Bazı yorumları okuyorum gerçekten çok üzücü... 15-20bin tl para ödeyip cihazın batarya sağlığını düşünerek cihaz kullanmak.. Bu durum bana çok saçma geliyor. Ama ne yaparsın... Hepi topu dişinden tırnağından biriktirip böyle bir cihaz aldıktan sonra insan kendi sağlığına göstermediği önemi cihazına gösterme durumunda kalabiliyor. |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (751. sayfa)

-
-
Bataryayı pamuklara sarmala istersen?
kardeşim şarja tak dolsun kullan bitsin tekrar tak..
hoyratça kullanırım ben.
en fazla 1-2 sene sonra akasya da yeni batarya taktırtırız olur biter..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yabancı kaynaklardan da teyit edebilirsiniz. Ben pilin kimyasal yapısıyla ve Li-ion pillerin işleyişiyle ilgili bilgi verdim. Bu şekilde kullanım batarya sağlığı için daha iyi oluyor ki bunu şarjda kalan telefonun ısınması etkenini de hesaba katarak söylüyorum. Daha uzun süre kullanım süresi çıkarırsınız diye söylemedim bunları. Benim telefonu kullanım süremin daha kısa olacağını çok basit bir matematik hesabıyla zaten anlayabilirsiniz. 80-30=50. Evet, ben telefonun işlemeyi devam ettireceği sürenin yaklaşık yarısıyla yetineceğim. Evdeyken eğer şarjın bitmesi ile ilgili bir derdim yoksa böyle kullanmayı planlıyorum. Yüzde seksen şarjım varken de geceden takmaya niyetim yok. İstediğiniz gibi kullanın telefonunuzu elbette.
-
arkadaşlar macro ile bir sorunum var.
kamerayı açıyorum video sekmesine geliyorum kayıtı başlatmadan kontrol ediyorum, neslelere yakınlaştığımda oto olarak macro mod'a geçiyor.
fakat kayıt'ı başlattığımda oto olarak macroya geçmiyor.
bu sorun bendemi yoksa genel olarak varmı?
15.2 güncelleme gelmiş bakalım düzelme varmı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 13 Aralık 2021; 22:2:30 > -
Geçmiş olsun. İmkan varsa başka telefonla ekranı çekip koyarsanız fikir verici olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de o kafadayim. Ne zaman ne kadara ihtiyacim varsa takar cikaririm. %97 olmus mesela sarj yarim saat daha onun %100 olmasini beklemem yani alir cikarim. İlk zamanlar 6S, 7 Plus doneminde cok ozenli kullanirdim baktim arkadaslarim hoyratca kullaniyor ve sene sonunda pil sagligi benden daha iyi, saldim o takintiyi. Dediginiz gibi baktim pil perte dogru gidiyo 2 sene garanti kapsaminda ucretsiz pil degisimi oluyor zaten garanti sonrasi da telefona 20 kusur bin lira vermisken keyifle kullanip 2-3 sene sonunda 819 lira verip de pil degisimi kimseyi cok buyuk sikintiya sokmamali diye dusunuyorum.
-
Garanti kampsamında ücretsiz pil değiştiriliyor mu?
Yetkili serviste yaptırabilir miyiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
23 kasım ve öncesinde sipariş verip ürünü kargoya verilmeyen ya da teslim edilmeyen kaç kişi kaldık? Ayın 6'sından beri sipariş hazırlanıyorda kaldı benimki. Forumda takip ettiğim kafarıyla neredeyse herkesinki kargolandı ya da teslim edildi sanırım. P'max'lar için söylüyorum. Yer Ankara.
Kaç MB gelmiş
13 Pro Max icin lens koruyucu ne kullaniyorsunuz?..
-
15 kasım PM 256 Mavi,beklemede…
Arkadaşlar merhaba, 23 kasım siparişli 13pm 128gb telefonumun teslimat tarihi bugün akşam saatlerine kadar 14 aralık çarşambaydı fakat bu akşam UPS ve apple sitesine bir kez daha kontrol ettim. Teslimat tarihim "teslimat yeniden planlandı" olarak 22 aralık çarşamba günü olarak değiştirilmiş. Sebebini bilen birisi veya yapmam gereken bir şey olduğunu düşünen var mı ?
-
-
Evet hocam bunu bir çok kişiden duydum, yabancı forumlarda da buna benzer bir fikir hakim
iphoneler ekranı sarımsı...ips ekranlı bir cihaz ile yan yana koyun o büyük farkı anlarsınız
-
Yani tam emin olmamakla birlikte degistiriliyor diye biliyorum. Apple’da Troy’da falan garanti kapsaminda ucretsizdi. Sitesinde de yaziyor zaten garanti kapsaminda ucretsiz diye. Daha once degistirmistim garantinin bitmesine bir iki gun kala, ekrani ve pili ucretsiz degistirmislerdi.
Kendi cihazim geldi fakat arkadasimin 17 Kasim siparisli biri siearra biri gold olan Pro Max 512 GB cihazlari hala gonderime hazirlaniyor asamasinda. Benimki 18 Kasim siparisliydi silver 512 GB Pro Max geleli 3-4 gun oldu ama onunki hala gonderilmedi.
889 du sanırım
Bu soru muhtemelen sorulmuştur, ben de bir kaç video izledim ama hep ücretli uygulamalarla karşılaştım. Ücretsiz olarak eski android telefonumdaki whatsapp yazışmalarını nasıl iphone cihazıma aktarabilirim?
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X