$90.67 vergisi var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle problem yok. Kim söylüyorsa yalan abicim. Sorun yok yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yorumu okuyunca aklıma İlber Oltaylı geldi :) |
Neden ki kötü bişey demedim aslında |
|
Saat kaçta verdiniz siparişi bir de hangi renk? |
|
128 GB Gold neden 4-6 ocak tarihine atabilir ki. 00:04 de sipariş vermiştim. Kimse yok mu Allah aşkına 128 gb gold sipariş verip erkenden alacak? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.a.a.n. -- 22 Aralık 2020; 13:57:35 > |
|
TROY STORE DEN ALINAN CIHAZ TEMININDE BIR GELISME VARMI_? |
benim cihazda gönderilmiş yarın-perşembe elimde olur. fiziki olarak mağazaların kapalı olması baya kötü oldu. |
ben mağazadan teslim seçeneğini seçmiştim, sabah mail geldi ürünü hazırlamaya başladık, hazır olunca tekrar bilgi vereceğiz diye. muhtemelen yarın veya perşembe alırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripleseven -- 22 Aralık 2020; 13:19:12 > |
|
şaka gibi ya... |
Bende vatandan almıştım arkdaşıma beraber pro max 256'lık olan modelden bugün ups ile kargoladılar, yarın elimizde olur hayırlısı ile. |
12 pro max kargoları yola çıkıyor fakat 1 ay önce satisa giren 12 pro cihazlar hala işleniyorda kaldı. Üstelik 12-24 ocak gibi bir tarih veriyor. Bugun müşteri hizmetleri ürünler henüz Türkiye'ye gelmedi dedi. Gelmeyen ve hazırda olmayan stok için neden satışlar açık ki? |
Teknosa'ya stok gelmiş. İptal edip oradan mı alsak. https://www.teknosa.com/apple-iphone-12-pro-128gb-silver-akilli-telefon-p-125077842 |
resmi siteden aldıysanız endişe etmeyin 3 gün geç gelsin sorunsuz gelsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 22 Aralık 2020; 17:22:2 > |