Çünkü alemin enayisi biziz, En yüksek vergiyi ver Bir de üstüne Apple bile her yerde fiyat sabitlerken gelsin sen de fiyatın üstüne binsin, Yazık gerçekten üzücü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
Always on display yok galiba dimi?Hayır yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bundan bahsetmediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: milicic
Xr satıştan kalktıYazdıklarımı ve SS'i incelediniz mi?
-
Önden çin malı telefon gibi duruyor sanki. Keşke komple kalksa çentik
Çin mallarında da çentik kalmadı ki
Bunların yerine Macbook Pro 13 alsam daha iyi, 11 Pro Max ile devam.
Evde koltukta yatakta, belki dışarda kullanmak için İpad pro mu, macbook pro 13 inç mi? İpad' i klavyesi ile alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Eylül 2021; 21:59:59 > -
İlk defa bu kadar hızlı satışa çıktı TR'de. Biz iPhone 12 Pro/Pro Max kullananların 2. elde zararı büyük olacak.
-
Yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İphone 13 pro beklediğim gibi geldi fiyatı. Muhtemelen amazon hb de falan 14700 15000 bandına bulunur
Hocam ne düşünüyorsun geçecek misin beğendin mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNEÇünkü alemin enayisi biziz,
En yüksek vergiyi ver
Bir de üstüne Apple bile her yerde fiyat sabitlerken gelsin sen de fiyatın üstüne binsin,
Yazık gerçekten üzücü
Alıntıları Gösteraynen, bence de üzücü. bir yerde bir takım zevatların yediği nanelerin ceremesini çekiyoruz her alanda işte.
apple tr de bu sayede; bizim piyasada -biraz- adam gibi yetkili servis - teknik destek veren, müşteriyi o da biraz adam yerine koyan tek büyük marka olmanın ve de piyasadaki değer kaybı avantajını kısaca "tekelliğini" sonuna kadar kullanıyor.
herşey bir zincir gibi. abd' de bir arkadaşım birkaç ay önce 75.000$' a X5 xdrive45 - plug in hybrid alırken ben burada şaka gibi daha fazla paraya x3 sdrive20i aldım; bu kadar da kendi vatandaşını enayi etmiş bir ülkedeyiz. adamlar da ayan beyan, acımıyor.
-
13 pro ile pro max kameraları aynı mı? 12 de farklıydı
11 Pro Max'den geçmeyi düşünenler var ben hala XS Max'ten bile geçilir mi diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 14 Eylül 2021; 22:8:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu bu taksit olayinin bir bug'u var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle görünüyor;
-
IOS 15' e kassalar bari.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onder.t
11 Pro Max'den geçmeyi düşünenler var ben hala XS Max'ten bile geçilir mi diye düşünüyorum.Bende öyle. Xs max var bende de.
Beğendim, geçmek isterim ama geçer miyim bilemem :)
Apple fiyatları hemen açıklamasaydı geçmem daha kolay olacaktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X