Şimdi Ara

Apple iPhone 4 16 GB HB'DE %30 İNDİRİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

ne indirim ne indirim

Şukumu isterim panpalar.
  • hemen sipariş vereyim. İptal ederlerse 50 tl verirler belki.
  • Bu 4 ler arasında en iyi fiyatı gene Vadofone veriyor sanırım. 99 TL X 18 Ay + 250 Tl de peşin. Toplamda 2030 TL. Bedava dakikalar, SMS, internet vs. de cabası.
  • kargo bedavaymış beyler gözden kaçırdınız heralde
  • aman hemen tüketmeyin stokları biterse sonra 3.000 tl den almak zorunda kalırız.. Şeytan kulağına kurşun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat kesin yanlış girilmiştir. arkadaşlar 10 ar 10 ar almayın da iptal etmesin hb siparişleri lütfen
  • Dubaiden gelen bir yabancı arkadaş telefonun Türkiye fiyatını duyunca sektör deiştirmeye kalktı .. 990 liraya alınıyormuş Dubaide ..
  • Hb de vatandan öğrendi fiyatı şişirip %30 %40 indirim yazmayı. İşe yarıyor demekki.
  • Avrupada 550-600 euro kilitsizler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoprak
    Dubaiden gelen bir yabancı arkadaş telefonun Türkiye fiyatını duyunca sektör deiştirmeye kalktı .. 990 liraya alınıyormuş Dubaide ..

Fiyatların yüksek olmasının nedeninin kar marjının yüksek olmasından kaynaklanmadiğını söyleseydin adama
  • vodafone da veremiyor, ben baya bi araştırdım istanbul içinde şu anda elinde iphone 4 olan vodafone bayi yok hepsi siz üye olun 1 hafta içinde gelecek diyorlar, benim arkadaşım 4 ay bekledi ya..sizin bu konuda bilginiz varmı_
  • Bu fiyatları gorunce Iyi ki android var diyor insan.
  • Vodafone da Iphone yok yada bilerek yok diyorlar... En uygun fiyat Vodafone veriyordu ve sanırım onlar da bu kadar uygun verdikleri için pişman oldular...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: atoprak
    Dubaiden gelen bir yabancı arkadaş telefonun Türkiye fiyatını duyunca sektör deiştirmeye kalktı .. 990 liraya alınıyormuş Dubaide ..

Fiyatların yüksek olmasının nedeninin kar marjının yüksek olmasından kaynaklanmadiğını söyleseydin adama

Satıcılar bu vergi muhabbetini bize öyle güzel aşıladı ki, herşeyin fiyatının sadece vergiden kaynak fazla olduğunu düşünür olduk. Almanya'da ve İngilterede de %15 civarında vergi var. bizde ekstradan sadece gümrük vergisi var. sırf gümrük vergisi ile bir ürünün fiyatı %100'e yakın artmaz.

Genpa'nın genel müdürlüğünde tanıdığı olduğu için bir arkadaşım daha bu hafta başında GENPA'dan (Direk Etilerdeki genel müdürlüğünden 1.800 TL ye iphone 4 16 gb aldı. hemde kredi kartına taksitle falan. ama 2.000 tl den aşağı fiyata alabilen yok.
    Genpa bu satıştan bi şekilde kar da ediyor. az ya da çok. ama daha üst fiyatlara da satıldığını düşününce kimin nerden ene kazandığına iyi bakmak lazım...

• Müthiş indirim olmuş site açılmıyor yoğunluktan =)
  • 38 tane kaldı dikkat :)

İyiki android var dedirten mevzu. (Bknz. Iphone'la yaptığım herşeyi android'le yapabiliyorum)
  • sipariş verdim iptal etmezler değilimi?
  • Kendimi zor tutuyorum. Müthiş bir indirim. 2100 liramı. Sudan ucuzmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.