Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.835
Cevap
157
Favori
215.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #79
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPhone 15'iniz varsa kıymetini bilin ona mı geçsem buna mı geçsem şımarıklığı yapmaya gerek yok içindeki işlemci halâ canavar gibi uzun yıllar daha öyle kalacak. kamerası süper. Ses kalitesi keza öyle. Pilden yana sıkıntısı yok gayet yeterli. Tasarımı çok güzel ön tarafta dinamik ada arkada çift çapraz kamera dizaynı olan tek iPhone modeli. Şimdiki aklım olsa 16 Pro'ya geçmeyebilirdim 15'i kullanmaya devam ederdim o parayı başka şekilde değerlendirirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 19 Şubat 2025; 23:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayloft

iPhone 15'iniz varsa kıymetini bilin ona mı geçsem buna mı geçsem şımarıklığı yapmaya gerek yok içindeki işlemci halâ canavar gibi uzun yıllar daha öyle kalacak. kamerası süper. Ses kalitesi keza öyle. Pilden yana sıkıntısı yok gayet yeterli. Tasarımı çok güzel ön tarafta dinamik ada arkada çift çapraz kamera dizaynı olan tek iPhone modeli. Şimdiki aklım olsa 16 Pro'ya geçmeyebilirdim 15'i kullanmaya devam ederdim o parayı başka şekilde değerlendirirdim

macera aramaya gerek yok. seneye yeni samsung S serisine geçiş yapacağım herhalde. bakalım zaman ne gösterecek.

• Arkadaşlar merhaba
    İos 18 ile birlikte video durdur devam et özelliği geldimi bizim telefonlara ?

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama bu cihazın da 48 bin edecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Sadece işlemci için bu paraya değmez herhalde.
    İşlemci hariç kalan hiç bir özelliği16 ile başlayan bir ismi hak etmez bence.

Ben hesapta olmayan bir ihtiyaç için satmak zorunda kaldım, zaten bu durum olmasaydı yine satıp S25 serisine geçiş yapacaktım şu anda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakında 16 e 39999 olur herkeste alır

• sakiiin S kullanıcısına yanıt
    40k’nın altına düşerse ne ala. Dolar durmadan yükseliyor…

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki en çok refurbished ve swap cihaz 15 serisine ait vakti zamanında sıfır alanlar sorunsuz cihaza sahip olanlar kıymetini bilsin yurtdışı olarak halen çok fazla 15 serisi arzulayan görüyorum 15 serisi artık alınmaz piyasanın %100 dilimi refurbished bazı satıcılar bunu belirtmeden kapalı kutu ibaresi ile satıyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atladığınız nokta 16e'nin 48 bin liralık fiyatı Apple'ın fiyatı. Hepsiburada, Amazon gibi satıcılarda 40 bin bandından satışa çıkar. Hatta indirim döneminde veya banka kampanyasıyla daha ucuzada mal edilir.

16e'nin en büyük artısı işlemciden ziyade RAM'inin 8 GB olması. Tek kameraya takılanlar içinde belirteyim 15 ve 16'daki ikinci kamera geniş açı çekim için. Yani manzara fotoğrafı çekmiyorsanız ikinci kameranın bir esprisi yok. Siz sürekli tek kamera kullanıyorsunuz.

Ayrıca sadece siyah ve beyaz renk seçeneğiyle gelmeside çok iyi olmuş. Uyanık satıcılar sarı, mor, pembe gibi pek tercih edilmeyen renkleri ucuza satıp siyah, beyaz, mavi gibi çok tercih edilen renkleri daha pahalıya satıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 21 Şubat 2025; 14:48:23 >
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz olursa yok satar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16e'ye abd'de bile 600 dolar vereceklerini sanmıyorum, 400 dolar olsaydı orda da cezbedici olabilirdi ancak fiyatı orda da pahalı bence.

bu arada bizim için zaten vergilerle yine ölü doğdu, dünyanın en pahalı 16e'si abd fiyatının 2 katı fazlasıyla 1320 dolarla türkiye'de satışa sunulmuş, yine şaşırtmadı!

https://www.instagram.com/p/DGTEvpstXAR/?utm_source=ig_web_copy_link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 21 Şubat 2025; 16:16:56 >
  • Arkadaşlar sanırım video durdurma ve devam etme özelliği iOS 18 ile birlikte gelmiş. İhtiyacım olan bir şey.
    iPhone 15 plus telefonumu 17.02 ilk sürümüyle kullanıyorum. Şu an 18.3.1 güncellemesi gelmiş. Sizce geçeyim mi son sürüme yoksa ilk sürümle mi devam edeyim ? Pil, stabilize ve başka konularda sıkıntı yaşar mıyım son sürümde ?

• Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Hocam video durdurma ve devam etme özelliği gelmiş. 18.3.1 sürümündeyim.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

Sürüm nasıl ? Ben ilk sürümdeyim. Geçmeye değer mi ? Şarj hızlı bitiyor mu, ısınma ya da başka sorun var mı

• Mertccc M kullanıcısına yanıt

bir problem yaşamadım hocam. oyun oynamadığım için ısınma sorununu bilemiyorum. zaten havalar soğuk. şarjı aynı sayılır. yeni özellikler için geçilir.

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.