Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
751.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu her surumde ortaya cikabilen ve bilinen bi problem.

Ayarlar - genel - reset - reset all settings yaparsaniz tum bluetooth sorunlarini cozulcek. Bu islem bilgilerinize zarar vermez ama klavye alarm zil sesi vs ayarlariniz fabrika ayarina doncek.

Islemi yapmadan tanimli bluetoothlari "forget this device" yapmayi unutmayin. Mumkunse karsi aygittan da iphone u kaldirin.

Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banrion B kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - mail contacts calendars - show in application switcher

• dostlar ios için en iyi radyo öneriniz nedir?
  • finecenker kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İlginize teşekkür ederim , bu problemi buraya yazmadan evvel ilk denediğim çözüm yolu buydu malesef ama ne benim 6+ da ne'de arkadaşımın iPhone 6 cihazında başarılı olmadı malesef.Her iki cihaz da ayrı ayrı bilgisayarlar vb ile stabil bir BT bağlantısı kuramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

dostlar ios için en iyi radyo öneriniz nedir?

TuneIn Radio
  • quote:

Orijinalden alıntı: John -Coffey

Arkadaşlar i6 plus cihazımın %5 den %100 sarj olma süresi 3 saat 20 dakika. Sizce normal mi?

6+ kutusundan çıkan dandik şarj aleti ile normal...

ipad şarj aleti kullanıyorum maks 2,5 saatte %0'dan dolduruyor...
  • Xphoid kullanıcısına yanıt
    onu biliyorum hocam daha farklı ios için geliştirilmiş vs. tunein androidde kullanıyordum arayüzünü değiştirdiklerinde hiç beğenmeyip silmiştim.
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    bence hala uzak ara tunein....
  • Merhabalar
    İOS 8.1 güncellemesinden sonra İphone 6 ım konum belirleme konusunda sıkıntı yapmaya yaşamaya başladı. Swarm dan Check-in yapmaya çalıştığımda konumum bulamıyor ve pilin yanındaki üçgen işaret çıkmıyor. Yandex navi yi açtığımda o üçgen işaret çıkıyor ama yine konumumu bulamıyor üstelik bu sefer o üçgen işaret hep açık kalıyor ve şarjım hızlı bir şekilde azalıyor. 8.0.2 de hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım acaba neden olabilir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal Spigen iPhone 6 Plus Case Neo Hybrid

iPhone 6 Plus almayı planladığım için yurt dışından Orjinal Spigen kılıf sipariş etmiştim. Kılıf bugun elime ulaştı fakat Plus almayacagım için satıyorum. İstediğim Fiyat 65TL. İlgilenen var ise özel mesajdan bana ulaşabilir

• arkadaşlar bu telefonun ekran jelatinleri hep böyle ufak mı kalacak ekrana göre?

gıcık etti beni tam olarak kapatmıyor ön tarafı
  • quote:

Orijinalden alıntı: martuc

quote:

Orijinalden alıntı: a339573

beyler yurtdışından getirilen iphone yi kutusu açılmadan pasaporta kaydedebiliyomuyuz???

ve

kutusunda yurtdışından getirilmiş bir iphonenin gercekten sıfır olduğunu nasıl anlarız belki karşıdaki kutuyu açıp güzelce jelatinlemiş olabilir mi nasıl sıfır olduğunu kesin anlarız

cıhazı kaydettirmek ıcın ıllakı kapalı olmasına gerek yok. açıp hattı taktıktan sonra 2 hafta ıcınde kaydettırmen lazım. zaten sana mesaj geliyor kaydettırın dıye.
    ben ılk olarak garanti bankasına gıdıp telın imei numarası ve kayıt yapılacak pasaportun sahıbının tckn bılgısını verdın. uzerıne 119,5 tl verıp harcı yatırmış oluyorsun.
    daha sonra pasaport sahıbının edevletıne gırıp pasaport numarası ıle kayıt ıslemını tamamlıyorsun. harç yatırma ıslemı onlıne olduğundan pyatırdıktan 1 sn sonra bıle edevletten kaydettırebılıyorsun.
    edevlete gıremıyorsan pasaportun numarasının yazılı sayfasının fotokopısı ıle operatörlerden herhangı bırının bayısıne gıdıyorsun 20 tl karşılığında kayıt ıslemlerıne başlıyorsun.
    bu arada kaydettırdıgın pasaporta 2 yıl ıcınde başka bır cıhaz kaydettırılmemıs olması ve 1 ay ıcınde yurda gırıs yapmış olması lazım. yanı bugun tr ye gırıs yapan bırı en gec 21 kasımda kayıt yaptırabılır.
    yıne edevletten o kısının pasaportuna kayıt yapıtırıp yaptıramayacağını sorgulayabılırsın

telı ılk açtığında uzerınde jıletın olması lazım. o jıletın cıktıgında tekrar ılkı gıbı yapışmıyor hıc.

Kayıt işlemi öncesinde dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?
    IMEI kaydı için kişiye ait pasaportun son iki yıl içerisinde başka herhangi bir cihaz kaydında kullanılmamış olması ve kişinin son 60 gün içerisinde Türkiye’ye giriş yapmış olması gerekmektedir.

Kaynak:

Dostum siz mazide kalmışsınız :) Ben yaklaşık 1 aydır kayıtsız kullanıyorum 2 Aralık 2014 E kadar sürem var mesaj geldi. 21 Eylül girişli pasaporta bugün yarın işleticem bi terslik olmazsa.

• Batarya muazzam. 8.0.2 yüklü iPhone 6. 3G ve konum sürekli açık Kullanım süresi 5 saat 38 dk, bekleme süresi 14 saat 46 dk ve hala %42 şarj var.

• Beyler stok sıkıntısı yaşayanlar gittigidiyordan alabilir fiyatlar orada yüksek değil erse bilişim den ticari karta taksitle alabiliyosunuz bugün sipariş geçtim yarın gelecek cihazım tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

Orijinalden alıntı: John -Coffey

Arkadaşlar i6 plus cihazımın %5 den %100 sarj olma süresi 3 saat 20 dakika. Sizce normal mi?

6+ kutusundan çıkan dandik şarj aleti ile normal...

ipad şarj aleti kullanıyorum maks 2,5 saatte %0'dan dolduruyor...

Kardeşim sana bişey daha sorabilirmiyim? Malum başka cevap veren yok i6 plus cihazımı güncelleme yapmadım ios 8.0 var. Gelen aramayı açtıktan sonra 1 saniye daha telfomum çalıyor. Sende var mı böyle bi durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: boyieee

quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Arkadaşlar ben İphone 6 Plus 64 Gb alsam seneye bu zamanlar ne kadara satabilirim sizce ?

1800 civarı ama alan olur mu belli olurmu

Hocam naptınız ne 1800'ü Samsung mu bu? 1 senede 1150 TL kaybeder mi değerini telefon.S3 bile 1800'den 900'a anca indi 2 senede

2650 tl lik ürün 1 yıl sonra 1800 civarı olur. kimse 1 yıllık telefona 2000 tl vermez.

Kardeşim senin nick ten de belli sanırım iphone kullanmıyorsun şuan 5s 1800 TL ve normal fiyatı 2200 TL idi. Şimdi 2950 TL olan bir cihaz taş çatlasın 2300-2400 arası gider bunlar samsung değil alırken 2200 satarken 1100

İphone 5 şu anda 1000 tl ama

Kardeşim 5s ve 5c'nin çıkışıyla birlikte 5 üretimi durduruldu 4s üretimi devam etti ama 5 durdu yani 5 üzerinden 5s-5c-6-6plus çıktı. Ben 2.el fiyatından bahsetmiyorum dikkatini çekerim 0 fiyatından bahsediyorum. Şuan 0 satılan iphone 5ler çok garip ücretlere satılıyor:

Burada da daha uygun ama yine fiyatı pahalı:http://www.bimeks.com.tr/urun/125078/iphone-5-16gb-black.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyieee -- 23 Ekim 2014; 15:40:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Arkadaşlar ben İphone 6 Plus 64 Gb alsam seneye bu zamanlar ne kadara satabilirim sizce ?

1800 civarı ama alan olur mu belli olurmu

Hocam naptınız ne 1800'ü Samsung mu bu? 1 senede 1150 TL kaybeder mi değerini telefon.S3 bile 1800'den 900'a anca indi 2 senede

2650 tl lik ürün 1 yıl sonra 1800 civarı olur. kimse 1 yıllık telefona 2000 tl vermez.

Kardeşim senin nick ten de belli sanırım iphone kullanmıyorsun şuan 5s 1800 TL ve normal fiyatı 2200 TL idi. Şimdi 2950 TL olan bir cihaz taş çatlasın 2300-2400 arası gider bunlar samsung değil alırken 2200 satarken 1100

İphone 5 şu anda 1000 tl ama

Kardeşim 5s ve 5c'nin çıkışıyla birlikte 5 üretimi durduruldu 4s üretimi devam etti ama 5 durdu yani 5 üzerinden 5s-5c-6-6plus çıktı. Ben 2.el fiyatından bahsetmiyorum dikkatini çekerim 0 fiyatından bahsediyorum. Şuan 0 satılan iphone 5ler çok garip ücretlere satılıyor:
    http://www.teknosa.com/urunler/125070972/apple-iphone-5-16gb-black-akilli-telefon-tr

Burada da daha uygun ama yine fiyatı pahalı:http://www.bimeks.com.tr/urun/125078/iphone-5-16gb-black.aspx

Artık çıkmadığı için kör tuttuğunu misali öpecek adam arıyorlar herhalde

• Bazı genç arkadaşlar aş. konuda heyecan yapmış ,

sizinde bu konudaki fikirlerinizi almak isterim, ( objektif olarak );

http://forum.donanimhaber.com/m_98654748/tm.htm
  • John -Coffey kullanıcısına yanıt
    iphone 6'yı 8.0 da aldım bir gün sonra 8.1 e güncelledim, her iki sürümde de bu sorunla karşılaşmadım, sizin ve aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşların da sorununuz çözülür inşallah...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a339573

beyler yurtdışından getirilen iphone yi kutusu açılmadan pasaporta kaydedebiliyomuyuz???

ve

kutusunda yurtdışından getirilmiş bir iphonenin gercekten sıfır olduğunu nasıl anlarız belki karşıdaki kutuyu açıp güzelce jelatinlemiş olabilir mi nasıl sıfır olduğunu kesin anlarız

cıhazı kaydettirmek ıcın ıllakı kapalı olmasına gerek yok. açıp hattı taktıktan sonra 2 hafta ıcınde kaydettırmen lazım. zaten sana mesaj geliyor kaydettırın dıye.
    ben ılk olarak garanti bankasına gıdıp telın imei numarası ve kayıt yapılacak pasaportun sahıbının tckn bılgısını verdın. uzerıne 119,5 tl verıp harcı yatırmış oluyorsun.
    daha sonra pasaport sahıbının edevletıne gırıp pasaport numarası ıle kayıt ıslemını tamamlıyorsun. harç yatırma ıslemı onlıne olduğundan pyatırdıktan 1 sn sonra bıle edevletten kaydettırebılıyorsun.
    edevlete gıremıyorsan pasaportun numarasının yazılı sayfasının fotokopısı ıle operatörlerden herhangı bırının bayısıne gıdıyorsun 20 tl karşılığında kayıt ıslemlerıne başlıyorsun.
    bu arada kaydettırdıgın pasaporta 2 yıl ıcınde başka bır cıhaz kaydettırılmemıs olması ve 1 ay ıcınde yurda gırıs yapmış olması lazım. yanı bugun tr ye gırıs yapan bırı en gec 21 kasımda kayıt yaptırabılır.
    yıne edevletten o kısının pasaportuna kayıt yapıtırıp yaptıramayacağını sorgulayabılırsın

telı ılk açtığında uzerınde jıletın olması lazım. o jıletın cıktıgında tekrar ılkı gıbı yapışmıyor hıc.

2 haftalık sureyı 1 aya uzattılar

Yok hocam. Ben hatti taktim 3 gun sonra sms geldı. X 10 gun ıcınde kapatılacaktır dıye

Eskıden yaptınız sanırım onu

Bu yaz sureyı uzattılar

ozellıkle turıstlerın ve Almanyadan gelen Turklerın magdur olmaması ıcın 1 aya uzattılar

pasaport suresıde 2 aya uzatıldı

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.