Şimdi Ara

Apple iphone 4G 32 GB Cep Telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    Apple iphone 4G 32 GB Cep Telefonu
    Kamera : 5.0 Mp
    Ağırlığı : 137 g.
    Ekran Özellikleri : 3.5''
    Bluetooth : v2.1 with A2DP

Yurtİçi Genpa Garantili
    25.01.2011 Fatura Çıkışlı
    17 Ay garantisi Sürmekde.

Cizik Vs yoktur Kendi Kullandığım Üründür.

Fiyat olarak 1500 İstiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunçiçek -- 13 Nisan 2011; 13:50:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ______________________________

• Bugun gider bu cihaz. Uygun fiyat.
  • 1 haftalık blackberry 9780 versem, üste ne kadar istersiniz?
  • almak için pm
  • pm cevaplandı

• ______________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s 16 GB
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm. atıldı
  • ARKADASLAR SAKIN CIHAZI ALMADAN PARA YATIRMAYIN.MUMKUNSE ELDEN ALISVERIS YAPIN.RESIM ISTEMISTIM ATTIGI RESIMIN ADI PASAPORT_KAYITLI_IPHONE 4.

RESMIN TAM ADI :
    SATILIK-Sifir-iPhone-4-16-GB-pasaport-kayitli__34795442_0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 13 Nisan 2011; 17:15:00 >
  • ceyhuncicek kendini savunma hakkin var.Neden kendi cihazinin resmini degilde google'da buldugun resmi atiyorsun. Yoksa keklik avinami ciktin forumda?
  • ben kendisi ile telefonda konuştum, az daha da para gönderecektim. Kendisi mct games diye bir şirkette çalışıyormuş, verdiği hesap nolar da internette tarayınca bu şirketle ilintili çıktı, ama hesaplar kıbrıs hesabı olduğu için cesaret edip alamadım. İlk önce kalkıp inegöle gidip elden almayı düşündüm ama saat 5 e kadar (kredi kartı yatırması gerekiyormuş) yetişemiyeceğim için vazgeçtim almaktan. İyi de etmişim galia.....
  • Banada 4'e kadar lazim, arabanin bakimi var dedi..Size ekmek yok burada.Gidin baska kapilara..
  • Arkadaslar ayni ayak ayni terane cakal in onde gideni pazar gunu de 1300 tl ye sim free diye satan arkadas sakin mali gormeden almayin...
  • bende hemen gelip elden alabilirim dedim tel numarama mı istedi ben size döneyim dedi geri dönen fln da yok ...
  • Elemanim tel numarasi var bende. Bilgisayardan yazarim yarn. En azindan bi hat masrafına girer duzenbaz.

Demişken:

Elemanın dün kullandığı tel no 506 377 4188

Bana gönderdiği banka hesap nolar, birisi işbankası diğer ziraat idi, lefkoşe ve girne şubeleri idi. Muhtemelen kıbrıs şubeleri hesap nolarını kullanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz101 -- 14 Nisan 2011; 8:10:27 >
  • yönetim el at...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101
    Elemanim tel numarasi var bende. Bilgisayardan yazarim yarn. En azindan bi hat masrafına girer duzenbaz.

Demişken:

Elemanın dün kullandığı tel no 506 377 4188

Bana gönderdiği banka hesap nolar, birisi işbankası diğer ziraat idi, lefkoşe ve girne şubeleri idi. Muhtemelen kıbrıs şubeleri hesap nolarını kullanıyordur.

Banada isbanakta hesabim yok dedi.Cunu gecen sefer isbankasi hesabini bana vermisti..
  • adminler boyle insanlları iplerindemi artık ömürlük ban atsın böyle insanlar burda cogaldıkca kimse ikinci el alışveriş yapamaz duruma gelir.
  • fatura tarihi ve kalan garanti suresinde de tezatlik var. copy paste copy paste salmis gitmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formalist -- 14 Nisan 2011; 22:43:50 >
  • Bu veya bunlar Bot gibi hergun ilan aciyorlar,hergunde G.T edip gonderiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.