Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.658
Cevap
327
Favori
1.692.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

True tone u kapatınca biraz daha güzel oldu ancak benim Xr'da hep true tone açık kullanıyordumm güneş altında falan kıyasladığımda XR daha parlak ve albenisi yüksek duruyor ekran canlılığı olarak

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    neden hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Almanya hakikaten bizi kıskanıyormuş

• TAGRNT kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ama büyük ihtimalle zamdır galiba

• %25 zam yapmış Apple. Fiyatlar açıklandığında dolar 8.3'tü. Sürekli oynuyor ama şu an 12, yani %44 artmış. Baya makul bir zam yapmışlar.

• Selamlar,

Tanıdık aracılığıyla ABD'den iPhone 13 Pro Max aldık. Telefonun kodu A2484. Bu koda sahip cihazların Türkiye'de 1 yıllık garantisi oluyor mu veya garantili olma ihtimali var mı?

Seri numarasıyla garanti sorgulaması yapamadık. Telefonun açılıp aktifleştirilmesi gerekiyor. Eğer A2484'lerde garanti yoksa, Türkiye'ye getirmeden önce telefonu denemelerini isteyelim.

Edit: İngiltere veya Hollanda'da garantisi varsa o da yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Kasım 2021; 0:11:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noira kullanıcısına yanıt
    Sürekli Selfie çeken biriyseniz ve kamera olan bölümü her zaman siler temiz tutarım derseniz çentik açık olan kısım faceid ve kameranin daha iyi çalışması anlamında seçilebilir. Çentik açık kısmın dezavantajı ise düşmelerde eğer ki açık olan kısma denk gelen bir taş vs olursa ekranın koruyucu varken bile kirilma riski çok artıyor. Çentik kapalı olanda ise koruyucunun eskimesi ve kalitesi ile orantılı olarak bulanık çekme ihtimali oluyor ama avantaj olarak ekran koruma oranı artıyor. Bence tamamen şahsi bir karar başkalarının ne düşündüğünden ziyade sizin onceliginiz ne o önemli kameranin net çekmesi mi ekranın korunması mi.

• thehspeed T kullanıcısına yanıt

bu fiyatlara bakılırsa iphone 13 128gb yok satar. 16bin liraya bile alınır.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Sitede bir değişiklik yok.

• Selfie performansını çok çok aşırı etkileyeceğini sanmıyorum etkilese bile temizlik konusunda kapalı ekran daha iyi olacaktır. teşekkürler hocam

• Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

• Geliyor gelmekte olan…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt

Aramışlar belli Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

burada en aşağı 30-40 zam gelecek diye ben ötmedim Aslan..

benim yazdıklarımda bir tane zam gelmeyecek lafı alıntıla göreyim?

bekliyorum hadi

Elbet zam gelir, ama dediğin %40 gelmez dedim..

• Çentik kısmını komple kapatan ya da açık bırakan ekran koruyucuların arasında face id ve kamera çekimi arasında zerre fark yok..

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Bizimkinde hareket yok acilma kapanma vs Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Bazı markaların ekran koruyucularında kapalı olanlarda ekran yakınlık sensörüne dahi etki ettiği ortaya çıkmıştı. Zerre kadar da olsa fark var maalesef. Olmasa çentik kısmı açık üretmezdi koskoca firmalar degil mi ekranın kırılma riskini göze alarak. Ayrıca Apple kendi bünyesinde sattığı tüm ekran koruyucularda face id olanlarda face id açık olanları, olmayan telefonlarda kamera açık olanları satıyor.

• Tamam kardeşim sensin

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Cevap alınca küsüp trip yapacaksan niye yorum yapıyorsun ki :) düşüncemi nedenleri ile belirttim sadece ben haklıyım diye diretmedim ayrıca bu zevk meselesi isteyen istediğini seçer.

• Valla iyiki almışım 13 pro yu galiba 12 pro ile kafa kafaya takas etmiş gibi olucam😊

• Peki bu durum arka kamera koruyucusu taktığımızda farkediyor mu kamara kalitesinde

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.