanırım, yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler.

Dh böyle biryer işte 20 dakika konuyu detaylıca anlatırsın sonra sana gelir anlık bir hata oluştu der.

Kısaca... Dediğiniz şeyler nimh ve nicd pillerde geçerlidir. Bu pillerin hafızası olduğu için dibe kadar kullanılır ve tam dolmadan çıkarılmaz. Telefonlarda lipo ve lion piller kullanılıyor bunlarda böyle bir durum yok istediğiniz zaman şarja takın, çıkartın sadece uyarı geldiğinde şarja takmaya çalışın. lipo pillerde hücre voltajı 3.60 a düştüğü zaman zarar görmeye başlar tükenmiş demektir bu 3.60 yüzde olarak kaça tekabül ediyor bilmiyorum. 1lipo pil hücresinin taban voltajı 3.60 tavan voltajı 4.20 dir. 3.70 de kullanımı bırakmamız gerekiyor. % olarak kaça tekabül ettiğini bilmediğim için siz uyarı geldiğinde telefonunuzu şarja takın:)

• 12345543 kullanıcısına yanıt
    Uyarıdan kastınız nedir peki hocam? %20'de de %10'da da uyarı geliyor :) Ben bugüne kadar %2'de falan koyuyorum şarja, herhangi bir sıkıntı çıkarmadı şimdilik.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13&amp;quot; MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • quote:

Uyarıdan kastınız nedir peki hocam? %20'de de %10'da da uyarı geliyor :) Ben bugüne kadar %2'de falan koyuyorum şarja, herhangi bir sıkıntı çıkarmadı şimdilik.

Uzun vadede sıkıntı oluşturabilir. Applenin uyarıyı pil voltajı kaçtayken verdiğini bilmediğim için ben direk %20 de şarja takıyorum. % şukadar da takını ancak bu konuda daha çok bilgili kişiler verebilir ben bu yorumu telefon üstüne değil kullandığım nimh ve lipo pillerdeki tecrübeme dayanarak yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12345543 -- 25 Ocak 2015; 22:43:55 >
  • Arkadaşlar telefonu itunes ile restore edip yeni iphone olarak kaydetsek, telefonu etkinleştirince icould dan geri yükleme yapabilir miyiz ? Yoksa yeni iphone olarak kaydetme ekranında icould geri yükleyi seçmek mi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İyi günlerde kullanın hocam :) Ben genelde %2 - %5 arasına kadar düşürüp öyle şarja takıyorum. Çoğu yerde okuduğuma göre bu tarz pilleri tamamen bitirmemek gerek fakat devamlı %20 civarlarında veya üzerinde şarja takarsak da bir süre sonra %20'yi vs. başlangıç noktası olarak saydığı için bataryanın ömrü daha azalıyormuş. Bu işin üstadı değilim ama mantık hemen hemen böyle işliyor sanırım, yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler.

bende oyle yapmaya calisiyim tesekkurleer bilgi icin :)

Orijinalden alıntı: omerakcakaya

arkadaşlar mikro simi kesip nano yapabiliyolarmı? yaptıran varmı? kesip kullanmakta bir sorun olurmu?

daha bugun kestiler bir sikinti olmadi

arkadaşlar mikro simi kesip nano yapabiliyolarmı? yaptıran varmı? kesip kullanmakta bir sorun olurmu?

Benim sim kartımı kesemediler, çip kısmı büyük olduğu için nano olması için oranın da kesilmesi gerektiğinden yapılamadı. Mecburen yeni sim kart aldırmak (hat benim üzerime olmadığı için Adana'dan hala kargo bekliyorum) durumunda kaldım.
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Arkadaşlar bu senkronizasyon sorununun Çözümü var mı? Apple id mi 3 cihazda kullanıyorum. Mac ve mini iCloud ile anında Senkronize olurlarken iPhone 6ya notlar 1 gün gecikmeli rehber ise hiç gelmiyor. Takvim, safari yer imlerinde de durum aynı. Restore ile de düzelmedi. Sorun nerde acaba cidden çok can sıkıcı bi durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ben youtube'dan videosunu buldum kendim kestim hiç bir sorun olmuyor

• Telefonum AnTuTu testinden 44485 puanla ''amazing'' yazı ile sonucunu aldı sanırım iyi bir puan aldı ama merak ediyorum bu puanlamanın standart değerleri var mıdır ? Bu puan ne derece iyi ? Daha iyi puanlar almak için tavsiyeleriniz var mıdır ?

• Ben iphone 6 yı yurt dışından aldım orjinal şarj aleti yok haliyle. evde bir tane buldum onla şarj ediyorum.Arasıra desteklenmeyen aksesuar yazıyor şarj dolduktan sonra ben fark ediyorum genelde. Bir sıkıntı yaratır mı ? 50 lira verip apple storeden alsam mı ki ?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.