Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (955. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
751.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OğuzhanŞahin

quote:

Orijinalden alıntı: Lawyer.ÖUL

Hangi konuda plus 5s den ağır acaba? 5s kullandım ve su an 6s plus kullanıyorum. 6s plus ın 5s den yavas oldugu bir yer göremedim de.

Hocam ben de 1 seneye yakın 6 plus kullanan ve memnun olan biri olarak, gerçekten de bırak i5si i6 ile bile 6 plus arasında bi hız farkı var neden olduğunu anlamış değilim bu beni pek rahatsız da etmiyor ama var böyle bişey.

Hanımın i6 plus oğuzhan.

Bu da benim i6 64 Gb:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar 4.5gye gecen var mı? memnun musunuz? Sizce geçilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

Hangi konuda plus 5s den ağır acaba? 5s kullandım ve su an 6s plus kullanıyorum. 6s plus ın 5s den yavas oldugu bir yer göremedim de.

Hocam ben de 1 seneye yakın 6 plus kullanan ve memnun olan biri olarak, gerçekten de bırak i5si i6 ile bile 6 plus arasında bi hız farkı var neden olduğunu anlamış değilim bu beni pek rahatsız da etmiyor ama var böyle bişey.

Hanımın i6 plus oğuzhan.

Hayırlı uğurlu olsun abi yakışmış eline :):), urban revolt nasıl abi kılıftan memnunsunuzdur umarım çok şık ve orijinal duruyor. Sen de i6yı uzun ömürlü kullanıcaksan o kılıftan al diyeceğim ama çıkınca bi s7 edge veya note 6 kesin bi yoklarsın sen bu cihazları.. Çünkü s7 edge 3600 mah ile eminim güzel ekran süreleri vericek gibi, note 6yı düşünemiyorum.:):)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hanımın i6 plus oğuzhan.

Hayırlı uğurlu olsun abi yakışmış eline :):), urban revolt nasıl abi kılıftan memnunsunuzdur umarım çok şık ve orijinal duruyor. Sen de i6yı uzun ömürlü kullanıcaksan o kılıftan al diyeceğim ama çıkınca bi s7 edge veya note 6 kesin bi yoklarsın sen bu cihazları.. Çünkü s7 edge 3600 mah ile eminim güzel ekran süreleri vericek gibi, note 6yı düşünemiyorum.:):)

Doğru tahminlerde bulundun oğuzhan ama ben yine de kılıf siparişi verdim.

• Arkadaşlar abimin iphone 6 gün başı sorun çıkartmaya başladı telefonda yüklü birşey yok hafıza sıfır gözüküyor format atıcaz şifre soruyor ekran şifresini kabul etmiyor 5 ayda 2. orjinal şarj cihazı aldık hrpsinde onaylı değil diyor servise göndericez cihaz vodafone den alındı genpa garantili çıkmadı kvk dada kayıtlı değil gözüküyor başka ne garanti servisleri var kutusunda varmı bilmiyorum yanımızda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Arkadaşlar abimin iphone 6 gün başı sorun çıkartmaya başladı telefonda yüklü birşey yok hafıza sıfır gözüküyor format atıcaz şifre soruyor ekran şifresini kabul etmiyor 5 ayda 2. orjinal şarj cihazı aldık hrpsinde onaylı değil diyor servise göndericez cihaz vodafone den alındı genpa garantili çıkmadı kvk dada kayıtlı değil gözüküyor başka ne garanti servisleri var kutusunda varmı bilmiyorum yanımızda yok

iTunes ile yazılım at yani geri yükleme (restore) düzelmezse sorun donanımsal

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

Arkadaslar 4.5gye gecen var mı? memnun musunuz? Sizce geçilir mi?

Henüz 4.5G geçilmedi hocam 1 Nisan'da geçilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbaba7963

quote:

Arkadaşlar abimin iphone 6 gün başı sorun çıkartmaya başladı telefonda yüklü birşey yok hafıza sıfır gözüküyor format atıcaz şifre soruyor ekran şifresini kabul etmiyor 5 ayda 2. orjinal şarj cihazı aldık hrpsinde onaylı değil diyor servise göndericez cihaz vodafone den alındı genpa garantili çıkmadı kvk dada kayıtlı değil gözüküyor başka ne garanti servisleri var kutusunda varmı bilmiyorum yanımızda yok

Apple desteği aradık sorunları anlattık abrika hatalı olabilir defiler mail ile göndereceğimiz yerleri atıcaklatmış bekliyoruz bu telefon çok kötü çıktı maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

quote:

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

Arkadaslar 4.5gye gecen var mı? memnun musunuz? Sizce geçilir mi?

Henüz 4.5G geçilmedi hocam 1 Nisan'da geçilecek.

4G peki hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enesbaba7963

quote:

Apple desteği aradık sorunları anlattık abrika hatalı olabilir defiler mail ile göndereceğimiz yerleri atıcaklatmış bekliyoruz bu telefon çok kötü çıktı maalesef

Geçmiş olsun umarım halledersiniz Apple sizi mağdur etmiyecektir

• norton772 kullanıcısına yanıt
    abi hayırlı olsun:) kılıf çok hoşmuş nerden ve kaç liraya temin ediyoruz? ne ekran camı nede kılıf kullanmam ama bi heves ettim uygunsa alayım bende
  • DarkH3R0 D kullanıcısına yanıt
    bizim memleket geriden geldiği için 4G yi transit geçelim diye düşündüler o yüzden direk 4.5G ye geçcez. daha 3G nin alt yapısı oturmamışken nasıl olacağı merak konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red-Label

abi hayırlı olsun:) kılıf çok hoşmuş nerden ve kaç liraya temin ediyoruz? ne ekran camı nede kılıf kullanmam ama bi heves ettim uygunsa alayım bende

Aslında oğuzhan paylaşmıştı burda. Urban revolt marka kılıf. Teknosa'dan internet üstünden sipariş ettim 19 tl'ye hem de ücretsiz kargo. Aynısından benim i6'ya sipariş verdim. Bir kaç güne o da gelir. Media markta falan 39 tl. Valla iphone 6 çok narin, bu kılıfla belki ele biraz gelir belki.
    http://m.teknosa.com/urunler/145055027/urbanrevolt-gold-iphone-6-kilifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 23 Şubat 2016; 22:20:02 >

geldiğinde özellikle önden bi fotoğraf atarmısın zahmet olmazsa? arkası her türlü yakışıyor ama önden görünüşü kötü olabiliyor. spigenin kılıfları çok güzel oluyo ama tuzlu biraz 2 3 gün kullanacağım kılıfa o paraları vermekte mantıksız geliyo. yada dbrand dan kaplama sipariş ederim. geçen tavsiye etmiştim inceledinmi abi?
  • Yok dikkat etmedim. Aslında kılıf konusunu genelde önemsemem ve ince silikon kılıf kullanırım genelde ama iphone 6 serisi bükülme sorunları yaşadığı için ve gerçekten de narin olduğu için sağlam bir şey alayim dedim ve oğuzhan ile telefonda konuşuyorken o bahsetmişti böyle böyle sağlam bir kılıf var diye. O aklımda kalmış işte. Gelsin kılıf da gösteririm önden de. Gerçi şimdiden hanımın kılıfının önünü de çekip koyayım buraya bir fikrin olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hanımın i6 plus oğuzhan.

Doğru tahminlerde bulundun oğuzhan ama ben yine de kılıf siparişi verdim.

Abi i6 kılıfın da hayırlı olsun o zaman , bence iyi ki almışım diyceksin en azından bükülme derdinden kurtarıyo insanı benim meslekte bile. Bu kılıftan önce 70-80 liraya kaç kılıf devirdim bu kılıfın kalitesini, güvenini vermedi hiçbiri. (Ben kılıf ilk çıktığında 40 tlye almıştım ona yanıyorum bi tek.

gayet iyi çirkin durmuyo. bükülme konusunda ben öyle düşünmüyorum ya köle gibi kullanıyorum:D hiç banamısın demiyo eğilme bükülme yaşamadım şükür.

https://dbrand.com/ incelersen süper bişey. youtubedan uygulama nasıl yapılır falan dbrand yazınca çıkıyor. aslında sipariş vermiştim plus için. plusı satınca biraz uğraş sonucu iptal ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Evet beyler 6 Plus verip 6s Plus alarak aranıza katılmış bulunuyorum. 6 Plus ios 9 güncellemesinden sonra hafif de olsa takılmak yaşıyordum. 6s Plus ile şimdilik böyle birşey görünmüyor. Bakalım ilerleyen günlerde bir değişiklik olacak mı. Ayrıca acil ekran koruyucu tavsiyesine ihtiyacım var.

Üzerine ne kadar nakit ekleyerek aldiniz 6s plusı? Benim de böyle bir düşüncem var da...

• Ali.Cevik kullanıcısına yanıt
    1000tl ekledim hocam. Eylul gibi garantisi dolacaktı. Tertemizdi cihazım aslında ama imkanım varken yenileyeyim dedim. Bundan sonra zor böyle bir ise girmem artik. Gittiği kadar devam edeceğim.

• quote:

Yok dikkat etmedim. Aslında kılıf konusunu genelde önemsemem ve ince silikon kılıf kullanırım genelde ama iphone 6 serisi bükülme sorunları yaşadığı için ve gerçekten de narin olduğu için sağlam bir şey alayim dedim ve oğuzhan ile telefonda konuşuyorken o bahsetmişti böyle böyle sağlam bir kılıf var diye. O aklımda kalmış işte. Gelsin kılıf da gösteririm önden de. Gerçi şimdiden hanımın kılıfının önünü de çekip koyayım buraya bir fikrin olur.

Aynı kılıftan bende de var baya hantal yapıyor telefonu bana pek kullanışlı gelmedi attım bir kenara tekrar 5 liralık silikon kılıfa döndüm

• 
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.