Bildirim
Apple iPhone Air Serisi [Ana Konu] (81. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
Mesaj
-
-
Sevgili arkadaşların var mı 26 5.2 yükleyip yorum yapabilecek olan
_____________________________ -
Son gelen güncellemeden sonra ısınınca kasma sorunu geçmiş gibi duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
17 kullandim bir aydir air deyim. Air çok daha premium bir cihaz bence. Bunun dışında 17daha tok bir cihaz ve ele daha iyi oturuyor. Bir agirligi var cihazin. Air ise tam tersi hafif ince ve premium. Ekrani göze daha hoş geliyor. Performans ve pil aynı. 17de gunu çıkartıyor air de. Airi kullanmak ayrı bir zevk. Air daha özel bir cihaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu güncelleme konusunda ne düşünüyosunuz düz 17 gelmeyip air ve pro serilerinde olması ilerleyen yıllardaki güncellemeler için de düşünecek olursak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner35. -- 2 Temmuz 2026; 0:51:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben biraz da bu sebeple geçtim. En son teknolojiyi kullanmak isterim her zaman. Evet ram farki ve airin pro ailesiyle aynı muameleyi görüp duz 17nin bazi güncellemeleri almayacak olmasi düşündürdü beni. Ben betadayim şimdilik pek bir farkı yok. Siri ve yapay zekayı aktif kullanan biriyseniz air daha mantıklı bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şuan için fark öyle ama ilerde gelecek güncellemelerle bu fark iyice artacaktır diye düşünerek 2,3 yıl sonrasında hele ki donanımla sağlayamadı farkı yazımla sağlıyor air için sanki peki değer kaybı olur mu air cihazında çıkışına göre düştü baya satmıyor diye ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner35. -- 2 Temmuz 2026; 1:58:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple da 100k dişarda 68-70k satiliyordu,daha nasil değer kaybi yaşamasin:)) Sifir bi telefonda 15-20k değer kaybi her cihazda olur.70k aldigin cihazi 1-2 yil sonra 55-60k sattiysan fena değildir..Air 12 gb ram olmasi büyük avantaj rahat 2-3 yil götürür..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yani değer kaybı yaşar mı diyosun daha da :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Deger kaybi yasayabilir. Bizim vatandasimiz iyi urunden pek anlamaz cunku. Gider en garanti cihazi alir. Duz 17,arabada mini cooper deger kaybeder cillop gibi araba ama vatandas gidip hyundai i20alir. Zevkli ve daha premium urunlerin genelde turkiyede piyasasi pek yoktur. Alim gucu de bununla baglantili olsa da ben genel alicinin zevksizligine bagliyorum bunu. Samsung flip 5 i kullanip satmak istedigimde alici bulamamistim. İphone air o kadar olmasa da satmasi duz 17ye gore nispeten zor olur. Bir de air gibi niş cihazlari kullanmayanlar kullananlardan cok yorum yapar. Bu da farkli olan urune olan olumsuz toplum yaklasimi yuzunden. Air in batarya konsuunda lafini yapiyorlar ama duz 17ile ayni s25ile ayni batarya performansi aliyorum ben. %90-20arasi 6 saate yaklasiyorum. bu gayet iyi bir deger. Agzi olan konusuyor ilginc. Air teknolojik ,premium. Cok guzel bir oyuncak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yorumlarınız çok iyi son kullanıcıya satmaktan ziyade 2,3 yıl sonra eskiyi getir yeniyi götür kampanyaları içerisinde mesala 17 ye göre durumu nasıl olur acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Air duz 17 gore bir miktar fazlaya kabul edilir. Genel fiyati ve ozellikle apple fiyati arasinda fark var. Ben de slirken en kotu takasla veririm diye dusundum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kamera denklaşör butonunun oraya baktım Titanyum kasa olduğu için parlıyor, bir de ne göreyim 2-3 nokta var ufak ufak elinle geçtiğin de belli ediyor kendini, 17 Pro Max’den sırf bu gibi sebepler den soğup çok zaman geçmeden elden çıkarmıştım, ama Air de böyle yapmayacağım, yapamayacağım.
Seneye kesin olmasa da araba almak istiyorum, ilk aracım olacak Allah nasip ederse, ona göre telefona yine servet dökmek istemiyorum.
2027 İlkbahar, en geç Yaz ayların da aracı almak gibi planım var, telefonu önce ki zihniyetim olsaydı yüksek ihtimalle satıp, Düz 17 veya Vivo gibi cihazların amiral gemisine geçecektim ama parayı tutmam lazım, sene sonu da 1 hafta kadar Azerbaycan da olacağım onun için de para lazım, telefonu bu sefer sanırım bozulana kadar veya en erken iPhone 20 ailesi çıkana kadar kullanmaya devam edeceğim, gerekirse yeni ve biraz pahalı bir kılıf alıp o noktaları unutmaya çalışacağım…
Onun dışında şükür cihaz da bir sorun yok, Mayıs ayın dan beri kullanıyorum, beni başka üzdüğü bir şey olmadı diyebilirim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿
-
-
2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Air nasıl USB 2 kullanıyor ya. Cihazın ince olması hariç ne artısı kalıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Apple iPhone Air Serisi [Ana Konu]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f81%2fe1%2fab%2f81e1abfa645f033f472598e4afb249b1.jpeg&t=163716294&width=480&text=1)
![Apple iPhone Air Serisi [Ana Konu]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fea%2fd7%2f57%2fead757c73f3b4cf712bdbc1199d9f01b.jpeg&t=163756200&width=480&text=1)






