Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de aldım 2 gün önce, bugün bir gt racing 2 yi yükledim. özellikle arabaların çok olduğu baş kısımlarda oyun ağırlaşıyor. Normal midir bu? GFX T REX ile benchmark yaptım 12 fps çıktı
  • bendede var 5c benide ekleyin bide imzamıza nasıl eklicek iphone 5c kullanıcılar klübünü?
  • an itibari ile 16GB beyaz iPhone 5C ile aranıza katılmış bulunmaktayım listeye ekleyiniz lütfen.
  • sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    abi dediklerini kesinlikle destekliyorum
  • hocam benide ekle beyaz 16 gb 5c
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

kipa marketlerde bugün 1500 tl almak isteyenler kacırmasın

Şimdi gerçekten ucuz iphone oldu işte bu fiyatlardan kullanıcı sayısı hızla artacaktır

Kipadan geliyorum şimdi paralal ithalat ve bir tek teşhir kalmıştı. Arkadakı Kodda TU yerine ZP yazıyordu

Carrefour Kozyatağı'nda 1.599 TL. Perşembe günü alırsanız % 5 puan veriyor. (market alışverişi için). Yani 1.519 TL.ye gelir. Paralel mi teğet mi bilmem, ama ucuz işte... Biz bir hafta önce hanıma aldık Vatan Bağdat caddesi mağzasından. 1.699 TL elinde bir tane açılmamış beyaz bir de mavi vardı. Beyazını aldık. Ertesi gün indirim geldi. 1.599 TL ye indi. Öpüldük yani 100 TL. :) Alırken Vatan'a sordum. Ne güvenceli diye Vatan ve Genpa güvenceli dediler.
    Bizi de kaydedin lütfen 16 GB beyaz 5c

• quote:

Orijinalden alıntı: soteci123

abi dediklerini kesinlikle destekliyorum

Eyvallah :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerada fark var mi 5 ile aralarinda? iyilestirmeler var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soteci123

bendede var 5c benide ekleyin bide imzamıza nasıl eklicek iphone 5c kullanıcılar klübünü?

Tüm yeni arkadaşları ekledim ilk mesaja.

• quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

arkadaşlar ben de aldım 2 gün önce, bugün bir gt racing 2 yi yükledim. özellikle arabaların çok olduğu baş kısımlarda oyun ağırlaşıyor. Normal midir bu? GFX T REX ile benchmark yaptım 12 fps çıktı

2 aydır GT2 oynuyorum hergün 2-3 saat ısınma hiç olmuyor sadece 1-2 kez anlık kasmalar oldu onuda önemsemedim :)

• Suan lg g2 kullaniyorum..5c ye gecmemi onerirmisiniz? Lg biraz buyuk geliyor ama diger yonlerden sikintim yok. Kamera önemli benim icin kamera, konusma kalitesi ahize sesi, kasa kalitesi olarak kiyaslayabilirmisiniz.Konu acmistim orada yazanlar pek önermediler kullanici olarak sizlerin fikrini sormak istiyorum ne dersiniz sonradan pisman olmak istemiyorum.Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

Suan lg g2 kullaniyorum..5c ye gecmemi onerirmisiniz? Lg biraz buyuk geliyor ama diger yonlerden sikintim yok. Kamera önemli benim icin kamera, konusma kalitesi ahize sesi, kasa kalitesi olarak kiyaslayabilirmisiniz.Konu acmistim orada yazanlar pek önermediler kullanici olarak sizlerin fikrini sormak istiyorum ne dersiniz sonradan pisman olmak istemiyorum.Tesekkurler

Kuzenim LG G2 aldı, bende yaklaşık 2 ay sonra 5C aldım kendime. Oda telefonundan memnun ama İos akıyor yani . Ayrıca 5c nin plastik kalitesi süper bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

Suan lg g2 kullaniyorum..5c ye gecmemi onerirmisiniz? Lg biraz buyuk geliyor ama diger yonlerden sikintim yok. Kamera önemli benim icin kamera, konusma kalitesi ahize sesi, kasa kalitesi olarak kiyaslayabilirmisiniz.Konu acmistim orada yazanlar pek önermediler kullanici olarak sizlerin fikrini sormak istiyorum ne dersiniz sonradan pisman olmak istemiyorum.Tesekkurler

5C telefon işlevleri olarak 4/4 lük bir cihaz özellikle çok net bir konuşma sağlıyor ayrıca ahize ile de çok net bir konuşma yapabiliyorsunuz. Kameraya gelince 8 megapixel oldukça başarılı bir kamera mevcut ayrıca lens camı çizilmelere karşı safir den yapılmış...
  • G2 guzel cihaz ancak kilifsiz kullanmaya gelecek gibi degil kasasi cok nazik bu yuzden kilifla kullaniyorum bu seferde cok kabalasiyor.Bir taraftanda ios aklimi celiyor..Kamera konusunda da bazi sitelerde g2 nin kamerasinin 5s ten bile iyi oldugunu okudum.Iyice arada kaldim..

• hocam sorunu çözdüm, assistive touch açıkken oluyordu, kapattım yağ gibi akmaya başladı oyun :)
  • Arkadaşlar 5C için Spigen kılıf arıyordum Bu siteyi buldum: telefongiydir.com. Sizce Spigen kılıflar orjinalmidir? Sabah ankaradaki yerine gidip almayı düşünüyorumda. Link:https://www.telefongiydir.com/apple/iphone-5c-kilif/spigen-sgp-iphone-5c-neo-hybrid-infinity-white#.UtMSnvRdVBk
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Kılıf geçerli hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Arkadaşlar 5C için Spigen kılıf arıyordum Bu siteyi buldum: telefongiydir.com. Sizce Spigen kılıflar orjinalmidir? Sabah ankaradaki yerine gidip almayı düşünüyorumda. Link:https://www.telefongiydir.com/apple/iphone-5c-kilif/spigen-sgp-iphone-5c-neo-hybrid-infinity-white#.UtMSnvRdVBk

Bence bu kılıflara hiç girmeyin, ön arka şeffaf jelatinletin canavar gibi oluyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.