Şimdi Ara

Apple iPhone 17 [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.056
Cevap
266
Favori
349.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 1...126...250251252253
Sayfaya Git
Git
Giriş

* lansmanda 41 olan USD /TRY 47 oldu (%15 artış )

* bellek ve hafıza modüller %200- %300 arttı (bu telefon maliyetine en az 30%-40% artış demek)

* + emtia + artan lojistik maliyetler.

1 senedir fiyat 77000 lira (71.000 ithalatçı garantiliyi saymıyorum)

az para değil ama acı gerçek; şu koşullarda kelepir kaldı,

bazı ülkelerde zamlar başladı, 18 lansmanını bekleyemiyorlar. zam baskısı çok yüksek.

bu analiz 17 pro ve pro max için de geçerli.

çoğumuz 18 bekliyoruz da , fena artışlar olabilir, bu günleri arayabiliriz.

Apple iPhone 17 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 24 Temmuz 2026; 13:24:56 >

• açıkçası 18’e geçmeyi düşünmüyorum, her sene gömlek değiştirir gibi telefon değiştirenleri de anlamıyorum. iphone siz her sene telefon değiştirin diye üretilen geçici bir cihaz değil. en az 2-3 sene gideri var, ki 5-6 yıla kadar kullananlar büyük çoğunluğu oluşturuyor. bir de 18’in 17’den çok bir farkı olmayacaktır ancak bir sonraki model yani iPhone 20 için beklentiler yüksek. ekonomi kötüyken yılda 1 kez telefon değiştirmek bana kalırsa savrukluktan ve görmemişlikten başka bir şey değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

dünyada milyonlarca insan 11-12-13 kullanıyor sorsan çoğu da memnundur. bizimkisi biraz hastalık olmuş ufak tefek iyileştirmeleri gözümüzde büyütüp hemen geçmek istiyoruz geçince de ben ne yaptım diyoruz :) gerek yok her sene her sene bu ekonomide akıl işi değil telefonlar da iyice olgunlaştı artık saçma sapan gereksiz masraf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pngvss

dünyada milyonlarca insan 11-12-13 kullanıyor sorsan çoğu da memnundur. bizimkisi biraz hastalık olmuş ufak tefek iyileştirmeleri gözümüzde büyütüp hemen geçmek istiyoruz geçince de ben ne yaptım diyoruz :) gerek yok her sene her sene bu ekonomide akıl işi değil telefonlar da iyice olgunlaştı artık saçma sapan gereksiz masraf

akıllı telefon en az 4-5 yıl kullanılmalı.

14 pro da zor sabrettim yalnız bu cihazlar kronik ısınma problemli. ısındıkça da batarya ömrü gidiyor. 1 kere Apple store'da değiştirdim , 9 ayda yine 91 oldu.

• 13 ya da dengi cihazdan 17'ye geçen var mı? Aslında pro max alma niyetindeyim ama şöyle bakınca fiyatı epey yüksek geliyor. Oyun vb hiç yok. Tatil ya da önemli günlerde fotoğraf çekip baskı alıyorum. Benim için 13 de hala akıcı bir cihaz, fotoğraf kalitesi olarak tatmin eder mi? Profesyonel bir fotoğraf bilgim de yok bu arada. Kamerayı açıp dümdüz çekiyorum diyebiliriz.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

hocam temmuz 2022 den bu yana iphone 13 kullanıyorum telefon halen çok iyi kullanışlı memnunum da hanımın telefon ihtiyacı vardı o da ben ip13 kullanırım sen yenisini al dedi ip17 almış bulundum ilk izlenim ekran hızı fena akıcı geldi çok da aman aman bir yenilik gözüme çarpmadı daha çok inceleyemedim.

• Angry Toad kullanıcısına yanıt
    Biraz fazla toz alıyor sanki içine. Gerçi bilmiyorum eskiden mi dikkat etmiyordum hangi kılıf kullanırsam içi inanılmaz toz alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Apple iPhone 17 [ANA KONU]Gokhan Oneryoutube
    Bu videoda iPhone 15 Pro’yu bırakıp iPhone 17 Pro’ya geçişimi anlatıyorum. Amerika’da iPhone almak neden bu kadar ucuz, Türkiye ile fiyat farkı neden bu kadar büyük, vergiler, operatörler ve sistem farkları neler? 📍 Bir Verizon Store’a gidip mağazada çalışan görevliye birebir sorular sordum: – iPhone fiyatları nasıl belirleniyor? – Kontratlı / kontratsız alma farkı ne? – Amerika’da telefon almak gerçekten avantajlı mı? - Türkiye'den gelip Amerikadan telefon almak nasıl oluyor? 💸 Türkiye – Amerika iPhone fiyat karşılaştırması 📱 iPhone 17 Pro vs iPhone 15 Pro farkları 🏪 Mağaza içinden gerçek bilgiler Eğer Amerika’dan telefon almayı düşünüyorsan, bu video tam sana göre. 👍 Beğenmeyi, 💬 yorum atmayı ve 🔔 abone olmayı unutma. Daha çok Amerika vlog ve bilgi için devamı geliyor. Sponsorluk veya iletişim için bana ulaşabileceğiniz email adresi: gokhanoner@rekt.work Email for business and communication: gokhanoner@rekt.work Beni sosyal medya hesaplarımdan takip edin: Instagram: https://www.instagram.com/gkhnoner Kick : https://kick.com/gokhanoner Twitch : https://www.twitch.tv/GokhanOner Discord : https://discordapp.com/invite/gkhnoner Twitter : https://twitter.com/gkhnoner Video etiketleri: #iphone #amerika #türkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=r8vrWxxBRhg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • Yokizm Qarabağlı kullanıcısına yanıt

Sağ ol hocam teşekkür ederimApple iPhone 17 [ANA KONU] 

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.