Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.522
Cevap
212
Favori
745.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 6 cihazımda 12.3.1 yüklü, idare ediyorum ama şuan bildiğiniz gibi 12.4.1 mevcut ama onun ile ilgili konuyu okuduğumda forumda oldukça şikayet gördüm, kendi kendine kapanma , ısınma v.s. Bildiğiniz gibi bizim alabileceğimiz en son güncelleme o, Aranızda iphone 6 ya yükleyen ve yorum yapabilecek olan var mı?
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim, önceki 12 sürümlerinden farkı yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar iphone 6 cihazımda parmak izini ekliyorum fakat kilit açmaya çalıştığımda habire yeniden dene diyor nedeni nedir sizce ?
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt
    iyi şanslıymışsınız ozaman forumda sürüm hakkında çok şikayet okudum. Bende yüklerim sonuçta alacağımız son güncellemede bu zaten.
  • Cihazımın camı kırıldı, dokunmatik değişmeden sadece cam değişen bir yer varmı bildiğiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sirkeci’de bir yer var ama emin değilim, telefonunu pm gönderiyorum arar sorarsınız.

• Merhabalar arkadaşlar, cihaz bozuldu ve açılmıyor, Apple logosunda kalıyor yeniden başlayıp yine aynı yerde kalıyor bu döngü şarja takınca sonsuza kadar gidiyor.

Bu haldeki açılmayan cihaza format atma şansımız var mıdır varsa nasıldır?

Sorun başına gelen ve çözen varsa da bilgi alabilirim, bir tamirci sorun anakart, astarı yüzünü geçer dedi tamir için.

• Lepanto kullanıcısına yanıt
    itunes ile DFU modunda falan software yüklemeyi denediniz mi
    eğer bu çözmediyse, anakartta bir problem olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

itunes ile DFU modunda falan software yüklemeyi denediniz mi
    eğer bu çözmediyse, anakartta bir problem olabilir
    Denemedim hocam nasıl yapılıyor o işlem? Tamirci anakart sorunudur tamire değmez astarı yüzünü geçer demişti.

• efesb kullanıcısına yanıt
    Ben 12.3 iken 12.4.0 yükledim. Nedeni yükseltim sırasında untetherjailbreak sağlayan bir yama atlanmış. Bunu 12.4.1'de gidermişler. Jailbreak gerekirse yapabilmek için 12.4 yaptım yoksa 12.3 gayet güzeldi.

• İphone 6 plus kullanıyorum batarya sağlığı %76 da. Deji batarya düşünüyorum var mı kullanan tavsiye yorum yapabilecek birisi ?

• merhabalar ios 10.2 den iosun en son surumune gecmeye deger mi. cihaz yavasliyor mu ? ekran suresi nasil etkilenir acaba

• arkadaşım iphone 6 sına aldı deji orjinalinden yüksek mah olanını çok memnun . Dünya varmış diyip duruyor...
  • Bende de deji var düzenli şarj ederseniz orjinalinden iyi daha yüksek kapasiteli

• BarvaArtena kullanıcısına yanıt
    12.4 e geçtim boot ve animasyonlar hızlı ama ekran süresi düşüyor ve bir süre sonra ekran takılmaya başlıyor

Yavaşlama yok hızlanma var.

Ben iyiki geçmişim dedim. Tek eksisi şarjı daha çabuk bitiyor. Mesela daha önce 7 saat ortalama ile kullanılıyorsa şu anda 5 saat gidiyor..gibi. Ama performans iyi. Uzun süre direnmiştim geçmemek için. Geçince memnun kaldım.

• İPhone10 plus çıkacak mı?
  • Merhaba arkadaşlar, sizce iOS 12 sürümü iPhone 6 cihaz için ne kadar süre daha idare eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeo

Merhaba arkadaşlar, sizce iOS 12 sürümü iPhone 6 cihaz için ne kadar süre daha idare eder?
    IOS12 ölene kadar idare eder de uygulamalar desteğini kesene kadar kullanırsın işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.