Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim yardımınız için. Zaten dün apple aradım ve ABD'den cihaz ip5s getirsem sıkıntı olur mu dedim garanti konusunda, y.dışından gelen cihazlara destek vermediklerini belirttiler. Bende TR'den almaya karar verdim cihazı. Brightstar, genpa ve kvk garantili olmasına dikkat edeceğim alırken. Belki bir kampanya indirim yaparlar diye bekliyorum. Bu arada baktığım mağazalar;

Bimeks
    Vatan PC
    Teknosa
    Media Mrkt
    İstanbul Bilişim.

Bu firmalar içinde güvenilmeyecek bir firma var mı? Ya da benim unuttuğum sizin ekleyebileceğiniz güvenilir bir elektro market var mı?

Bu arada sizden ricam şarj sürelerinizi ve kullanım şeklinizi yazabilir misiniz? Sabahtan akşama kadar telefonun şarjı götürüyor mu acaba? Şarj konusunda ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can59 -- 28 Mart 2014; 7:16:39 >
  • Istanbul bilisimden uzak dur arkadasim aldi 50tl si ucuz diye. Teknik destek sifir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylülde dartyden 2000e almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: can59

Teşekkür ederim yardımınız için. Zaten dün apple aradım ve ABD'den cihaz ip5s getirsem sıkıntı olur mu dedim garanti konusunda, y.dışından gelen cihazlara destek vermediklerini belirttiler. Bende TR'den almaya karar verdim cihazı. Brightstar, genpa ve kvk garantili olmasına dikkat edeceğim alırken. Belki bir kampanya indirim yaparlar diye bekliyorum. Bu arada baktığım mağazalar;

Bimeks
    Vatan PC
    Teknosa
    Media Mrkt
    İstanbul Bilişim.

Bu firmalar içinde güvenilmeyecek bir firma var mı? Ya da benim unuttuğum sizin ekleyebileceğiniz güvenilir bir elektro market var mı?

Bu arada sizden ricam şarj sürelerinizi ve kullanım şeklinizi yazabilir misiniz? Sabahtan akşama kadar telefonun şarjı götürüyor mu acaba? Şarj konusunda ne dersiniz?

Hocam istanbul bilişim iyi bir mağaza ama paralel ithalat satıyor. distribütör garantili cihaz var geçti ama ben paralel ithalatla bir sıkıntı yaşadım diye soğudum. Teknosa kesinlikle uzak dur demek isterim. Diğer mağazalar iyi gold a da bak bence bu arada pupa gibi mağazalar var onlarda fiyat biraz pahalı ama düşünmende fayda var benim gibi çamur olursan jelatin işini bedava yaptırırsın kaliteli bir jelatin yaptırırsın.
    Kullanıma gelince kullanım olarak i5 kullanıyorum ve sabah 8 den akşam eve girene kadar kullanıyorum çok rahat gidiyor şarjım. Bulunduğun bölgede baz istasyonu iyiyse şarjın daha uzun gider genelde konuşma ve maille işim oluyor. Tüm gün gerektiğinde 3G açıyorum tüm gün bina içlerinde olduğum için 3G hem çekmiyor hem şarjı içiyor. En iyi kullanım oranım altta geneli konuşma ve 3G de kısa turlar.
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

• Arkadaslar nasil? İos 7.1 yuklu

• quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Arkadaslar nasil? İos 7.1 yuklu

Bence güzel bendeki de akşam 3G yarım saat kadar gerisi konuşma biraz wifi 5 dk. oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa5532 -- 29 Mart 2014; 23:20:37 >
  • mustafa5532 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim Mustafa Bey. Büyük ihtimal Vatan Pc ya da Türkcell'den alıcam. Bakalım kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can59

Yorumunuz için teşekkür ederim Mustafa Bey. Büyük ihtimal Vatan Pc ya da Türkcell'den alıcam. Bakalım kısmet.

Son olarak distribütörlerle ilgili şikayet var a girseniz iyi olur. Zira duyumlarıma göre bridgestar en iyisi diyorlar. Daha benim ihtiyacım olmadı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

• Merhaba

İkinci el ip5 / ios 7.1 var

Apple store üyelik alındı ancak DOĞRULAMA EMAİL sayfasını geçemiyoruz.

Tşkler

• Arkadaşlar öncelikle merhaba, bende aranıza katıldım. Htc One M7 ile kafa kafaya iPhone 5 takas yaptım. Size çözümünü bulamadığım bir soru sorucam yardımcı olursanız sevinirim. Otomatik olarak senkronizasyon olmasını istemiyorum, mail olsun face twitter olsun arka planda kendi kendilerini güncelliyorlar ve ikonlar üzerinde bildirim sayısı yazıyor. Bu olay iptal edilemez mi, şarjın fazla gitmesine neden olmaz mı?
  • Ayarlar>Genel>Arkaplanda uygulama yenileme

• merhaba arkadaşlar yarın ya da perşembe günü i5 almayı planlıyorum 16gb 2el yurtdışından gelme pasaport kayıtlı tavsiye eder misiniz cihaz temiz daha 1 yıllık filan kutu içeriği tam sorun olmassa yaklaşık fiyatları ne olduğunu söylerseniz de sevinirim iyi akşamlar.
  • SilverRing33 kullanıcısına yanıt
    temiz ise 1100-1200 arası..
  • teşekkürler peki garanti olmaması çok sorun çıkartıyor mu ıphonelarda genelde kullanım hatasından kaynaklanan sorunlar oluyor ama içten bir sorun olduğunda yaptırılması çok pahalı mı?
  • SilverRing33 kullanıcısına yanıt
    hocam garantili olması daha iyi çünkü power tuşu problem çıkarıyor garantili cihazlarda birebir değişim oluyor. iphone yedek parça da üretmiyor başınız ağrımasın..
  • Hocam geç oldu ama forumu yeni keşfetmeye başladım benide eklersen

• telefonun power tuşunun arızası için teleservis e yollarsam kaç günde sorun halledilir ve elime ulaşır?
  • Buda benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DALGIÇ ADAM -- 3 Nisan 2014; 0:55:07 >
  • Beni de ekleyin 5 aydır kullanıyorum nokia dan sonra bu telefon uçak geliyor insana adamlar yapmış İ5 32 GB Black
  • en ucuz nereden alıcaz ?
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.