Şimdi Ara

Apple iPhone 5 leri geri topluyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qkhnk

quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

benim cihazı alalı 11 ay falan oldu ve güç tuşu + ses açma - kapama tuşu çalışmıyor değiştirirler mi?

https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/

burdan kontrol ediniz

quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Benim cihazın servis süresi 1 Haziran'da doluyor amma velakin randevu alamıyoruz. Güç tuşunda problem yok da aldığım günden beri bitane ölü pixel var, gece gözüme batıyor.
    Ya ben randevu alamadan 1 haziran geçerse ne olacak?

Erken gelseydin deyip geri mi postalayacaklar bizi?

Telefonu benim gibi ilk çıktığında aldıysanız kasım ayına kadar zamanınız var. Garanti süresi önemli değil

ama emin misiniz ayrıca güç tuşuna tam bozuk diyemem örneğin 6 saat bozuk oluyor yine düzeliyor hep bu tekrarlanıyor şimdi oraya gitsem kesin verirler mi yenisini?

• zaten güç tuşu sorunu iphone 5 çıktığından beridir var seve seve değişim yapıyorlardı sıkıntı yok
  • quote:

quote:

quote:

benim cihazı alalı 11 ay falan oldu ve güç tuşu + ses açma - kapama tuşu çalışmıyor değiştirirler mi?

https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/

burdan kontrol ediniz

quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Benim cihazın servis süresi 1 Haziran'da doluyor amma velakin randevu alamıyoruz. Güç tuşunda problem yok da aldığım günden beri bitane ölü pixel var, gece gözüme batıyor.
    Ya ben randevu alamadan 1 haziran geçerse ne olacak?

Erken gelseydin deyip geri mi postalayacaklar bizi?

Telefonu benim gibi ilk çıktığında aldıysanız kasım ayına kadar zamanınız var. Garanti süresi önemli değil

ama emin misiniz ayrıca güç tuşuna tam bozuk diyemem örneğin 6 saat bozuk oluyor yine düzeliyor hep bu tekrarlanıyor şimdi oraya gitsem kesin verirler mi yenisini?

kontrol ediniz , eğer değişim çıkıyorsa değişir. Benim telefonun tuşu çalışıyor :)

• bu ''değişim'' yaptıkları cihazlar gerçekten sıfır mı acaba..yoksa topladıkları cihazların güç tuşlarını düzeltip millete mi kakalıyorlar..değişim cihazı alanlar seri numarasını sisteme girip kontrol etsin bakalım hala programa dahildir uyarısı geliyor mu..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

boş boş konuşmayın , telefon değişiyor. !

Yerine sıfır telefon veriliyor. Bugün apple store gidip , değişim işlemim onaylandı. Randevu alıp , 15 dakika içersinde yeni telefonu alıcam :)

Değişim işlemini kanıtlayan bir belge koymazsan sen de "boş boş" konuşmuş olacaksın.

Merak etmeyin , rezervasyon almaya çalışıyorum . Çok yoğunlar . Şimdiye kadar 1500 den fazla değişim yapmışlar.

Neyine inanmıyorsunuz anlamıyorum , çok zor değil app store gidip durumu öğrenmek. Klavye başına geçmiş sallıyorsunuz..

İsterseniz beraber gidelim ?

Hatta benim tuşum çalışıyor , tamir olucaksa boşuna telefonu getirmeyim dedim. Önce telefonun nereden alındığını sordu ( ingiltere ) daha sonra beraber maclerden kontrol ettik. En sonunda şuan bu işlemi rezervasyon olmadan yapamadıklarını söylediler. Siteden online alınıyormuş.. ( Ama boş günleri yok ).
    Neyse benim tekrar özellikla tamir mi yeni telefon mu vericeksiniz sorusuna , hafif sinirli hafif gülerek 15dakikada yenisini vericez dedi. Apple Store BAHADIR BEY arayip sorabilirsiniz.

yüzlerce kişi aynı soruyu sormak için geliyorumuş :)

Mesele inanmamak degil, sadece söze karsilik söz yani ortada kanit yoksa sizin soylediginizle baskasinin soyledigi ayni degerde bu yuzden bos bos konusmayin demeye gerek yok varsa bir bildiginiz koyun herkes ogrensin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

boş boş konuşmayın , telefon değişiyor. !

Yerine sıfır telefon veriliyor. Bugün apple store gidip , değişim işlemim onaylandı. Randevu alıp , 15 dakika içersinde yeni telefonu alıcam :)

Değişim işlemini kanıtlayan bir belge koymazsan sen de "boş boş" konuşmuş olacaksın.

Merak etmeyin , rezervasyon almaya çalışıyorum . Çok yoğunlar . Şimdiye kadar 1500 den fazla değişim yapmışlar.

Neyine inanmıyorsunuz anlamıyorum , çok zor değil app store gidip durumu öğrenmek. Klavye başına geçmiş sallıyorsunuz..

İsterseniz beraber gidelim ?

Hatta benim tuşum çalışıyor , tamir olucaksa boşuna telefonu getirmeyim dedim. Önce telefonun nereden alındığını sordu ( ingiltere ) daha sonra beraber maclerden kontrol ettik. En sonunda şuan bu işlemi rezervasyon olmadan yapamadıklarını söylediler. Siteden online alınıyormuş.. ( Ama boş günleri yok ).
    Neyse benim tekrar özellikla tamir mi yeni telefon mu vericeksiniz sorusuna , hafif sinirli hafif gülerek 15dakikada yenisini vericez dedi. Apple Store BAHADIR BEY arayip sorabilirsiniz.

yüzlerce kişi aynı soruyu sormak için geliyorumuş :)

Mesele inanmamak degil, sadece söze karsilik söz yani ortada kanit yoksa sizin soylediginizle baskasinin soyledigi ayni degerde bu yuzden bos bos konusmayin demeye gerek yok varsa bir bildiginiz koyun herkes ogrensin.

http://forum.donanimhaber.com/m_91264442/tm.htm yeterli sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.