Şimdi Ara

Apple iPhone 3GS 8 GB 999TL....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nakitte 960 tl stok eritme işlemleri başlar bu aralar bence beklemekte fayda var.
  • kampanya ile alıp, kapalı kutu 850 tlye satanlar var
  • Amerikada taahhütlü hatlara beleş verecekler. 1000 lira bu saaatten sonra kim verir. Eski ve külüstür bir model. 4le arasında dağlar kadar fark var. Hem donanım, hem yazılım anlamında. Yakında bizde de bedava verilebilir şu pahalı tariflerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Amerikada taahhütlü hatlara beleş verecekler. 1000 lira bu saaatten sonra kim verir. Eski ve külüstür bir model. 4le arasında dağlar kadar fark var. Hem donanım, hem yazılım anlamında. Yakında bizde de bedava verilebilir şu pahalı tariflerle.

Naptın kardeş yerin dibine sokmuşsun 4'le dağlar kadar fark nerde o dağlar ben göremedim ama neyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 6S PLUS 64 GB
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Amerikada taahhütlü hatlara beleş verecekler. 1000 lira bu saaatten sonra kim verir. Eski ve külüstür bir model. 4le arasında dağlar kadar fark var. Hem donanım, hem yazılım anlamında. Yakında bizde de bedava verilebilir şu pahalı tariflerle.

donanım neyse diyelim de yazılım daki farkı nasıl buldunuz? ikisi de aynı işletim sistemini kullanıyor.
  • İşlemci ve ramden dolayı bazı özellikleri eksik. Bu açık daha da büyüyecek. Ayrıca Sadece ekran çözünürlüğünde 5-6 kat fark var zaten.
  • quote:

İşlemci ve ramden dolayı bazı özellikleri eksik. Bu açık daha da büyüyecek. Ayrıca Sadece ekran çözünürlüğünde 5-6 kat fark var zaten.

5-6 kat farkı nasıl ölçtünüz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSolution

quote:

İşlemci ve ramden dolayı bazı özellikleri eksik. Bu açık daha da büyüyecek. Ayrıca Sadece ekran çözünürlüğünde 5-6 kat fark var zaten.

5-6 kat farkı nasıl ölçtünüz acaba?

adam cyborg beyler dağılın. kızıl ötesi gözleriyle baktı.
  • iphone 3gs ile 4 arasında artık 4'e geçmeliyim dedirtecek bir fark yok.Yeni alacaklar 1000 TL yerine 1300 TL ödeyerek yurtdışı yada birkaç aylık garantili cihazlar alabilir.Fakat şuan 4'lerin garantili sıfırları 1800 TL civarı sıfır garantili alacak olsam 3gs tercih ederdim arada dağlar kadar 800 TL var ama özellik olarak dağlar yok.

4'ün 3'e göre en büyük artısı geleceğe yönelik destek bazı uygulamalar 3gs'te artık çalışmayabilir.
    Kamera çözünürlüğü ve kalitesi
    Ekran çözünürlüğü

3'ün 4'e göre artısı bana göre tasarımı 4'lerin tasarımını beğenmiyorum.
  • 5-6 kat yalanda 2 kat fark var diyebiliriz.

3.5-inch 960 x 640, IPS
    3.5-inch 480 x 320, no IPS

4 ile 4S arasında çok abartı fark yok ama..
  • Retina ekranı eklersen 3-4 kata çıkar
  • yazılım olarak ne fark var bilgi verebilir misiniz?benim bildiğim ikisi de ios 4.3.5 yazılıma sahip te...
  • http://electroworld.com.tr/katalog/index.html
    4. sayfada sol üstte

949TL
  • arkadaşlar yazılıma takılmayın isterseniz, yazılımsal olarak varolan fark bişekilde ortadan kalkar , hangi yazılımı isterseniz onunla eşit seviyeye getirirsiniz,
    ama diğer noktalarda, işlemci, batarya,ekran,modem,gps alıcı, gibi farkları tek tek saydırtmayın bana sattırım o 3gslerinizi, 3gs i bende çok severim satmaya kıyamayıp eşime verdim, ama madem çok biliyosunuzya hani ios4 sürümündeki multiapplication olayını bir kaç hatrı sayılır uygulamada deneyelim bir 3gs birde 4 ile ne dersiniz ?
    veya resim çekip (kamerası zaten güzel ondan bahsetmiycem, bir yere upload edelim buna varmıyız ?
    veya ios4.3 den sonraki accespoint özelliğine gelelim, ios4 ilk çıktığında bu yoktu (kişisel erişim noktası)..pekiii arada fark olmayan 3Gs ile 4 e aynı anda 3 pc bağlayalım wirelesstan sonuç ne olacak tahmin ediyormusunuz ? merak edenler eğer imkanları varsa denesinler, herşeyi ben söylersem bilginin değerini anlayamazsınız
    kendi bulduğunuz bilgi çok değerlidir, iphone4 ün tasarımında her koşulun düşünüldüğünüde unutmayalım, çelik kasa 3g kasasının dayanıklılık bakımından aralarında uçurum var sizde biliyorsunuzda işte 3Gs inizi değiştirmeyi konduramıyorsunuz

• 3gs ile 4 arasinda fazla fark yok diyenler google amcadan bir arastirsinlar. Donanim ve ekran olarak buyuk fark var.

hem 5-6 kat fark ekran icin nispeten dogru tespit sayilir,nitekim;
    iphone 4: 960x640= 614k pixels
    iphone 3gs: 480x320=153k pixels

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 7 Ekim 2011; 8:46:04 >
  • bu telefonun sıfırına 600 tlden fazla verenler aklını peynir ekmekle yemiş diyorum kac seninin telefonu eski teknoloji, inanasım gelmiyor bizim insanımız gercekten telefondan anlamıyor ıphone diye alamadığı cihazı almak istiyor ben hepsini zamanında kullanan ve deneyen biri olarak gidin bu fiyata galaxy s alın allah aşkına yapmayın böyle şaşkınlıklar gözünüzü seveyim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: laylaylomcaylar

bu telefonun sıfırına 600 tlden fazla verenler aklını peynir ekmekle yemiş diyorum kac seninin telefonu eski teknoloji, inanasım gelmiyor bizim insanımız gercekten telefondan anlamıyor ıphone diye alamadığı cihazı almak istiyor ben hepsini zamanında kullanan ve deneyen biri olarak gidin bu fiyata galaxy s alın allah aşkına yapmayın böyle şaşkınlıklar gözünüzü seveyim ya

1-o bir iphone olduğu için appstore'a ulaşabiliyor
    2-4 ile arasındaki önemli farklara gelince, ekran çözünürlüğü, işlemci hızı, ön kamerası ve arka kamera çözünürlüğü.

İşlemci hızlarında ciddi fark olmasına rağmen, kullanırken arada oyle bir fark yok bunun nedeni de iphone 4 ekran çözünürlüğüne fazladan bir sürü işlem ayırmak zorunda.

Bu yuzden en onemli farkları ekran çözünürlüğü ve kamera çözünürlüğü (3.2'ye 5 MPiksel).

Kamera çözünürlüğündeki fark da çok ciddi değil.

O yuzden iphone almak isteyen yalnızca kendine değil eşine de alabilir aynı fiyata. Ki ben öyle yaptım 4'ü olan arkadaşlar iphone ları ile benim yaptığımdan daha çok şey yapamıyor. Sadece küçük ayrıntıları ekranda daha rahat görüyorlar.

galaxy s filan demiş arkadaşlar. O zaten android bir telefon. Diğer androidlerle karşılaştırılması daha doğru. Çünkü işletim sistemi farklı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.