Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.034
Cevap
162
Favori
236.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. iPhone 15 ile üst üste birkaç fotoğraf çektikten sonra telefon yavaşlıyor ve ısınıyor. Arka planda fotoları işlediği için sanırım. Normal bir durum mu herkeste yaşanıyor mu?

Bir de kontrol merkezinden ses barını en alta çektiğimde kendiliğinden geri açılıyor bir tık.
    En sessize almak istiyorum mesela en alta çekiyorum elimi çekince bir tık yükseliyor geri.
    Bu hatayı yaşayan var mı başka?

Sürüm 17.7.1

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Riverside. kullanıcısına yanıt

Sık sık fotoğraf çekimi yapmadım ona bir şey diyemeyeceğim. Deneyimleyen arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir.

Ses barını en alta çektiğimde ses tamamen kapanıyor. Geri yükselmiyor. Dediğiniz durum çağrıdayken oluyor bende.

• Riverside. kullanıcısına yanıt

Normal bi onceki cihazim 15promaxti arka arkaya fotograf cekknce 15 ila 40 50 arasi islicem diye isiniyordu hepsini bi kerede islemiyor belli bi siraya gore isliyor HDR5ten sonra boyle oldu suan 16promax kullaniyom ayni sekil arka arkaya cek aynisi oluyor bellli bi siraya gore isliyor hemen hepsini 1kerede islemiyor 15serisi kadar isinmasada iliyor kisacasi normal yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16e mi 15 mi😅

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    16e tabiki.

• Apple'ın NFC ödeme API'siyle ilgili kampanya başlattım:

Şu anda iOS 18.4 Secure Element API'sini toplam 23 ülkeye açmışlar ve hızla açmaya da devam ediyorlar. Bu kampanyaya destek olarak ülkemizde iPhone ile NFC ödemenin önünü açabiliriz. Apple Pay gelmese bile bankacılık uygulamalarından kartımızı mobil temassız ödemeye tanıtarak bu işi halledebiliriz.

Link çalışmazsa change.org üzerinden bu başlığı aratabilirsiniz:

Apple'ın NFC ile Ödeme Yapmayı Sağlayan Secure Element API'si Türkiye'ye açılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

16e mi 15 mi😅
    Bence 15

16e. yarın birgün ai gelir bazı önemli özellikler sunar 15’te bunlar çalışmayacağı için bir pişmanlık sarar.

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    ai ve gelecek olan özellikler için 15’i satıp 16e’ye geçilir mi?

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

kesinlikle hayır, ai için geçilecekse 17 serisine geçilir. ama acele etmeyin ai’a dair elle tutulur hiçbirşey yok henüz.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

bu arada 18.5 sürümü çıktı...

• arkadaşlar, hepsiburada satıcılı iphone15 satın aldım. kutu içeriğinden apple logolu sticker çıkmadı. bunun bir önemi yok ama sticker çıkmaması normal mi?

• Miltech1 M kullanıcısına yanıt
    Normal artık çıkmıyor

• berkantkz B kullanıcısına yanıt

youtube üzerinden izlediğim iphone15 kutu açılışı videolarında sticker vardı. iphone16 ile birlikte artık kutu içeriğinde sticker olmayacağını okumuştum ama yeni üretim olan eski modellere de stickler koymuyorlar sanırım, başka bir açıklaması yok çünkü.

• Bu sabah telefonumu şarja koymuştum şuan şirketteyim %75 şarjı vardı birden %20 ye düştü telefonumun bataryası bozulmuş olabilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: megaprince

Bu sabah telefonumu şarja koymuştum şuan şirketteyim %75 şarjı vardı birden %20 ye düştü telefonumun bataryası bozulmuş olabilir mi.

yanlışlıkla fener, kamera veya herhangi bir şey telefondan açılıp şarjı boşalmamışsa elbette anormal bir durum. şarjı doldurduktan sonra yine böyle bir sorun oldu mu?

Zamanında iphone 6 ile 6s arasında o kadar fazla donanım farkı vardı ki yıllar sonra 6s stabil çalışırken düz 6 can çekişiyordu. İos bile olsa bazı şeyler yazılımla kurtarılmıyor. Donanım maalesef her şey. İphone 15 te kullanılan a16 çip neredeyse a15 çip ile aynı performansı veriyor. A18 çip kesinlikle iki nesil ileride. Ram desen keza öyle. Uzun süre stabil kullanmak isteyen 16e almalı. Dinamik ada olsun, iki kamera olsun, az daha parlak ekranı olsun dersen 15 alabilirsin ki bunlar için bile 8k fazla ödeme yapman lazım şuan için. Tamamen tercih meselesi.

• Ronades R kullanıcısına yanıt

Uzun yıllar stabil çalışma açısından a16 + 6gb gayet güçlü son nesil ipad 11'de a16 var hatta kırpılmış versiyonu var asıl konu bence donanımdan ziyade yapay zeka

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.