umarım bu sene aynı sıkıntı yaşanmaz 11 pro maxi satıp 5sle devam ediyorum ölüm gibi |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (391. sayfa)

-
-
Tek cihaz ile komple çözümü ben bunda buldum tavsiye ederim.
urun.n11.com
BASEUS GAN2 PRO 65W HIZLI ŞARJ ALETI MACBOOK PRO ŞARJ ALETI Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/sarj-cihazi/baseus-gan2-pro-65w-hizli-sarj-aleti-macbook-pro-sarj-aleti-P486297262
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Arkadaşlar orijinal silikon kılıf alan var mı ve memnun mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40-60 watt adaptörler havada uçuşmuş da iphone'larda hızlı şarj için yazılımsal limit mevcut.
Pro max için 27 watt diğer 13'ler için 23 watt bu limit, 100 watt adaptöre de bağlasanız limit kadar şarj yapar.
Şu batarya konusuna çok kafa takmamak gerek, kullanın istediğiniz gibi her şekilde 2 yılda o bataryanın sağlığı bozulacak ve 1 günde 2-3 kez şarj edilmek isteyecek, o duruma gelindiğinde de zaten bir zahmet batarya değiştirin. Önceden çok takardım ben de bu mevzuları, 6s'imi hep yüzde 20-80 aralığında şarj eder burada yazılan takıntılı önerilerin hepsini harfiyen uygulardım sonuç? 2 yılda batarya ömrü yüzde 80 altına indi ve batarya değiştirmiştim, sonra 8 plus aldım bunda önceki yaptıklarımın hiçbirini yapmadım istediğim zaman taktım istediğim zaman çıkarttım sonuç yine 2 yılda yüzde 80 altına indi ve yine batarya değiştirip yola devam ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Ekim 2021; 23:46:1 > -
Bende affetmem :) yok omru azalacakmis filan yok bataryayi ölduruyormus gibi seyleri takmiyorum. Macbook pronun sarj aletiyle de sarj ediyorum telefonu. İstedigim zaman da sarja takiyorum cikariyorum. Cok duzgun kullananlara gore en fazla %2 3 oynama oluyordur ama insanlar cok takiyor bunu kafaya. 18bin verip bi de kendini kisatlamak gerekiyorsa alma daha iyi dimi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle yapıcam,pazartesi akasyaya da da bir uğrayayım.rezillik ya kameranın içinde toz olması normal durummuş,lafa bak
Vatandan aldım şubatta 12 pro max,söylüyorum bakın ben buraya garantim bitmek üzere gelmedim,bundan rahatısızm ben 17 bin tl para verdim buna ben hem titiz birisiyim,ama malesef yardımcı olmadılar,
Açıp silmek istediler,ama açtırmadım bende daha beter olur diye.
Anladım. Kesinlikle başka mağazaya gitmenizi öneririm.
Akasayada sizce yardımcı olurlarmı,adamlar resmen bana kamerada toz olsada böyle kullanacaksınız bu iphonedir dedi,kabalık etmek istemedim orda sus dedim çıktım,ne iphoneler değişiyorlar ya kırık çıkık patlak onuda dedim ama yok normal karşılanıyormuş kamerada toz.kendinde 11 düz var onu gösteriyo bak bendede var diyor.
Hayret Apple bu konuda en hassas firma tamirle pek uğraşmazlar. Hatta bir arkadaşın 4s cihazını pil hatası nedeniyle garantisi bitmesine rağmen bedelsiz 5s le değiştiklerini biliyorum.
Şunuda söyledim ios 14 de pil sağlığım 100 dü 15 den sonra birden bire seri şekilde 95 düştü,baktı tablete bişeyler okudu evet telefonu sıfırlarsak düzelecekmiş vsvs dedim adam kandırmayın sizin bildiğiniz kadar bizde biliyoruz dedim ,kaçkere sıfırladım pc den yazılım attım 95 yüzde olan sağlık yukarı çıkarmı,baştan salmak için her türlü yolu girdiler,karşımda oturan cocuk iyiydi anlaştık belkide değişcekti,biri geldi daha yetkili tozu ona gösterdi oda dediklerimi söyledi.
Söyledim arkadaşımın 8plus telefonunu değiştiniz garanti bitmek üzere,
Demekki daha çok bahane uydurmak lazım bunlara akasyaya gidince sadece toz var demeyeceğim.
Bana gelip yüzüme normal bu deseler cidden olay cikar orada. Bu kurdugu cümleyi resmi olarak kendi ismi ve imzali sekilde apple adina olduguna dair bir belge cikar derdim. Çıkarırsa yurtdisi apple ve turkiye apple'a yollardim. Sonrasini gorurduk. Haa Cikarmazsa kem kum ederse o zaman hayirdir birader sen apple ceosu musun sen kimsin diye cikisirdim. Eminim fiziksel siddet ve kufur icermeyen ama şiddetli bi tartisma ortamı olurdu orada. Size tavsiyem verdikleri aciklamayi imzali olarak istemeniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 için almıştım. Memnun değilim. Kalın. Cebe girmesi zor. Çabuk eskiyor.
Pazarteside böyle yaparsalar senin değini yapıcam,
Telefonumu görseniz varya 8 aylık daha komple kaplamışım önde cam yanlar kaplama birde kılıfta,ben bu cihazi bi sıkıntı varki size getiriyorum??
Adam bana açıp silelim dedi ya.akasaya bakalım ne diyecek.
Çok teşekkürler hocam.
Arkadaşlar salı günü hb den verdiğim 13pro 256gb siparişi bugün elime ulaştı. Sıfır açılmamış şekilde teslim aldım. Herhangi bir çizik , kamerada toz vs çıkmadı.
Yıllardır spigen ekran koruyucu kullanırdım şu aparatlı olanlardan. Bu sene buff marka olanını aldım spigen bulamadığım için. Araya toz girme, yamuk takma vs derken tak çıkar 5 kere denedikten sonra takabildim :)
-
Bende Buff’tan çok memnunum ama 1 ay olmadan kenarlar sararmaya başladı. Orijinal silikon kılıfta iyi değil diyorlar. Spigende şeffaflar sararıyor.
Siri bizimle eğleniyor o zaman. Açım mi diye soruyor bizde aç aç aç diye kendimizi yırtıyorduk 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X