Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.709
Cevap
670
Favori
1.951.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boya atmayacagina emin olsam beyaz ya da mavi alirdim ancak bu boya atmasi isi sakat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Telefonu kullanmaya başlayın siz karar verin.

• eternalsun kullanıcısına yanıt

Beyazda kaplama yok ki boya atması olayı olmaz beyazda

• satış günü saat 00:00 da direkt açılır mı sayfayı f5 leyip bekleyeceğim

• Ben SLR makina tecrübem olduğundan telefon kameraları bana hep ya vasat yada ortalama bir düzeyde geliyor.Bir telefonda üst düzey bir beklenti olmaz ve asla bir telefonu kamerası için tercih etmem.

Telefonu pil işlemci vede büyük ekrandan ötürü değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 19 Eylül 2023; 22:14:17 >
  • Kalamarkalir kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 00.02 de açılmıştı 00.05 den sonra teslimat 4 hafta olmuştu 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyazda boya atması falan olmaz siyah da mavi de hadi neyse de beyaz yani bildiğin doğal bir renk. Hiç beyazda boya atması sorunu duymadım apple da

• Kutu açılış videolarını izliyorum, naturel titanyuma iyice içim ısındı. Tek korkum stok sıkıntısı sebebiyle siparişlerin gecikecek olması. Bakalım ne olacak…

• Bende koyu renk sevmiyorum ama beyaz renkte bana buzdolabı kullanıyormuşum gibi geliyor. Niteliksiz şirket arabası gibi.

Zevkler, renkler meselesi. Adam gibi incelem ve unboxing videolarından sonra natürel titanyumdan vazgeçmeye başladı millet. İyi de oldu. Gidin başka renk alın kardeşim. Stok bitirmeyin ilk günden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • w00t. kullanıcısına yanıt

Konuya arada bir bakıyorum bir hatırlatma yapmak isterim..

Burada neredeyse herkes naturel titanium renginde kaplama olmadığını vs söylemiş ama emin olabilirsiniz onda da kaplama olmak zorunda.

Geçmişte belki 7-8 farklı titanium saat kullandım. Çoğunda PVD coating vardı çünkü titanium dünyanın en kolay çizilen metalidir. Bu nedenle titanum malzemeyi çıplak olarak kullanırsanız sadece rutin kullanımla bile birkaç günde çiziklerle dolar..

Naturel titanium renginin ancak şöyle bir faydası olabilir, kaplaması atarsa da altındaki titanium fazla sırıtmayabilir. Ama şundan da neredeyse eminim naturel titanium denen modeldeki renk titaniumun doğal rengine benzemiyor, titanium rengine en çok benzeyen renk iPhone 5-5s modellerindeki space grey rengi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 19 Eylül 2023; 22:27:26 >
  • Sipariş vermeyenler biraz daha beklesinler en iyisi.
    Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

• Reason kullanıcısına yanıt
    Aslında şöyle, telefonun sunumunda kendileri söylediler bunu. Natürel titanyumda bir işlem yok (PVD) ancak diğer renklerde PVD kaplama var dediler. O bilgi üzerinden konuşuluyor.

Elbette natürelde de basit bir PVD kaplama olabilir (ki PVD kaplama hakkında bilgim yok, basiti ya da en iyisi gibi bir ayrım var mıdır bilmiyorum). Yalnız dediğiniz mantıklı, malzeme itibariyle çizilmeye en açık şey titanyum. Kılcal çiziği belli etmeyecek, derin çiziklerde de sırıtmayacak şekilde olacaktır.

• Çok sıkıntılı bir seri 15 benim anladığım kafarıyla

%38 daha pil tüketiyor diyorlar
    Artı titanyum çok kolay çiziliyor

Bilemedim

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

Pil durumuna bir şey diyemem ama bundan sonraki iPhone kasaları hep titanyum gelecek. Şu titanyum işine çok fazla takılı kalmasak? Başka bir malzeme kalitesini geçene kadar iPhone sanırım en az bir 5 yıl daha devam eder bu.

• Ön siparişi nereden vereceksiniz?

• icagan İ kullanıcısına yanıt

hepsiburadadan yapmayı düşünüyorum amazonda şu ana kadar duyuru göremedim ön sipariş ile ilgili son gün de duyuru yapılmazsa direk 00.00'da hepsiburadadan geçiceğim

• icagan İ kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olsun Apple stroreden, hem satarken alıcı tereddütsüz alıyor hem 14 gün koşulsuz değişim hakkın oluyor. Adam bakıyor Hepsiburada Trendyol şurdan burdan almış kaçak cihaz falan mı acaba muhabbetine giriyor var böyle tipler.

• Apple storedan telefon alsam aldığım kredi kartına bağlı banka sonradan taksitlendirmeye izin verir mi? Yoksa hepsiburadaya mı yöneleyim?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Gündelik kullanımda da böyle olursa büyük sıkıntı hocam. Telefona zarar gelmesin diye parlaklığı daha çok kısarlar artık.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Eğer naturel olan PVD kaplama değilse titanium dedikleri kesinlikle bir alaşımdır tabiki.. Aynen kamera camına safir demelerine rağmen hybrid glass olması gibi.. %100 safir de çizilmez ama kırılgandır. Titanium en dayanıklı olduğu kadar en kolay çizilen metal.. Bu nedenle alaşım olmak zorunda. Bence dayanıklılığından dolayı değil, 14 pro serisinde çok fazla ağırlık şikayeti olduğu için kullandılar zaten..

Seiko ve Citizen titanium saatlerimin PVD kaplaması olanlar bile çiziliyordu, sonradan DLC (Diamond Like Carbon) kaplama çıkınca onlar çizilmeye inanılmaz dayanıklıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 19 Eylül 2023; 23:34:54 >
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.