Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten bugün nedir bunlardan çektiğimiz?
  • Alalı haftalar oldu ama konuyu yeni görüyorum Ekleyin beni de bari 16 GB beyaz.
    Apple'ın yeni üvey evladı oldu bu gece ama olsun
  • Alıntı yerine Cevap butonunu kullan

Edit:Sen de kndmr_53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Efe Berk* -- 10 Eylül 2013; 23:18:36 >
  • Orijinalden alıntı: origo35

hocam benide ekleyin 64 siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGuardian-53 -- 10 Eylül 2013; 23:31:20 >
  • seyyardan 5tl ye siyah kap almıştım yazın denizde soyuldu şimdi başka bir kap alayım diyorum. Yalnız bu sefer biraz ince olsun diyorum telefonu hissetmek için. kadıköyde 10 liraya satıyorlar ondan mı alayım yoksa şunu mu alayım. öneriniz varsa söylerseniz alabilirm.
    (dr de hediye çekim var ondan oraya bakmıştım, bimeks de olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo224 -- 11 Eylül 2013; 0:15:38 >
  • ArkadaşLar bu iphonenin resmi sitesinde neden iphone5 iLe iLğiLi hiç bir şey buLamıyorum sanki hiç üretmemişLer gibi. İphone5s var iphone 5c var 4s var ama 5 yok nedense Bizim iphone5' e pLastiği takıp 5c yaptıLar bizimi kandırıyoLar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanedLyys

ArkadaşLar bu iphonenin resmi sitesinde neden iphone5 iLe iLğiLi hiç bir şey buLamıyorum sanki hiç üretmemişLer gibi. İphone5s var iphone 5c var 4s var ama 5 yok nedense Bizim iphone5' e pLastiği takıp 5c yaptıLar bizimi kandırıyoLar :D

iphone 5'in üretimi kalktı da ondan göremiyorsun. artık 5c ve 5s üretimi var
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    AnLadım hocam, sağoL.
  • Arkadaşlar çok acil bir yardım lazım.

Akşam telefoncuları gezdim. En düşük 2200 TL'ye KVK garantili, 2000 TL'ye paralel ithalat buldum.

Ben bu cihazı gittigidiyordan alsam 1869 TL var en ucuza.

Ne yapayım?
  • Beyler mesela google dosya buyuklugu 3 mb ama 127 mb alan kapliyor, puffin facebook gibi bi kac uygulamada daha benzer sekilde. Biz bu cerezleri falan nasi sileriz? Apple storeda icleaner diye bisey indirdim daha once kullanan oldu mu yer acar mi, kullanmaya cekindim acikcasi full ingilizce olunca yanlis bisiler siler diye tirstim.
    Not: Cihaz jbsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 Beyaz 16 GB

Eklerseniz Sevinirim.

• eklersen sevınırım hocam
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekle 5s alırsın boşa para verme bence şuan gereksiz masraf yapmış olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_hell1903

Beyler mesela google dosya buyuklugu 3 mb ama 127 mb alan kapliyor, puffin facebook gibi bi kac uygulamada daha benzer sekilde. Biz bu cerezleri falan nasi sileriz? Apple storeda icleaner diye bisey indirdim daha once kullanan oldu mu yer acar mi, kullanmaya cekindim acikcasi full ingilizce olunca yanlis bisiler siler diye tirstim.
    Not: Cihaz jbsiz.

Kesinlikle öneririm. Haftada bir safe mod ile çalıştır ter temiz eder ve şu uygulamaları al.

batery doctor
    memory free
    özellikle ikinci uygulama harika. Benim telefonda 690mb ram boşta o uygulama sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teneke1

Biraz daha bekle 5s alırsın boşa para verme bence şuan gereksiz masraf yapmış olursun :)

Telefonum bugün çok kritik bir yerde takılınca artık bardak taştı ve 5'i aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

KKacaaldin hocam cihazı bende s3 u satıp almayı düşünüyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

quote:

quote:

2000. oh be dedim nihayet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

quote:

quote:

2000. oh be dedim nihayet.

Cok iyi para ama sanirim henim bütçe telefonuda satinca 1500 u buluyo ne ypsam bilmiyorum :(

• ekle hocam benide siyah 16 gb i5 8 ay oldu alalı gerçi ama geç olsunda güç olmasın :)
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.