12 Mini sahipleri cihazlarından memnun gibiler. iPhonedo'nun da dediği gibi, sanırım bu sene pro'ların senesi olacak... |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (71. sayfa)

-
-
apple sitesinde taksit olayı yok sanırım dimi?
-
Ön siparişde kısıtlı ürün olacağını ve 1 Ekimde bol stok olacağını tahmin ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_apple sitesinde taksit olayı yok sanırım dimi?
Tek çekim kredi kartı.
Ticari kartınız varsa sonradan taksit yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Eylül 2021; 23:39:15 > -
telefona türkiyede taksit yasak
-
Mağaza teslim olarak seçme şansımız var mı acaba? Bir de Apple store a randevu alınabiliyor mu sıra beklememek için?
quote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
Sizin dediğiniz tamamen yasaları delmekle ve uygulamamak ile alakalı yani benim bahsettiğim ile alakasız bir konu.benim değil birder şikayetvari da ara kaç bin kişi alımda iade edememiş 16000 para gömüp 4 ay uğraştıktan sonra 4 ay sonra paranı geri alsan ne olacak, ama apple da kafan ağzımaz şip şak iade var değişim var
-
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123Tek çekim kredi kartı.
Ticari kartınız varsa sonradan taksit yapabilirsiniz.
Alıntıları Gösterenpara kredi kartı ve garanti kartı var ticari değil.
-
Yarim saat kaldi hala karar veremedim. 128 mi 256 mi diye? Video editlemekle isim olmaz. Kapasite olarakta 128 yeterli geliyor bana. Prores ozelligide normal bir kullanici gerekli degil gibi duruyor. Yaniliyor muyum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aria26telefona türkiyede taksit yasak
ticari kartlarla alınabiliyor :)
-
Tam olarak aynı şeyi merak ediyorum, prores sadece edit yapanlar için diye anladım açıklamalardan
quote:
Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_enpara kredi kartı ve garanti kartı var ticari değil.
Alıntıları GösterTicari kart yoksa hiçbir şekilde cep telefonlarına taksit olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123Ticari kart yoksa hiçbir şekilde cep telefonlarına taksit olmuyor.
Alıntıları Gösternasıl olmuyor vatanda 3 taksit ?
-
11 pro maxten 13 pro maxe gecmeyi dusunuyorum ama agirligi beni korkutuyor :) Normal pro modelini mi alsak.
Oturup video editlemiyorsanız ProRes işinize yaramaz. Ancak yine de 4k60fps videolar çok yer kaplıyor, iCloud kullanmıyorsanız 128 bu devirde hızlı doluyor.
-
Prores standart kullanıcı için gereksiz bir özellik bence de.Fakat 2-3 sene sonra 128gb şimdiki 64gb yetersiz gelebilir.Bunu düşünerek seçim yapmak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_nasıl olmuyor vatanda 3 taksit ?
Alıntıları GösterKredidir o. Bireysel kartlara taksit olmaz.
-
Hocam iade almaları yasal zorunluluk diyorum bende şayet almıyorlarsa bu ayrı bir konu ayrı bir suç. Ben sadece yasaları yazdım, evet bence de Apple'dan almak sizi uğraştırmaz ancak diğerlerinden de iade edebileceklerini bilmek her Türk vatandaşının hakkı.
Zam gelmez dimi hocam :)
-
Aramızda ön satıştan 1TB almayı düşünen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X