Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.816
Cevap
562
Favori
1.406.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu bunu bilmem ama tek anladiğim tek ögrendiğim tek emin oldugum konu;Apple bir cihaz üretirken yada ürettiğime geçtiği an mühendisler bitanesini alip kurcalamiyor kontrol etmiyor.Kisacasi applenin kalite kontrol ve yazilim kismi pert bölüm..Alan arkadaşlara inş sorunsuz şekilde ulaşir iyi günler de kullanir da parasiyla rezil olmaz pişman olmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 27 Eylül 2024; 23:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adam böyle yazmış “ The shots on the 16PM are worse than the 15PM: fewer stars, less sharp, and smearing artifacts.
    I took several shots with each phone, both jpg and proraw, and it's the same in all of them, the 16PM is worse.”

Yok bu seri oturana kadar ben bu seriden uzak duracağım. Teşekkürler paylaşım için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Quality Control devre dışı, Cost-Cutting strategy devrede  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 27 Eylül 2024; 23:40:21 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben 2 farklı renkte 16 pm diye okudum, konuyu baştan sona bakınca farkettim ki biri 15pm diğeri 16pm imiş kusura bakmayın zamanınızı çaldım :(

Benim çektiğim 15 pro ve 16 pro fotolarında da beyaz ayarı farkı var ondan oluyor, fotoğraf makine ve modellerinde de olan bir durum

16 Pro Max için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim için fotoğraf ve video render önemli. İşlemci mükemmel. Yeri geliyor günde 10 kere video render alıyoruz. Her birinde 6 dk oynasa aslında bana günde 1 saat katar. Tek kelime ile muazzam. Ben serinin yazılımsal olarak oturmasını biraz daha bekleyeceğim. O da benim kullanımımdan. Yoksa cihaz mükemmel olmuş.

İphone 16 Pro ve Apple watch 10 cihazım için bir adaptör almak istiyorum.

Bildiğiniz gibi Apple 16 Pro'nun 30W desteklediğini açıkladı.

Sizce 2500 TL'ye aşağıdaki 35W'lık apple orjinal şarj aletini mi alsam

www.vatanbilgisayar.com
    Apple 35W Çift USB-C Bağlantı Noktalı Güç Adaptörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/apple-35w-cift-usb-c-baglanti-noktali-guc-adaptoru.html

Diğer bir seçenek olarak da aşağıdaki 500 TL'ye 65W'lık Spigen ürünü mü alsam bazı kişiler orjinal apple ürün almam konusunda uyarıyorlar çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

https://www.hepsiburada.com/spigen-65w-gan-usb-c-2-port-adaptor-hizli-sarj-aleti-iphone-android-ipad-macbook-type-c-pe2007-white-ach02693-p-HBCV000066O3XN?filtre=1&keywords=&ozellik=

• 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Spigen almayın. Ucuz Çin mallarına sadece marka basıyor adaptörlerde. Orijinal ya da Anker, olmadı Ugren ya da Baseus tercih edin.

Konuşmada ve hücresel veri de bütün telefonlar aşırı ısınıyor.

arka planda uygulama yenileme dahil pek çok seçenek var bunlar hem cihazı hem pili yorarak ömrünü kısaltır hem de şarjınızı çabuk bitirir

aşağıdaki ayarlara bir bakın orada arka planda uygulama yenileyi tamamen kapatın ek olarak

Mert Gündoğduyoutube
    iOS 18 Hemen Kapatmanız Gereken Özellikler! 🚫 iOS 18'e geçtikten sonra hemen kapatmanız gereken özellikleri bu videoda anlatıyorum! 📱 iPhone'unuzu daha verimli kullanmak, pil ömrünü uzatmak ve performansı artırmak için yapmanız gereken ayarları paylaşıyorum. Özellikle gizlilik ve güvenlik konularında dikkat edilmesi gereken bu ayarları kapatarak, cihazınızın performansını en üst düzeye çıkarabilirsiniz! 🚀 Siz de bu ayarları kapattınız mı? Yorumlarda paylaşın! #iOS18 #iPhone #Ayarlar #BataryaTasarrufu #PerformansArtırma 0:00 Apple Reklamları 0:27 iCould Yenileme 0:49 WiFi 1:00 Bildirim Gizleme 1:30 Otomatik İndirmeler 2:00 Video Oynatma 2:30 Gizlilik & Güvenlik 2:57 Konum Servisler 3:46 Kamera 4:21 Gizlik Analiz 4:48 Klavye Sesleri 5:27 Hep Açık Ekran 5:55 Arama 6:18 Fotoğraflar 7:02 Reklamlar 7:13 Arka Plan Güncelleme 7:51 Safari Reklamlar 8:12 Mail Güncelleme 9:00 İlk Çıkanı Yükle 9:37 Düşük Kalite Fotoğraf Gönderme Ben Mert Gündoğdu, Youtube kanalında teknolojik ürünleri detaylı bir şekilde inceliyor ve siz takipçilerime en yalın ve akıcı şekilde anlatmayı hedefliyorum. Bunun doğrultusunda aklınıza takılabilecek potansiyel soruları çıkarıp videolarımı bu konular üzerine kurguluyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=tuP3lcpZu8I&lc=UgwqBNkmtRfWcZJickJ4AaABAg.A8riScCtr-zA8sl8UteKTC

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • F@T@H F kullanıcısına yanıt

apple'ın da vaadi tam olarak bu. pro için de en iyi şarjlı pro diyebilirim ama bu cihaz ısınıyor malesef.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Bu macrumorsa bir şey yazıyorsun hemen seni suçluyorlar telefon çok iyi bir şey yok yazıyorlar saçmalık. Marka fanları var sadece

Bilemedim hocam, 15 Pro Max’ten geçtim öncesinde de 14 Pro Max kullanıyordum saatlerce konuşurum da 15 Pro Max’te bile bu şekilde bir ısınma olmamıştı. Hani canlı bir yayın izleme reels falan değil sadece hücresel konuşma çok şaşırttı beni.

Benzer bir şeyi öncesinde de yazmıştım ama o zaman optimizasyon sanıyordum, fakat sadece telefon konuşmasında olduğunu fark ettim.

Ne kadara sattınız acaba en azından piyasa bilgimiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 28 Eylül 2024; 0:20:56 >

Teşekkür ederim bildiğim, öğrendiğim yararlı şeyleri paylaşmaya çalışıyorum

Benim için fotoğraf önemli, sensör yapısı değiştiği için androidden 14pm ye geçtim, iphoneda 4, 5s kullanmıştım. 1" sensörlü fotoğraf makinesi taşıyordum, 14pm sensörü de aynı özellikte olunca taşımayı bıraktım. Dediğiniz gibi kullanıcı geri dönüşlerine göre zamanla iyileşir yazılımı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.