Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.658
Cevap
325
Favori
1.694.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçtiğimiz Kasım ayı sonundan 14 pro max’a geçmiştim. 46500 ye almıştım o zaman ki sabah akşam 5dk bir sayfa yeniliyordu herkes. amazon, hepsi burada anlık stok gelip bitiyordu. TL bazında 2500 fark ödemiş oldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 pm cihaz 16.0.2 sürümünde, ios 16.6 guncellemesi gösteriyor, batarya konusunda 16.6 ya gecersem dusus yasar miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son zamanlarda uygulamalara girince ses animasyonu çıkıp kapanıyor. Sizde aynı oluyor mu? Örnek Instagram whatsapp hemen hemen her uygulamada arada sırada çıkıyor.

• arkadaşlar telefonu satmak için en mantıklısı sahibinden mi yoksa easy cep mi, veya farklı sitelerden satış yapıp memnun olan arkadaşlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: doganoztokatli

arkadaşlar telefonu satmak için en mantıklısı sahibinden mi yoksa easy cep mi, veya farklı sitelerden satış yapıp memnun olan arkadaşlar var mı?

iphone 11 cihaz vardi hanimin, bosta kullanmadigimiz. Easycep sitesine baktim, 13 bine yakin fiyat cikariyordu. Sonra guvenemedim telefona bir sey yaparlar diye, magazaya gidip, elden verdim, dedim ederi nedir. 10 bin dediler. Guya batarya %84 imis o sebeple kirmislar fiyati. Dedim ki, web sitesinde boyle bir sey yoktu? Adam dedi ki maalesef prosedur boyle. Telefon cok temizdi ve o siralarda piyasa 17-19 arasi.
    Ben de 13.500 e forumdan bir arkadasa sattim. O cakallar alsa ertesi gun 19’a koyacaklardi.
    Size tavsiyem foruma koyun, acilse piyasa fiyatinin altina koyun hic degilse birinin isi gorulsun.

• BackConnect kullanıcısına yanıt

ne zaman sattınız hocam bedava vermişsiniz

• Günaydın arkadaşalar yürüyüş koşu yaparken mesafeyi ve kaç adım attığımı sayması için akıllı bileklik almayı düşünüyorum xiaomi bileklikler hoşuma gidiyor iphone 13 pro ile uyumlu olur mu bir sıkıntı yaşarmıyım bilginiz varmı şimdiden teşekkürler

• linka_try kullanıcısına yanıt
    Daha önce 8 Plus kullandığım dönemde Samsung'un bir saatini kullanmıştım 4 - 5 ay kadar. Tam uyumlu değildi. Şu anda durum nedir bilemiyorum ama yinede hem yazılımsal olarak hem donanımsal olarak tam anlamıyla çalışacağını düşünmüyorum. En ideali Apple Watch'tur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doganoztokatli kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sahibinden’e koyup kendiniz satın hocam. Telefonculardan da fiyat alın

• Merhaba arkadaşlar,13 Pro kullanıyorum yaklaşık 1 sene olacak.Kameranın özellikle gece düşük ışık çekimlerini ve parlak ışık çekimlerini hiç beğenmiyordum,özellikle geniş açıdayken ışıkta çokça kırılmalar yaşanıyor.Kamerayı ilk günden beri özel koruyucusuyla kullanıyordum bugün çıkardım ve ne göreyim ? Geniş açı kameranın içinde toz var.Kamera koruyucu kullanmasam dahi ip68 sertifikasına sahip bir cihazın içine bu toz nasıl girer ? Cihazın garantisinin bitmesine daha 1 seneden fazla var ve ben cihazın kesinlikle onarım görmesini istemiyorum,zira kullandıktan sonra satacağım ve benden kaynaklanmayan bir kusur için onarım halinde cihazın değeri düşecek.Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu,Apple Türkiye'nin bu duruma tutumu ne oluyor ? Müşteri memnuniyeti için genellikle fabrikasyon hatalı ürünleri değiştirdiklerini biliyoruz.

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

Easycep denilen şey(şirket diyemiyorum) dolandırıcının ve ölücünün teki. Bir şey alıp satmayın onlardan

• rjopkq R kullanıcısına yanıt
    Evet bir arkadaşımın telefonuna, ellerine ulaştıktan sonra ekranda gözükenden çok az bir para teklif etmişlerdi. Çocuk telefonu geri almak için kırk takla attı. Uğraşmak istemeyen en kötü telefonculara satsın easycepten daha iyi bir paraya gideceği kesin :)

• nocara N kullanıcısına yanıt

hocam benimde kafamda sahibinden var aslında airpods pro 1.nesil satmıştım. Ama param güvende sisteminde ürün karşı tarafa gidince alıcının onaylamasını bekliyorsunuz o arada karşı taraf ürüne hasar verir mi vs. gbi endişe duyabiliyorsunuz.Sonuçta pahalı bir ürün.

Hocam ilan açıp elden satın, param güvende sıkıntı çıkarabilir

• Beyler elimde 13 pro max 1 tb var bunu en mantıklı nereden satabilirim sıfır tr garantili , easy cep sıfır almıyormuş sarı siteye koydum ama sürekli boş mesaj atan da oluyor daha önce forumda satış yapan arkadaşlar vardır burası mantıklı mı

• Anoniimm kullanıcısına yanıt

ne kadar istiyorsunuz

• Anoniimm kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede ne yazık doğru düzgün alıcı yok. Boş boş ilanlara bakıp laf olsun diye mesaj atanlar hepsi. Bir kısmıda telefoncu. 10 lira yazarsınız 5 lira vereyim derler. En sinir bozucusu onlar.

Alıcı olan adam zaten ikiletmiyor, ben alıyorum diyor parayı gönderiyor, ya buluşuyorsunuz ya kargoluyorsunuz. Ancak yarın da satılabilir, 1 sene satılmayadabilir. İki ucu foklu değnek.

DH Ölücüleri de malum. İstesiğiniz fiyata satamazsınız. Saçma sapan fiyat teklif ederler. Ben 11 Pro Max'imi ilana koymuştum Şubat'ta 20.000 TL diye, "15.000 TL'den 1 kuruş fazlasına satamazsın" diye vaaz verdi 10 - 15 aklı evvel, geçen ay başında 27.500 TL'ye sattım. Buraya ilan açmayın. Ha sıfır almak isteyen olursa zaten mesajınızı görür ve yazar orası ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Ağustos 2023; 23:50:44 >
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Cihazı açıp tozu temizleyip geri kapatıyolar hocam. Değişim olayı çok eskidendi malesef.

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Peki bu işlem sonrasında su geçirmezliği devam ediyor mu ?

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Yetkili serviste yaptırırsanız evet. Telefonu kapatmadan önce su, toz geçirmezliği için ilgili contayı takmak zorundalar.

• 
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.