Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
751.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Thanx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John -Coffey kullanıcısına yanıt
    Sanki hala devam ediyor... Ama onun dışında ben 8.1 den herkesin aksine memnunum...

• Ekran kapandığında Sayfayı açmaya devam etsin 3 g durmasın istiyorum ıphone kullanıcıları harbi yardım sevmezsiniz olum hiç bir soruya cevap bulamıyorum

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > genel > arka plandaki app leri yenile (background app refresh) diye bir ayar var... Baktın mi?

3G ve Wi-Fi ne zaman varsa bende hep acık... Kapanmıyor ki...

• stok bulumayanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-6-16gb-uzay-grisi-orjinal-adiniza-fatura-130901006

stok bulumayanlara

ORJİNAL KUTUSU İLE GÖNDERİLECEKTİR.KUTU İÇERİĞİNDE SADECE ŞARJ ALETİ BULUNMAKTADIR.ÜRÜNDE KULAKLIK BULUNMAMAKTADIR. FATURA KESİLECEKTİR.

nasıl orjinal kutuysa

• soul_spear S kullanıcısına yanıt
    nasıl bir sorununuz var swarm'da?
  • Beni de ekleyin arkadaslar ıphone6 16GB. Androidden gectim alışmaya çalışıyorum. Bir kaç sorum olacak cvp verebilen arkadas olursa sevinirim.
    1-Öncelikle klavyede buyuk karakter için buyuk imlecini devamlı nasıl kilitlerim
    2-safaride gezinirken teli yan tutunca ekranın dönmemesi için bir ayar varmı? Bir turlu bulamadım. Şimdiden tskler arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rdegirmenci8586

Beni de ekleyin arkadaslar ıphone6 16GB. Androidden gectim alışmaya çalışıyorum. Bir kaç sorum olacak cvp verebilen arkadas olursa sevinirim.
    1-Öncelikle klavyede buyuk karakter için buyuk imlecini devamlı nasıl kilitlerim
    2-safaride gezinirken teli yan tutunca ekranın dönmemesi için bir ayar varmı? Bir turlu bulamadım. Şimdiden tskler arkadaşlar.

1- Büyük imlecine 2 defa üst üste hızlıca dokunun.

2- Ekranın alt Tarafından gelen menüde (adını hatırlayamadım) üstte en Sağdaki ikona dokunun.

• Hocam beni de yaz bugün aldım iphone 6 plus space gray bide plus kullananlar koruyucu olarak ne kullanıyosunuz

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Tskler kardeşim.

• ios ta ekran fotosu nasıl alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

stok bulumayanlara

ORJİNAL KUTUSU İLE GÖNDERİLECEKTİR.KUTU İÇERİĞİNDE SADECE ŞARJ ALETİ BULUNMAKTADIR.ÜRÜNDE KULAKLIK BULUNMAMAKTADIR. FATURA KESİLECEKTİR.

nasıl orjinal kutuysa

orasını bende anlamadım hocam

• orasını bende anlamadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

ios ta ekran fotosu nasıl alınıyor?

yan kılıt tuşu ile home tuşunu aynı anda basarak hocam
  • 41fb4141 4 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • yaw ben icloud drive etkinleştirmek istiyorum ancak, ayarladan icloud yükseltiliyor diyor dünden beri.. böyle olan varmı? kapatıp açtım cihazı hala aynı tıklayamıyorum üstüne
  • quote:

yaw ben icloud drive etkinleştirmek istiyorum ancak, ayarladan icloud yükseltiliyor diyor dünden beri.. böyle olan varmı? kapatıp açtım cihazı hala aynı tıklayamıyorum üstüne

bende aynı sorunu aldım ve bır daha ugrasmadım bıraktım hocam
  • quote:

teşekkürler hocam

eywallah
  • 41fb4141 4 kullanıcısına yanıt
    o zaman bir problem var.. birde son birşey soracağım appstore da her uygulamada indirmemde şifre istiyor. hep isteyecek mi böyle?
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.