< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
13 Pro Max'in fiyatı 12 Pro Max gibi 16k civarı olursa alacağım ben de, öbür türlü 20.000 liraları bulursa 13 alacağım düz. Umarım 120Hz ekranları sadece Pro modellere değil de tüm modellere getirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu patates -- 11 Eylül 2021; 8:6:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120hz gelip gelmesi önemli değil,pil durumunu eski günlere döndürmesinler tek korkum o,yanı birazda olacak pil süreleri düşecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: freakofnature
Mumkun degildir hocam.
Hadi dedi 20-25 arasi anlarim da 36 nedir.
Bu telefonlar 5bin bile etmez devleti zengin etmeye gerek yokKatılıyorum dostum
12 pro max almak istiyorum. 13 pro max bekleyin mi sizce? Aynı fiyattan gelir mi acaba?
bu fiyatlar hikayedir ama gerçek fiyatların da çok mutlu edeceğini sanmam.
ülke "şey" çukuruna döndü.
sene olmuş 2022, alt tarafı telefondan %50 ötv + ötv' li fiyattan %10 bilmemne + hepsinden verginin vergisi %18 kdv o da yetmiyor %1 de kulak arkası vergisi alan bir yönetim var; devleti yönetenler resmen halkın üzerine çökmüş bir mafya olmuş, iyi ne olabilir ki?
herneyse, dönelim telefona; apple umarım 256 gb versiyonnu PRO MAX' den kaldırmaz; 128gb biraz az ve 512 gb ise fiyat/performans sınıfta kalıyor. 256 uzun süredir bu işin "sweet spot" rakamıydı.
-
Türk olmayan herkesin ölümüne üzülenlerin birgün Türkler ölürken nasıl sessiz kaldıklarını görecek ve beni çok daha iyi anlayacaksınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13 pro max 128 gb fiyatı 23 bin tl
www.cumhuriyet.com.triPhone 13'ün Türkiye fiyatları ortaya çıktıhttps://www.cumhuriyet.com.tr/galeri/iphone-13un-turkiye-fiyati-belli-oldu-1867814/6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3-4 bin daha pahalıya gelir. Ama bazı sitelerdeki “iPhone 13 fiyatları açıklandı” haberindeki fiyatlara inanmayın. Webtekno’nun Çinli kaynağı baz alıp hesapladığı ve ihtimal dahi olmayan fiyatlar. Şuan en pahalı iPhone 20 bin lira, yeni gelecek en pahalı iPhone’da maksimum 24 bin lira olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: scanh3-4 bin daha pahalıya gelir. Ama bazı sitelerdeki “iPhone 13 fiyatları açıklandı” haberindeki fiyatlara inanmayın. Webtekno’nun Çinli kaynağı baz alıp hesapladığı ve ihtimal dahi olmayan fiyatlar. Şuan en pahalı iPhone 20 bin lira, yeni gelecek en pahalı iPhone’da maksimum 24 bin lira olacaktır.
12 pro max almayı düşünüyorum eğer fiyatlar böyle uçuk olacaksa
Zoom gelmezse eyer bakmam bile 13 e hangi modele zoom gelirse onu alıcam☺️12 pro max le devam
Akillar da tek soru işareti.? 13 tanitiminda 12 üretimi satişlari kalkicak mi.? Yaklarsa fiyatlar hepsi tavan yapicak
Her sene olduğu gibi kaldırabilir,belkide kaldırmaz belli olmaz,eyer kaldırırsalar üretimden 12 serisi pahalanacakmı?
Arkadaşlar merhaba, az önce konu açtım ama daha fazla kişiye ulaşabilmek için buraya da yazmak istedim, mesleğim gereği her ay yurt dışına çıkma fırsatım oluyor, 13 çıktığı zaman yurt dışından almayı planlıyorum. Hangi ülkede en ucuz diye araştırıyorum ve anladığım kadarıyla; Amerika > Japonya > Dubai diye gidiyor sıralama. Amerika'da eyaletten eyalete vergi değişiyor ve sadece Houston'da tax free sistemi var, diğer eyaletlerde 62 dolardan 100 küsür dolara kadar vergi değişiklik gösteriyor. Japonya'da %10 tax free, Dubai'de %4 tax free olduğunu söylüyorlar ama ne kadar doğru emin değilim ve bu ülkelerde tax free havalimanında mı yoksa Apple mağazasında mı oluyor bilmiyorum. Ve bazı Apple mağazalarında öğrenci indirimi yapılıyormuş ama kimisi sadece tabletlere ve laptoplara yapıldığını, telefonlara yapılmadığını söylüyor. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63
Akillar da tek soru işareti.? 13 tanitiminda 12 üretimi satişlari kalkicak mi.? Yaklarsa fiyatlar hepsi tavan yapicak12 Pro’ların kalkacağı kesin de 12 kalkmaz.
Asıl soru işareti oluşturan durum; 11 satışta kalmaya devam edecek mi, devam ederse XR mı yoksa SE 2 mi kalkacak?
Yüksek ihtimalle 13 Pro - 13 - SE 2 - 12 - 11 şeklinde bir sıralama göreceğiz. SE 3 veya adı her ne olursa geldiği zaman da (eğer gelirse) eski SE kalkacaktır. Yani XR modeline elveda diyeceğiz gibi duruyor.
- Direkt olarak Apple’ın kendi sitesinde satışta bulunan modelleri baz aldığımı dile getiririm.
- 11 ve XR ikisi birden kaldırılırsa biraz şaşırtıcı olur. XR ve SE 2 beraber kaldırılırsa yine bir miktar ilginç olacaktır.
- Her sene olan normal prosedürlere baktığımız zaman durumlar bu şekilde. Eğer bu sene özelinde başka bir yapıya geçilirse her şey şaşırtıcı olabilir tabii ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her yil yaptiklari şey,hatirlarsaniz apple tanitimlar da 100$ Filan eski cihazlar da indirime giderdi xs 11 pro kaldirmişlardi fiyatlarda indirim görmedim yapmiş olsalar da görmedim 11 pro indirim şahsen görmedim zam gelmez fiyatlar güncellenmez umarim
Xr şuan piyasa da satişlar da ama se2 için bişey demek yanliş 12-12 pro 100$ indirime giderse 12 alicam 8 plus dan sıkıldım
quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63Xr şuan piyasa da satişlar da ama se2 için bişey demek yanliş 12-12 pro 100$ indirime giderse 12 alicam 8 plus dan sıkıldım
SE 2 de satışta.
iPhone 13 Pro depolama ve renk seçenekleri
- 128/256 GB
- Siyah, Gümüş, Altın, Bronz
iPhone 13 Pro Max depolama ve renk seçenekleri
- 256/512 GB
- Siyah, Gümüş, Altın, Bronz
Apple'ın henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadığını da belirtelim. Dolayısı ile daha önceki sızıntılarda 1TB belleğe sahip bir iPhone 13 modelinin satışa sunulacağı konusu henüz net değil. Bazı kaynaklara göre Apple 1TB'lık iPhone modelini bu yıl piyasaya sürmeyecek.
-
Ben işim için kullandığımdan iyi bir mp(tercihen 20 mp üstü) kamera ve (5x optik)zoom ile gelirse benim için çok iyi olur birde tabi ki iyi bir pil ömrü yeterlidir. Şu anda bende 11 var ama artık pil ömrü yetmez oldu günlük hayattaki işlerim için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X