Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
751.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 949950951952953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali.Cevik

icloud.com a giriş yapıp Fotoğraflar a bakar mısın bir şey gözüküyor mu ? Ayrıca bilgisayara yedek aldıysan Devre Dışı Bırak ve Sil var iCloud Fotoğraf Arşivi'nde onu da yapabilirsin.

Orası da bomboş hocam. Devre dışı bırak ve sil dyince alanı temizliyor ancak icloud'u devre dışı bırakıyor hocam. Denemiştim onu da
  • 1800'e iphone 6 alınır mı 64 gb türkiye garantili?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Axib0y,
    @LastShip, zaten apple ekran tamir ücretileri var kendi sitelerinde. Yani illa swap değişim yapılması gerekmiyor.
    Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Player kullanıcısına yanıt
    Tıkandım :) bi apple destek ile yazis istersen anlamsız bir hataya benziyor. Bug bile olabilir belki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Sony z3 compact kullanıyordum fakat Tüketici Hakem Heyeti kararı ile fatura bedelini muhtemelen 1 hafta içerisinde alıp iphone'a geçeceğim. Fakat bir sorunum var. Sürekli bu 16gb mı 64gb mı sorusu soruluyor. Hatta ben de bunun için başlık açtım ama hala kararsızım.
    Hele ki uygulamaların cache belleğini temizlemek için uygulama silmek ve tekrar yüklemek gibi bir durum söz konusu.
    Telefondan beklentim en az 2.5 sene şu anki stabilitesini kaybetmeden yavaşlamaması (özetle: şu anki iphone 4 durumuna gelmemesi)
    64gb olursa o alanı kullanırım. 16gb olursa yetinirim. (Fotoğraf biriktirmeyi sevmem. (Müzik arşivlemek çok hoşuma gider, oyunlar da keza öyle))
    Bu durum için iphone 6s 16gb veya iphone 6 64gb seçeneğinden hangisinin önerirsiniz ?
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz konuda sadece pil ve ekran değişim oluyor. Yani kasa değişimi olmuyor, kamera değişimi olmuyor, şarj entegre değişimi olmuyor. teknik servis hizmetinden bahsettim ben. Benim cihazım şuan tertemiz çizik yok ancak şarjı az gidiyor sıfır gibi cihazı verip üzerine 1200tl vermek ve aynı temizlikte telefon almak bana koyuyor açıkcası, anlatmak istediğim o.

• quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Merhaba arkadaşlar Sony z3 compact kullanıyordum fakat Tüketici Hakem Heyeti kararı ile fatura bedelini muhtemelen 1 hafta içerisinde alıp iphone'a geçeceğim. Fakat bir sorunum var. Sürekli bu 16gb mı 64gb mı sorusu soruluyor. Hatta ben de bunun için başlık açtım ama hala kararsızım.
    Hele ki uygulamaların cache belleğini temizlemek için uygulama silmek ve tekrar yüklemek gibi bir durum söz konusu.
    Telefondan beklentim en az 2.5 sene şu anki stabilitesini kaybetmeden yavaşlamaması (özetle: şu anki iphone 4 durumuna gelmemesi)
    64gb olursa o alanı kullanırım. 16gb olursa yetinirim. (Fotoğraf biriktirmeyi sevmem. (Müzik arşivlemek çok hoşuma gider, oyunlar da keza öyle))
    Bu durum için iphone 6s 16gb veya iphone 6 64gb seçeneğinden hangisinin önerirsiniz ?

Ne alırsan al ama en az 64 gb al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Axib0y

Senden ricam bir müsait zamanında bulabilip burada paylaşırsan sevinirim. Bak ben onca işimin arasında araştırdım buldum ve senin sadece bana batarya değişimini yap cihazın açılıp açılmayacağını görelim dediğin için riske girdim ve değiştirdim, değişimden sonra aktif kullandığımı söyledim ve araştırdım konuya tam nokta atışı sorunun touch id den kaynaklandığını söyledim. İnanır mısın 4 yıl içinde neler değişmiştir bu ülkede. Her gün yasalarda değişme oluyor hiç birimizin farkında olmadan. Ama bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim. Paylaşımlarımızın böyle olmasını dilerim.

Habere edit geldi zaten bunu zaman ayirip kesfetmis gibi soylemene gerek yok dh de yapilan haberde de kapanan cihazlarin touch id degisimi olan cihazlar oldugu belirtildi.

Amerikayi yeniden kesfetmis gibi davranmana gerek yok bence. Ha hic isim yok sayfalar dolusu yonetmeligi acip okuyup o maddeyi bulacagim?

Ben hukukcu degilim kusura bakma

2.5 yıllık süre zarfında sıkıntı yaşamadan kullanırsınız diyorsunuz yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

1800'e iphone 6 alınır mı 64 gb türkiye garantili?

Wifi agirlikli kullanacaksan ve ekran parlakliginda 30 falan olacaksa sarj cok iyi gidiyor. Androiddeki gibi modem sorunu yok wifi da resmen kokluyor.

Mobil veridede 5 saat uzerini aliyorsun ki yeterli oluyor zaten.

Ben acayip slow mo video ve fotograf ceken birisiyim sadece galeri 5gb falan herhalde suan. 16gb yetmez bana asla 28 kulaniyorum kaldi geriye 27 falan herhalde.

16 olsa coktan patlamisti :)

Duz 6 lar pluslara gore daha akici bazi animasyonlarda plus fps atlamasi yapiyor. Tepki suresinde kayip yok iki cihazda lag goremezsin de fps atlamasi bazen yasaniyor sadece plusta.

Duz 6 lar bildigin yag gibi ust uste uygulamalara gir cik sonra arka plan uygulamalarini ac seri seri gecisler yap tek bi fps dususu bile olmuyor. Yag gibi akiyo tabirinin canli ornegidir.

• arkadaşlar iphone kullanıyorum da burada bir sorayım dedim benim lg tv var tvyi telefondan açıp kapatabiliyorum aynı ağa bağlı olduğu için....aynı şeyi pc im için yapabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Wifi agirlikli kullanacaksan ve ekran parlakliginda 30 falan olacaksa sarj cok iyi gidiyor. Androiddeki gibi modem sorunu yok wifi da resmen kokluyor.

Ben acayip slow mo video ve fotograf ceken birisiyim sadece galeri 5gb falan herhalde suan. 16gb yetmez bana asla 28 kulaniyorum kaldi geriye 27 falan herhalde.

Duz 6 lar pluslara gore daha akici bazi animasyonlarda plus fps atlamasi yapiyor. Tepki suresinde kayip yok iki cihazda lag goremezsin de fps atlamasi bazen yasaniyor sadece plusta.

Duz 6 lar bildigin yag gibi ust uste uygulamalara gir cik sonra arka plan uygulamalarini ac seri seri gecisler yap tek bi fps dususu bile olmuyor. Yag gibi akiyo tabirinin canli ornegidir.

Valla benim düşüncem bir nevi yatırım . Alıp sonra da uygun bir takas denk gelirse s7' mi olur artık başka cihaz mı bilemem. Neyse yarın ola hayrola. 1800 iyi fiyat gibi 64'ün bir cihaz için. Turkcell'den alınma hatasızmış.
    Hanımın 64' lük 6 plus'ı da 2150'ye denk getirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 20 Şubat 2016; 1:01:43 >

• quote:

quote:

quote:

Valla benim düşüncem bir nevi yatırım . Alıp sonra da uygun bir takas denk gelirse s7' mi olur artık başka cihaz mı bilemem. Neyse yarın ola hayrola. 1800 iyi fiyat gibi 64'ün bir cihaz için. Turkcell'den alınma hatasızmış.

Samsungda ikinci el alirimda apple da ikinci ele gonlum el vermiyor ben bataryaya cok dikkat eden biriyim benden onceki adamin nasil kullandigini bilemedigim icin en kotu biraz daha fazla verip swap alirim. 2150 ye 64 luk getirdiyseniz oda min 12 aylik cihazdir

• LastShip L kullanıcısına yanıt
    Dostum 1 hafta oncesine kadar senin gibi dusunuyordum fakat cok temiz denk getirebilirsen alinabilir gectigimiz ctesi gunu cok temiz 6 aylik 128gb lik cihazi 2350₺ aldim tek korkum bataryaydi ama sukur ki sikinti yok nokta hatasiz cihaz masallah bence sen bunda degerlendir denk gelise kacirma derim en fazla 6 kullanali 6 ayi gecmesin alacagin cihaz

• LastShip L kullanıcısına yanıt
    Gönderdiğin o haberi sadece o gün okudum bidaha okumadım. İkincisi bilmediğin tüm konulara yorum getirme o Zaman söylediklerinin bi çoğunun duyumdan ibaret olduğunu da iyice öğrenmiş olduk. Hayırlı günler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axib0y -- 20 Şubat 2016; 11:29:18 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Samsungda ikinci el alirimda apple da ikinci ele gonlum el vermiyor ben bataryaya cok dikkat eden biriyim benden onceki adamin nasil kullandigini bilemedigim icin en kotu biraz daha fazla verip swap alirim. 2150 ye 64 luk getirdiyseniz oda min 12 aylik cihazdir

1.5 yıl daha garantisi var. Şu an görebildiğim kadarıyla 9 saat falan kullanım ve 1.5-2 gün kadar da şarj süreleri alıyor ki bunun içinde her gün 1-2 saat telefon görüşmesi var. Apple da telefon görüşlerinde pil tüketimi android cihazlara göre daha fazla. Bence pil iyi durumda. Ben son aldığım belki 10 cihazı da ikinci el aldım ve hepsi de sıfır sorundu. Alırken az kullanılmış ve temiz olmasına dikkat ediyorum tabii.

Evet telefon gorusmesinde bende dikkat ettim sarj olarak biraz yiyor gibi nasil yiyor misal 15 20 dakka konusmada 4 pil falan yiyor, ekran kapaliyken bu kadar yemesi biraz fazla geldi bana ama asiri tuketiyor demekte yanlis olur gibi.

Gecenlerde ipod touch 5 aldim aldigim gun jb yaptim. 1 gun beklemede max 4 dakka acip bakmisimdir sarji hala %100 gosteriyor. Inmedi hic. Valla 1050mah ipod cok saglam gidiyor. Eskidende kullanmistim satmak zorunda kaldim. Simdi kapali kutu cok hesapli denk getirdim kirmizi olandan aldim.

Bir gunde su iphone da denedigim gibi bi web browsing testinj ipodda yapmak istiyorum. Sarji ne kadar gidecek cidden merak ettim :)

• By.atalay kullanıcısına yanıt
    6 ay dedigin cihaz hergun bi kere sarj yemisse 180 dongu yapar.

Daha once soyledigim gibi bu iphone lar lithium ion degil polymer batarya kullanir. Ion pillerde istedigin sarj yuzdesinde sarja takabilitsin problem yok ama polymerler oyle degil. Hergun sarji 30 ken fise takan bi adamin polymer bataryasi bi sure sonra o kullanilmayan 30 luk kisimda kayiplar baslar.

Bana gore 6 ay kisa bi sure degil pinpirikliyimdir. 180 dongu hicte az degil. Alacagim maximum 2 haftalik cihaz olur. Onun disinda swap ta mantikli bi secim.

128gb bana cok fazla zaten suan bile 27 28gb bosum var 64 luk yeterli.

Ben 7 plus i bekliyorum cok saglam cikarsa bunu satip gecerim. Min 6 ay daha kullanacagim icin alirkende 200 300 e bakmadim acikcasi.

Alirken iste orasi cizik mi burasi vuruk mu aman bataryasi nasil, son surum yuklu mu? Ki en onemliside bu. Ios in surumler arasi sarj sorunu cok fazla.

Benimki 9.0.2 ile cikti kutudan ve 9.2 ile 9.2.1 sarj olarak daha kotuler. Bunlar benim icin onemli.

Ilk ipod touch 4 um 5.0.2, Eski ipod touch 5 im6.0.2 ydi. Yeni aldigim touch 8.0.2 , iphone da 9.0.2 surumunde. Kutudan ciktigi ile kullaniyorum. Hic problem yasamadim.

Guncellemedigin surece problem yasamiyosun ios te ben bunu bilir bunu soylerim. 2 3 gorsel degisiklik icin pilden feragat edemem ben boyle iyiyim geri kafaliyim biraz

• in takılma sorunsalı ?
  • Arkadaslar merhaba, cihazımı degistirip iphone 6 almayi dusunuyorum almaya degermi kullanan arkadaslar ne dunuyo ? Ayrica, sahibinden.com dan alisveris yapan varmı ordan alsam sorun yasarmıyim.

• 
Sayfa: önceki 949950951952953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.