Şimdi Ara

Apple iPhone 6 için son şans! 2.499 TL Vatan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Apple iPhone 6 için son şans! 2.499 TL Vatan Bilgisayar

Mağlum dolar 3,5 tl yolunda ilerliyor ayrıca %33 zam geliyor, son bir şans diyebileceğimiz indirim vatan bilgisayardan geldi.

Apple iPhone 6 16 gblık altın,gümüş ve uzay grisi modelleri
    Vatan bilgisayarda ₺2.699'dan ₺2.499'a düştü.Kaçırmayın derim :)

Apple iPhone 6 16 GB Akıllı Telefon Gümüş
    Apple iPhone 6 16 GB Akıllı Telefon Uzay Grisi
    Apple iPhone 6 16 GB Akıllı Telefon Altın

• Zam iptal edildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuut

Zam iptal edildi

Ciddimisin? Haberim yoktu bilgi için teşekkürler.
  • VezHack kullanıcısına yanıt
    Bakan aciklama yapti hatta konusu da vardi buralarda milleti gaza getirdiler yuzde bilmem kac fazla telefon satilmis

• Satıcılardan felaket tellaları çoğalır artık ... Dolar nereye gidiyor suuni şişti Amerika borsalarına bi bakın... Bizim durumumuz daha vahim tabi hükümet bile yok...
    Seçim olunca vergi olayı iptal seçim sonrası ne halt ederler bilinmez...ayrıca k.kartına taksit olayı geri geliyor çünkü millet banka kredilerini patlatmış
  • Konu ile ilgisi yok ama eğer telefon için kredi kartına taksit gelecekse maksimum taksit sayısı ile operatörlerin taahhüt süresinin eşit olmasını isterim. Telefonda taksit kalktı operatörler ciddi anlamda kar elde etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s i beklemekte fayda var. 16gb icin bence hala fazla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 tane kaptım. Teşekkürler

• faya85 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına cep telefonuna da taksit olacak mı tekrar?
  • Satıcıların yeni numarası bu kıyamet kopuyor cep telefonunuzu yenileyin diyecekler yakında.

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    Evet Küçük tüketici kredilerindd patlama varmiş. -Bir cok bayide Tc'ni getir 24-36ay taksitle telefonu al ilanlari görmediniz mi ?- altin gibi 4taksit vb olmasi tartişiliyor-imiş duyum sadece bunlar yarin olmazsa niye olmadi diye sorulmasin :)

• 15-20 güne eskiyecek bir telefon

• Rica ederim, telefonlarınız hayırlı uğurlu olsun.

@römercan 6s çıktığında eskiyeceğini sanmam tersine fiyatları dolar ile beraber düşüşe uğrayabilir, Buda 6 satışlarını arttırabilir. Performans bakımından ömür bakımından 6s; maksimum 1 sene daha fazla gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 24 Ağustos 2015; 0:15:10 >
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    Haberi bende duydum da cep telefonu olayını duymadım ama o kredi olayı patladı aynen hem de zararı daha çok oldu.
  • şu işe bakınız altına bile 4 taksit var,cep telefonuna yok
    hangi mantıkla hareket ediyorlar acaba
  • Hocam altın bir yatırım aracıdır cep telefonu ise tüketim. Bu nedenle altına taksit olmasını yadırgamamak lazım. Cep telefonuna taksitin kaldırılmasının nedeni ise insanların cep telefonu almak için ciddi anlamda harcama yapması ve cari açığın artması var. Üstelik her sene telefon modeli değiştirilmesi de cabası. Ben bu uygulamayı olumlu buldum ancak bu da beraberinde başka sorunlar (operatör, kredi vb) getirdi. Amiral gemi modeller 2500 - 3000 lira aralığında artık, 3 aylık asgari ücrete denk yani. Herkes alacağı telefonu ihtiyaçları ve geliri doğrultusunda seçse ve o telefondan verim aldığı sürece kullansa hiç sorun olmaz ama malesef tüketim toplumu olduk yeni model çıktı mı dayanamıyoruz.

• Abd den dolar 2.78 ken alfım. Harç dahil 2050 ye geldi. Bence iyi fiyat 2500, doların 3 lira olmasıyla şu an abd den 691 dolar + 130 lira harç ile 2200 e geliyor. 300 liraya 2 yıl garanti alıyorsunuz harika bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 24 Ağustos 2015; 7:02:03 >
  • Yenisi geliyor bunlar pek tutulmadı kasa körü 5s. Tipi bişi gelse yeni kasa değerlendirilebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha çok satıcı için son şans olmuş:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.