Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
751.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abdullah Aydın28

Arkadaslar merhaba, cihazımı degistirip iphone 6 almayi dusunuyorum almaya degermi kullanan arkadaslar ne dunuyo ? Ayrica, sahibinden.com dan alisveris yapan varmı ordan alsam sorun yasarmıyim.

Ben sahibinden sitesinden çokça alış veriş yaptım ve sorun yaşamadım ama dikkatli olmakta fayda var. Bazen dolandırıcılar da olabiliyor elbet. Alacağın cihazı git kanlı canlı incele ve öyle al. Konuştuğun adamın anlattıklarını dikkatle dinle ve arada kendiyle çelişip yalan söyleyip söylemediğine dikkat et yeter. Hatta bugün belki bir i6 alıcam 64 gb, dün görüştüm ve fiyatta anlaştık gel bak al dedi. Ama mesela dün bir başkasıyla görüştüm ve o sırada işim vardı ve sürekli olarak sıkıştığını ve bir saat içinde ödemesi olduğunu ve satamazsa telefoncuya götüreceğinden bahsediyordu. Bende ben kesin alıcam ama şu an müsait değilim dediğimde bana o zaman biraz kapora yolla dedi, bende yollamadım ve bekledim. Sonrasında işim bittiğinde tekrar görüştük ve güya telefoncuda olduğunu söyledi. Bende satmadıysan alayım o paraya dediğimde önce benim nerede olduğumu sordu sonra da senin gelmen zaman alır biraz kapora yolla arkadaşım para bekliyor dedi. Bende dedim ki arkadaşım yarım saat daha bekleyemiyor mu dedim. Adamın derdi kapora diye milletten para alıp kayıplara karışmam bunu çok net anladığım içşn vazgeçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Ek olarak başka şehirde ise 50 tl fazla ver yani satış fiyatı 1700 ise 1750 yapsın GET satışı açsın ürünü sana göndersin dene test et farklı bir durum varsa iade et paranı geri al siteden. Sahibinden, gittigidiyor, aliexpress, dealextreme, n11 vs. tüm sitelerden alışveriş yaparım hatta sanal alışverişim en son sadece gittigidiyor'da 5 yılda 7200 TL olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axib0y

Ek olarak başka şehirde ise 50 tl fazla ver yani satış fiyatı 1700 ise 1750 yapsın GET satışı açsın ürünü sana göndersin dene test et farklı bir durum varsa iade et paranı geri al siteden. Sahibinden, gittigidiyor, aliexpress, dealextreme, n11 vs. tüm sitelerden alışveriş yaparım hatta sanal alışverişim en son sadece gittigidiyor'da 5 yılda 7200 TL olmuş.

Dediğin sitelerin tümünden bende ürün aldım ve hatta sattım. Dediğin gibi sorun olmuyor, olduğunda da iade ediyorsun.

• hala batarya ömrüne takmışlar ya

sen bataryayı sürekli yüzde 100 seviyesinde tutsan bile 2 yıldan önce öldüremezsin bataryayı

şurda herkese paragraflarca yazı döşeyen last mıdır nedir. buraya mesaj girmekten telefonu kullanmaya fırsatın kalmıyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axib0y kullanıcısına yanıt
    Abi senin bu anlattığın 53 hatası ile ilgili sıcak bir gelişme var haber vermek istedim :) Apple, yeni bir 9.2.1 versiyonu çıkartmış yalnız bu OTA ile herkese sunulan bir yazılım değil iTunes ile yükleniyor sanırım. Konu ile ilgili videoyu cevabımın sonunda atacağım. Muhtemelen OTA ile vermeseler de iOS 9.3 ile birlikte gelmiş olacak bu çözüm. Tamamen senin anlattığın olay abi. Ekran değişiyor ama touch id ile ilgili güvenlik nedeni ile bunun olduğunu sanıyordu herkes. Ancak Apple bunun güvenlikle bir ilgisi yok, bu bir hataydı demiş ve bu 53 hatasını ortadan kaldırmak için böyle bir yola başvurmuşlar. Not: Nedense bu çözüm iPhone 5S için geçerli olmayacakmış orasını anlamadım ama sonuçta 5s kullanmıyoruz :)

Buyur abi video ->https://www.youtube.com/watch?v=6WxBXNxrhYI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkarakas94 -- 20 Şubat 2016; 17:16:40 >

Tesekkur ederim sagol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah Aydın28

Arkadaslar merhaba, cihazımı degistirip iphone 6 almayi dusunuyorum almaya degermi kullanan arkadaslar ne dunuyo ? Ayrica, sahibinden.com dan alisveris yapan varmı ordan alsam sorun yasarmıyim.

Bu arada sıfır almayı düşünürsen tvt bilgisayarda sıfır iphone 6 64 gb 3100 (havale ödemeli 2944 tl), 6s 64 gb da 3400 tl (havale ödemeli 3324 tl). Yani apple'den ucuz ama burası da resmi apple satıyor sadece kampanyaları var. Ben daha önce burdan ürün aldım son derece kurumsal bir firma.

• Arkadaşlar kardeşim için 6 ya da 6s bakıyorum. 5se modeli çıkınca 6ya biraz indirim gelme şansı var mıdır? Eğer bir fiyat indirimi gelirse ne zaman gelir?

Bi göz atim tekrar tesekkur ederim.

• Bende biraz geç olsada 6 ile aranıza katıldım.İlk ios deneyimim,bundan önce hep android kullandım.
    İyi mi ettik 6 alarak bilemedim.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gerçekten hayatta verdiğin en iyi kararlardan biri olduğunu birkaç ay içinde anlarsın

• Bu arada 1970 hatası hikaye diyen arkadaşa duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.Cevik -- 20 Şubat 2016; 21:29:09 >

• Ali.Cevik kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim,İnşAllah.
    Cihazi al yatirim diye alip birakamayacaksin. Sonra elindeki note 5 i satip ustune ekleyip 7 plus icin kuyruga gireceksin yaziyorum buraya..

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

Cihazi al yatirim diye alip birakamayacaksin. Sonra elindeki note 5 i satip ustune ekleyip 7 plus icin kuyruga gireceksin yaziyorum buraya..

Note 5'i zaten hanıma i6 plus alabilmek için sattım. Şu anda eski i5 ile idare ediyorum ama bir süreliğine i6 alabilirim. 1800'e 64 gb buldum türkiye garantili hatasız. Ona bir göz atıcam yarın ve bence iyi fiyat. En azından yarın bir gün takas tukas her türlü satabilirim.

Duz 6 sarji note 5 ayarinda birsey

• Arkadaşlar türkiyede 1 yıl uluslarası garantili geçerli olan iphone modellerinin garantisi sadece apple storelarda mı geçerli ?
    Yani şöyle ki İzmir'de yaşayan birisi olarak eğer sorunla karşılaşırsam faturam olmadan bu uluslarası garantiden nasıl yararlanabilirim?
  • morqos kullanıcısına yanıt
    Türkiye de 1 yıl garantisi olan cihaz kodlarını ilk önce araştırın ama, Amerika'dan gelen bir çok ürünün Türkiye'de garantisi yok. Avrupa garantili cihazların garantisi geçiyor kodlarını şuan hatırlamıyorum ama A1586 vs. gibi numaralara bakman gerekecek. Sorunun cevabına gelecek olursak fatura vs. birşey istemez apple imei üzerinden kontrol eder garantin varsa işlemi yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axib0y -- 21 Şubat 2016; 3:23:21 >
  • android zamanında iken, 6 ayda bir telefon değiştiren bir insandım.
    6 plus'a geçtiğimden beri bir buçuk sene oldu aynı telefonu kullanıyorum.
    kısmetse ekim-kasım gibi hanım ile orta avrupa turuna çıkacağım, 200 euro 7 gece.
    macaristan ya da avusturya da, apple store den o zaman çıkmış olacak iphone 7 plus'ı almaya niyetim var.
    nerden baksanız 1000 tl rahat kar ederim...
  • morqos kullanıcısına yanıt
    İzmir İstanbul cok fark edeceğini düşünmüyorum. Ben de cihazı Amerika dan aldım ve yakın Zaman'da cihaz da sıkıntı çıkmıştı. Servise verdim normal apple yetkili servise hatta cihaz değişimi yaptılar. Benim cihazın model kodu ise a1586 idi.

• 
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.