Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.534
Cevap
206
Favori
786.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Green Pears

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1478

quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1478

Apple store a nezaman yeni parti gelicek bilen varmi...6 nin siyahini bulamadim biturlu

çok zenginsen atla tekirdağ tekira avm vatanda 2 3 tane kalmış bugün beyazını aldım yarına kadar bitebilir onlarda

Wala sen bendenz zenginsin :) almissin bile.ama oraya gidecek zenginlik yok malesef.

yok hocam Allah ne verdiyse artık çok şükür halimize.

hoca sizde iphone varsa bilgi verirmisiniz sim almadım yarın alıcam telefonu acamıyorum yokmu bunun başka yolu

Aktivasyon için SIM kart gerekli, SIM takmadan açamazsınız.

• engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı üzerinden izledim hocam. Program indirmedim.
  • beyler 6 ve 6 + arasında kaldım..Note 3 kullanıyorum iphone 6'yı elime aldığımda çok küçük geldi doğal diyorum note 3 den sonra..Plus deneme şansım olmadı..Acaba şarj süreleri arasında ne kadar bir fark var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman06 -- 29 Eylül 2014; 13:18:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Def-Tech

6 nın 5ve 4 e göre sarj durumu nasıl?

bunu bende merak ediyorum

6'nın şarj süresi 5S ile aynı, ortalama 5.5 saat. Wi-fi kullanımda 7-8 saate kadar yolu var. 3G kullanımı genelde 4.5 - 5 saat.

hepsinde olduğu gibi bundada berbat. aktif kullanıcı iseniz, max 5 saat.
  • Dün gece 01.00 gibi i phone 6'yı şarjdan çıkardım,Gece kullanmadım haliyle alarmlar hariç, sabah 7.00 den beri kullanıyorum. 3g hep açık, kameraya sık sık girdim. Oyun fln oynadım, facebook fln da var. Şu an pil %de 49 gözüküyor.

Iphone 6 128 GB sahibiyim. 25'i gecesi 12'den sonra aldım Turkcell'den. Kullanıcılar kulübüyüz ya bir fikrimi paylaşayım istedim. Ben kullanmaya doyamıyorum telefonu :) Çok güzel olmuş bence. Gerçekten mutluyum aldığım için bu cihazı. Kitaplarımı okuyorum vs her şey süper. Ekran çok rahatlattı beni genişleyince. Plus bana göre aşırı büyüktü. Onu alacaktım ama inceledikten sonra 6 aldım. Dediğim gibi bir kullanıcı olarak çok memnunum. Almayı düşünen arkadaşlar da eminim çok memnun kalacaklardır.
    Intel i9 14900K @ 6Ghz | Asus Dark Hero Z790 Anakart | Zotac RTX 5090 Solid OC | 64 GB Corsair Vengeance 6000 MHZ Ram | 2 TB M2 Samsung 980 Pro + 2 TB M2 Kingston + 4 TB M2 Kingston | DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutucu | Phanteks Evolve X Kasa | NZXT 1200 PSU | Razer Blackshark V2 Pro Headset | Connexion3D Mouse | Asus Strix Scope 96 Klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: şopcu

beyler 6 ve 6 + arasında kaldım..Note 3 kullanıyorum iphone 6'yı elime aldığımda çok küçük geldi doğal diyorum note 3 den sonra..Plus deneme şansım olmadı..Acaba şarj süreleri arasında ne kadar bir fark var ?

ben iphone 5 kullanıcısıyım, tercihim sanırım 6'dan yana olacak. Ama senin durumunda olup da note'dan 6'ya geçiş yapanlar boyut olarak pişman gibiler (etrafımdaki 2-3 kişiden bahsediyorum) Keşke plus alsaydık diyorlar.
    *TEMET NOSCE*
  • Arkadaşlar bugün ankaradan telefonuma bir şeffaf silikon kılıf aldım birde kırılmaz cam diye tabir edilen kalın jelatinlerden taktırdım baya saglam gözüküyor şuan. O kadar para bayıldık iyi korumak gerekiyor

Not:Iphone 6 kullanıyorum

Orijinalden alıntı: rys123

Arkadaşlar bugün ankaradan telefonuma bir şeffaf silikon kılıf aldım birde kırılmaz cam diye tabir edilen kalın jelatinlerden taktırdım baya saglam gözüküyor şuan. O kadar para bayıldık iyi korumak gerekiyor

nasıl ankarada havalar soğuk mu bot mu getirelim bayram için ?

Orijinalden alıntı: dtcelik

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

iPhone 6 Plus 64 GB Space Gray.

Sorularınız olursa cevaplayabilirim arkadaşlar.

İphone 5ten geçilir mi ?

Bence geçme...

Arkadaşlar kılıf önerisi olan var mı? İki kılıf aldım biri spigen (hala tedarik sürecinde)

diğeri orjinal apple ürünü ( bunu iptal ettim 15 ekimde gönderilecek yazdı siparişi verdikten sonra)

Acil kılıf lazım elden çok kayıyo

Neden geçme dediniz hocam
    Yokmu 5ten geçen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

~ Kemalist ~

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: rys123

Arkadaşlar bugün ankaradan telefonuma bir şeffaf silikon kılıf aldım birde kırılmaz cam diye tabir edilen kalın jelatinlerden taktırdım baya saglam gözüküyor şuan. O kadar para bayıldık iyi korumak gerekiyor

nasıl ankarada havalar soğuk mu bot mu getirelim bayram için ?

Buralar soğuk dostum bot getirmen yararına olur her an yağmur yağabiliyor

• İphone 6 gold ile benide ekleyin lütfen..
  • cuma gunu pupadan aldigim 64gb silver iphone 6 yi degisime gonderdim bakalim pupa problem cikartmaz umarim. mersin magazasindan degisim yapmiyorlarmis merkezde kontrol etmeleri lazimmis ellerinde stok olsa gene burda bastirirdimda ellerinde stok da yok zaten magazada

probleme gelince ses acma kapama kisminda ekran tam oturmamis oynama yapiyor az bastirsaniz bile hareket ediyor. Belki baskalarindada olblr fark etmemis olabilirsiniz o yuzden yaziyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 29 Eylül 2014; 16:03:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayar : Ryzen 3600 || Gainward GTX 1080 || 1TB 860 EVO SSD || 32GB 3200Mhz DDR4 RAM || Phanteks P350X Mid Tower || Corsair RM650 PSU || Sunucu : Ryzen 5 3600 || 24TB(3x8TB) WD White Label(RED) || 32GB 2666Mhz DDR4 RAM || Fractal Design Define R5 Sessiz Kasa || Çevre Birimleri :LG 27UD69 4K IPS (x2) || LG 27GK650 144Hz 1080p IPS || LG 29UM67-P Ultrawide 75Hz || Bose QC25 #Kulaklık || Behringer XM8500 Mikrofon || Razer Deathadder Mouse || Razer Blackwidow Elite Chroma 2019 || Mobil : Apple MacBook Air M1 || iPad Pro 10.5" Pencil || Sony WH-1000XM3 || Kamera : Sony A7iii || Tamron 28-75 2.8 || Sony 85mm 1.8 ||
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.