< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 27 Eylül 2024; 23:33:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 27 Eylül 2024; 23:33:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Quality Control devre dışı, Cost-Cutting strategy devrede < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 27 Eylül 2024; 23:40:21 > |
|
Ben 2 farklı renkte 16 pm diye okudum, konuyu baştan sona bakınca farkettim ki biri 15pm diğeri 16pm imiş kusura bakmayın zamanınızı çaldım :( Benim çektiğim 15 pro ve 16 pro fotolarında da beyaz ayarı farkı var ondan oluyor, fotoğraf makine ve modellerinde de olan bir durum |
|
Arkadaşlar merhaba, İphone 16 Pro ve Apple watch 10 cihazım için bir adaptör almak istiyorum. Bildiğiniz gibi Apple 16 Pro'nun 30W desteklediğini açıkladı. Sizce 2500 TL'ye aşağıdaki 35W'lık apple orjinal şarj aletini mi alsam Apple 35W Çift USB-C Bağlantı Noktalı Güç Adaptörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/apple-35w-cift-usb-c-baglanti-noktali-guc-adaptoru.htmlDiğer bir seçenek olarak da aşağıdaki 500 TL'ye 65W'lık Spigen ürünü mü alsam bazı kişiler orjinal apple ürün almam konusunda uyarıyorlar çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz? |
|
|
arka planda uygulama yenileme dahil pek çok seçenek var bunlar hem cihazı hem pili yorarak ömrünü kısaltır hem de şarjınızı çabuk bitirir aşağıdaki ayarlara bir bakın orada arka planda uygulama yenileyi tamamen kapatın ek olarak iOS 18 Hemen Kapatmanız Gereken Özellikler! 🚫
iOS 18'e geçtikten sonra hemen kapatmanız gereken özellikleri bu videoda anlatıyorum! 📱 iPhone'unuzu daha verimli kullanmak, pil ömrünü uzatmak ve performansı artırmak için yapmanız gereken ayarları paylaşıyorum. Özellikle gizlilik ve güvenlik konularında dikkat edilmesi gereken bu ayarları kapatarak, cihazınızın performansını en üst düzeye çıkarabilirsiniz! 🚀
Siz de bu ayarları kapattınız mı? Yorumlarda paylaşın!
#iOS18 #iPhone #Ayarlar #BataryaTasarrufu #PerformansArtırma
0:00 Apple Reklamları
0:27 iCould Yenileme
0:49 WiFi
1:00 Bildirim Gizleme
1:30 Otomatik İndirmeler
2:00 Video Oynatma
2:30 Gizlilik & Güvenlik
2:57 Konum Servisler
3:46 Kamera
4:21 Gizlik Analiz
4:48 Klavye Sesleri
5:27 Hep Açık Ekran
5:55 Arama
6:18 Fotoğraflar
7:02 Reklamlar
7:13 Arka Plan Güncelleme
7:51 Safari Reklamlar
8:12 Mail Güncelleme
9:00 İlk Çıkanı Yükle
9:37 Düşük Kalite Fotoğraf Gönderme
Ben Mert Gündoğdu, Youtube kanalında teknolojik ürünleri detaylı bir şekilde inceliyor ve siz takipçilerime en yalın ve akıcı şekilde anlatmayı hedefliyorum. Bunun doğrultusunda aklınıza takılabilecek potansiyel soruları çıkarıp videolarımı bu konular üzerine kurguluyorum. https://www.youtube.com/watch?v=tuP3lcpZu8I&lc=UgwqBNkmtRfWcZJickJ4AaABAg.A8riScCtr-zA8sl8UteKTC |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 28 Eylül 2024; 0:20:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkür ederim bildiğim, öğrendiğim yararlı şeyleri paylaşmaya çalışıyorum Benim için fotoğraf önemli, sensör yapısı değiştiği için androidden 14pm ye geçtim, iphoneda 4, 5s kullanmıştım. 1" sensörlü fotoğraf makinesi taşıyordum, 14pm sensörü de aynı özellikte olunca taşımayı bıraktım. Dediğiniz gibi kullanıcı geri dönüşlerine göre zamanla iyileşir yazılımı |
|