< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 27 Ocak 2025; 23:37:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (854. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bir otomasyon oluşturmaya çalışıyorum da yardımcı olur musunuz?
Telefon eğer sessizde ise saat 00.00 olduğunda sessizden çıkacak şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teknosa’da sağlam indirim var. Alacaklar yapıştırın
Instagramda telefonum dondu. Yüzde 85 şarj bir anda 0 gözüktü. Aç kapa bile olmadı reset ekranı vs gelmedi nerdeyse 15 dk öylece durdu. Cihaz 16 Pro Max, sürüm 18.2.1
15 yıldır iPhone kullanıyorum ilk kez başıma geldi. Sonunda aç kapa yaptım ama bir 5 dk falan daha kendime gelmedi aç kapadan sonra hiçbir app’e girmedi ve attı. Bir test vs yapmam gerekiyor mu?
Müşteri hizmetleriyle görüşüp izah et analiz vs yapsinlar rapor vs göndermeni isterler belki ama üstünde dur yari yolda birakmasin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok ilginç bende ilk defa duydum. Biraz kullanın eğer ısınmalar vs. oluyorsa dfu mod gerekecek gibi gözülüyor.
Arkadaşlar apple'da başına şöyle bir olay gelen oldu mu? parayı iade ettiler ama iki gün sonra şöyle bir mail geldi. ürün ellerine ulaşmamış.
Paketlerken video kaydı vs aldım ama nasıl kanıtlayacağım bu mevzuyu?
-
Arkadaşlar dün kendi kendime kaşındım☺️temiz kurulum yapayım dedim dfu moduna aldım öyle iTunes ten indirdiğim ipsw masaüstünden seçerek güncellemeye çalıştım ama yüklerken iTunes kapanıyor yüklemiyor,
Tabi dfu dan da çıkaramadım 3tools programı ile düzelttim?flas yazan seçenekle.
Neden iTunes kapanıyor yüklerken bilgisi olan varmı?
Yan uygulamalarla yazılım yüklemeyi pek sevmiyorum da.☺️
0216 282 15 11 arayın apple destek uzaktan cihaziniza erisip donanim testi ve herhangi problem varmi baksinlar
Windows kullanıyorsanız microsoft store üzerinden değil apple internet sitesinden itunes dosyasını indirin.
İnstagram olumsuz bir etki etmiştir telefona yazılımısal olarak başka bişey değildir hocam takma kafaya.
Merhaba almış olduğunuz ürün neydi, sorun olacağını sanmıyorum yoksa para iadesini yapmazlardı herhalde.
-
Kılıf konusunda daha önce Minesk paylaşmıştım. Kamera butonu kapalı alternatif bakarken Wiwu'ya denk geldim. Kılıf gayet kaliteli ve şık geldi açıkçası. Kamera butonu beyaz kapalı Apple kılıftaki gibi. İhtiyacı olana tavsiye ederim. İndirim yaptığı için aşağıdaki linki paylaşıyorum, başka yerlerden de bakabilirsiniz.
-
Ayni sorunu bende yasadim itunes atiyor elmada kaliyor telefon en iyisi windows icin 3utools
18.3 güncellemesi yapan arkadaşlar nasıl iyi mi?
Acaba dfu moda aldım diyemi sıkıntı oldu itunes kapanıyor bundan dolayı?
Tools programıyla yüklemek güvenlimi
Sıfırdan yükledim ama nasım kurduysam öyle açıldı cıhaz yedekmı aldı,yedek almadan nasıl kurucaz tools la?
apple harici kılıfların kamera buton koruyucuları yok.. spigenden beklerdim mesela tasarımda kötü duruyor..
Yeni gelen image playground ile baya bi eğlendim, ama iyi şarj yiyor ve ısınmıyor dediğim telefon ısındı tabi telefonda oyun oynayan biri olmadığım için bu sıcaklık muhtemelen normaldir.
-
nereden açıyoruz bu özelliği
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X