Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (476. sayfa)

-
-
Uag monarch deneyin derim tank
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende arkdaşımın hediyesi apple şeffaf case kullanıyorum. Alındıktan 3 ay sonra tuş yerlerinde çatlama meydana geldi. Birebir değişim yaptılar.Ancak silikon istemiştim tekrar çatlamasın diye. Eğer aynısı olursa silikon tip ile değişim isteyeceğim. Şuan için sorun yok ve memnunum.
Genel Olarak kılıf kullanmayı tercih etmiyorum. Telefonu kalınlaştırıyor. Ancak malum 15k olunca telefon mecburen kullanıyoruz.
-
Tamam saol dostum bakıcam
Apple şeffaf kılıf iPhone 11 serisinde kullandım. Geçen haftasonu da arkadaşın iPhone 12'sine aldık Zorlu'dan. Apple'ın şeffaf kılıfı takıp çıkartması çok zor oluyor birde tuşlar çok sert oluyor. Tuşlara basmak için ekstra güç sarfediyorsunuz resmen. Silikon kılıfta böyle bir durum yok. Hem eldeki hissiyatı güzel hemde tuşlara basma olayı daha kolay. Bence silikonu bir deneyin, bayağı bir de renk seçeneği var hangisi hoşunuza giderse artık.
-
Batarya durumunuz nasıl? Benim şu an sanki çok hızlı tükeniyor gibi. Hesaplama yaptım saatlik %8 civarı şarj yiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pro ve pro max’lerin 2.el fiyatları bu kadar yüksekken alan oluyor mu? Şu mantık var bende birisinde 14 bin tl varsa gidip niye ikinci el 12 pro max alsın, gider sıfır 12 pro alır. Böyle böyle 2.eli iyi değildir diye tahmin ediyorum.
Hatam varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü bende pro max’e geçmeyi düşünüyorum. Rahatça satıyorsa geçeyim parayı düşünmeden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saatlik derken açık ekran mı yoksa durduğu yerde mi? Yakındığınıza göre bekleme modunda sanırım. Normal değil...
Malesef iphoneler böyle,15 binden aşaya ben 2.el pro max görmedim ederi o edecek bişey yok☺️
Adam da 14 bine max bulmuşken alıyor arada 3 bin tl fark var niye pro alsın ekran kucuk batarya kucuk,sensör küçük,👍
Telefoncuya git bak şuan 6s telefonu 2 bine satıyor para ediyor apple
Kullanmadığım zaman değil telefonu kullandığımda o kadar yiyor. Açıkcası telefon şarjı su gibi çekiyo sanki
%8, açık ekranda 1 saatte yiyorsa %100 12.5 saat demek. Bu da normal değil.
Kılıfı aldım. Tek kelimeyle kusursuz, harika bir kılıf. Hiçbir eksiğini göremedim. Tam istediğim gibiydi. Çok sağ olun.
Bir sorum olacak. Kılıfı gidip yerinden aldım. O sırada gelmişken ekran koruyucu da taktırayım dedim uğraşmamak için. Ekran koruyucuyu uygulayan kişi koruyucunun paketinin içinden çıkan beze çok az miktarda (1-2 damla) dezenfektan döküp beze yedirdi, sonra ekranın üst kısmını temizleyerek koruyucuyu uyguladı. Benim de pimpirikliğim tuttu. Sizce bu durum ekrandaki su-yağ kaydıran özel kaplamasına zarar vermiş midir? Beze yedirilmiş dezenfektanın ahizeden telefonun içine girme ihtimali var mıdır? Islaklık bile gözükmüyordu ekranda gerçi. Çok absürt bir soru olabilir, çoğu telefoncu da bu şekilde uyguluyor belki ama takıntılı biriyim biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Ağustos 2021; 14:22:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum kılıfı beğendiysen ben de almak istiyorum. İnce dediler ama hybrid olunca kafa karışıyor. Esr’yi çok övdüler hemen sararmaz vs. Bir süre kullan, memnun kalırsan ben de sipariş vermek istiyorum. Sıvı temasına gelince, ip68 sertifikası var telefonda o kadar sıvıyla bir şey olmaz. Ben de ahize tarafındaki ekranı kolonyayla siliyorum, Kulak izi yaptığı için. Ayrıca o tip çukur yerleri temizlemek içinse (toz, kir almak için) sakız gibi patafix hamurlar var. Onlarla da temizleyebilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=Ul-RjZ0uDdk&feature=youtu.be
O kaplana ile ilgili şu videoya göz atabilirsiniz. Covid döneminde temizliğin etkisini test etmişler.
Kılıf gerçekten çok iyi. İnce değil. Hem kamera lens korumalarını kapatıyor hem de ekrandan çok az daha yüksek. Ne kamera yere değiyor ne de ters çevirince ekran değiyor. Her yeri koruma altında telefonun. Ne kaba, ne de korumasız olacak kadar ince. Kibar bir tasarımı var.
Öteki konu ile ilgili ise, tabi ki sıvıya dayanıklı evet ama ekrandaki kaplamaya bir şey olmuş mudur veya ahizeden içeri alkol uçmuş olabilir mi falan diye düşündüm. Başkalarının umrunda olmaz da işte ah şu takıntılı kafam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Ağustos 2021; 14:34:33 >
Alkolü beze yedirdiğin an bezi sıksan, bir damla bile akmaz. Sürdüğünde ise yüzeyde kalıp kurur, içeri katetmez.
Video içimi rahatlattı diyebilirim.
İlginç bir çalışma olmuş. Hanımefendinin sabrına da hayran kaldım.
Teşekkürler.
Çok teşekkürler.
Zaten uçucu bir madde, dediğiniz gibi, akmaz.
Kılıf konusunda sormak istediğiniz farklı konular varsa yardımcı olabilirim. Müsait olduğumda fotoğraflarla destekleyeceğim.
Rica ederim.
Arkası sert sanırım kenarları yumuşak... Bende spigen var, 2 ayda sararma yaptı fakat öncesinde 4 ay (durduğu yerde az da olsa sararmıştı) kutuda bekledi. Bu ürün sararmaz ise alınır.
Mediamarkt'ta 170 TL verip ömür boyu ekran koruyucu yaptırma imkanı varmış.
dün başka bir ürün alırken satış temsilcisi söyledi.
bütün mediamarkt'lardan değişim de yaptırılabiliyormuş.
herhangi bir adet sınırı da yokmuş.
aynı uygulama diğer marka ve modeller için de geçerli, onu da belirtmiş olayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X