Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herşeyi geçtimde ios pili yemiyor diye kim söyledi acaba iphone tüm serilerinde pil problemi baş gösteriyor bunuda kabul etmeyen yok. abartmışsınız o kadarda değil.

  • Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]

    KARGOYA VERILDI YAZIYOR !!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le7els

    herşeyi geçtimde ios pili yemiyor diye kim söyledi acaba iphone tüm serilerinde pil problemi baş gösteriyor bunuda kabul etmeyen yok. abartmışsınız o kadarda değil.

    Geçmiş modellerin forumuna bak abartı falan yok az bile söyledim

  • kaç senedir forumdayım hiç öyle bi şey görmedim kedi ciğer ilişkisi.

  • Benimde ürünüm bu sabah 6 gibi kargoya verildi olarak geçti verilen takip numarası ups de tanımlı değil konumunu göremiyorum. Yarın gün içerisinde getirir bence..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le7els

    kaç senedir forumdayım hiç öyle bi şey görmedim kedi ciğer ilişkisi.

    Ne kedisi ne ciğeri yahu bi sizde mi para var sanıyorsunuz Allahım ya Rabbim, ben yorumumu yaptım beğenirsiniz beğenmezsiniz o size kalmış, kedi ciğer deyip kendinizi düşürmeyin bu kadar, iphone eleştirenlere kullanııları nedense hep bu yakıştırmayı yapıyor, ayıp, küçülüyorsunuz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CA3201B8 -- 22 Aralık 2020; 17:52:44 >
  • işiniz ne peki burda yorum yapıyorsunuz iphoneun pili kötü bunu her alan müşterisi kabul ediyor forumda böyle böyle diyorlar demişsiniz öyle bişey yok. alıyorsanız kötülemeyin almıyorsanızda kötülemeyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le7els

    işiniz ne peki burda yorum yapıyorsunuz iphoneun pili kötü bunu her alan müşterisi kabul ediyor forumda böyle böyle diyorlar demişsiniz öyle bişey yok. alıyorsanız kötülemeyin almıyorsanızda kötülemeyin.

    Ben telefonu kötülemedim siz yazıyı iyi okuyun bence, kullanıcılarının tavırlarından bahsettim, nerde kötülemişim cihazı ?

  • iphone 3s den beri burdayım eskiden beri forumdayım yersiz öven yok telefonu o sizin düşünceniz. yersiz övmekte yine kötülemektir.

  • Benimkide (Apple Store / p.max 256/beyaz) en erken aynın 28 sinde yola çıkacak görünüyordu bu gün mail geldi : Gönderildi:  Teslimat Tarihi 24/12/2020 Standart Gönderim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 22 Aralık 2020; 18:11:7 >
  • matrx58_ kullanıcısına yanıt




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gazeteci63

    Kişiden kişiye değişir. İşi telefonla yoğun olan kişi için her yıl değiştirmek elzemdir (video / fotoğraf) çeken için. Örnek vermişsiniz İphone X ile İphone 12 Pro Max arasında dağlar kadar video kalitesi farkı var

    Güldürmeyin hocam, video kalitesi dediğiniz at ile deve değil.

    ne kadar yoğun olursan ol, her sene telefon değiştirmek mecburiyeti hissetmek mantık dışı.


    benden ya da bu forumda ki, kişilerden daha farklı kullanmıyorsun telefonu..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9CA3201B8

    Her sene çıkan yeni ürünü en iyi diye kabul ederler, 13 geldiğinde 12 çöp olacak gözlerinde, seneye de power tuşunda parmak izi sensörü olur zaten face id maskeli okumuyordu derler, 120 hertz ekran bambaşka derler, pil büyür belki iphone 12 günü çıkarmıyor derler, burda alıp almamak veya para meselesi değil olay, forumda geçmiş apple konularına bakarsanız telefonu savunmak için ios pili harcamıyor derlerdi, amoled ekranlar yanıyor ediyor ips candır dediler şimdi ips ekran çöp oldu oled var diye, telefon dediğin küçük ekran olur samsungun kürek gibi telefonlarına laf atarlardı o zamanlar, adamlar çift kameraya geçtiğinde ne var onda apple tek kamerayla aynı işi yapıyor dediler, ios a ram lazım değil dediler şuan 6 gb ram var tepe versiyonlarda, geçen sene 11 gece modu süperdi forumda şimdi çöp oldu, e zaten yeni model eskisinden gelişmek zorunda yoksa nasıl satacak, bugün iyi olan yarın çöp olacak, yadırgamayın bu kadar, adamların kendi ülkelerinde eski ve yeni model arası fiyat farkları cüzi, onlar kolayca yenileyebiliyorlar, zaten konu para da değil, ama abd li bi vatandaşa 12 bin birim paraya iphone çıkarsan 1 tane bile satmaz o başka mesele, alanlarda güle güle kullansın laf etmeyin, zaten laf ettirmezler merakta etmeyin 



    Alıntıları Göster

    Valla hocam sonuna kadar haklısın.

    doğru yazmışsın...

    seneye bakın siz 13 pro max almak için daha ne bahaneler çıkacak Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] 





  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Güldürdünüz bol bol :)))) Önce inanmadınız, sonra ön yargıyla tespiti yaptınız, ahkamı kestiniz, kararı verdiniz, benim dediğim gibidir başka türlüsü olamazla konuyu kapattınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferkahraman

    Gece video ve fotoğraf çekeceğiniz zaman o zaman başınızın döndüğünü hissedersiniz. 120 hz yeni moda oldu. Bence 120 hz cok da gerekli bir şey değil. Her şey göreceli ama X ile 12 Pro arasında fark yok derseniz bence gidin iPhone unuzu satıp o para ile 120 hz. android amiral gemisi alın. Burada da insanların aklını karıştırıp moral bozmayın. Hem siz mutlu olun hem biz.



    Alıntıları Göster

    Başım mı dönecek?

    güldürme beni akşam akşam Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] 


    video ve fotoğrafta harbi kalite görmek isteyen, dslr kullanır..


    yaşın kaç bilmiyorum, 21 senedir telefon kullanan biriyim, iPhone 5’den beri de Apple kullanırım.


    kağıt üzerinde yazan pazarlama taktiği farkları bana yazma, günlük hayatta benden farklı ne yapıyorsun?


    hollywood filmi çekiyorsun da benim mi haberim yok?


    tüketim çılgınlığı başka bir şey değil, her sene telefon değiştirmek





  • quote:

    Orijinalden alıntı: gazeteci63

    Güldürdünüz bol bol :)))) Önce inanmadınız, sonra ön yargıyla tespiti yaptınız, ahkamı kestiniz, kararı verdiniz, benim dediğim gibidir başka türlüsü olamazla konuyu kapattınız.

    valla ben sana gülüyorum asıl, inanıp inanmamak değil mesele, video kalitesi farkı dediğin 10 bin dolarlık kamera kalitesi mi veriyor?


    mutlaka ufak da olsa bir fark tabii olacak, her sene telefon değiştiren ileri zekalılara başka nasıl satacak?


    ama gel bu farkı bana çok çok aşırı kalite farkı var gibi anlatman bana enteresan geliyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizsengulll

    Arkadaşım senin için geçiş kriterleri bunlardır, benim için bu motivasyon yalnızca kasa değişmesi bile yeterli şeklindedir. Durumunuz varsa alırsınız yoksa almazsınız. Uzun uzadıya alınır mı aptallıktır edebiyatı cidden sıkıcı oldu artık

    Durumum elbet yerinde tabii ki alabilirim.


    ama gerçekten bu bana lazım mı?

  • w.antilles W kullanıcısına yanıt

    Ben de tercihimi Gold renk den yana kullandım :)

  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaşım;

    Öncelikle ben size “SEN” diye hitap etmedim. Önce uslübuna dikkat et! SİZ diyeceksiniz!

    İsteyen telefonunu her sene değiştirir, isteyen değiştirmez. Burada hiç kimseye kinayeli bir şekilde ileri zeka gibi cümleler kullanamazsınız!

    İphone 11 Pro kullanıyorum! 12 / 12 Pro / 12 Pro Max arasında bile gece düşük ışıkta kalite farkı varken, burada sizin küçük fark var gibi tespitiniz arada olan farkı değiştirmiyor.

    Kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz! Ben çok çok aşırı kalite farkı var demedim, kişiye göre değişir dedim. Ayrıca yine tekrarlıyorum küçümsenecek farklar yok. Küçümsenmeyecek farklar var. Profesyonel anlamda fotoğraf / video çeken bir kullanıcı için her detay, her fark önemlidir.

    Siyaha beyaz, beyaza siyah diyemezsiniz.

    Bunları boşuna yazıyorum aslında. Sizde ön yargı var, kesin karar var, mutlak benim dediğim doğrudur mantığı var. Kime neyi anlatıyorum. Nokta...




  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Onun cevabı sende kardeş bana lazım kimseden borç para alıpta almadım bu cihazı ödediğim rakamı kabul edip aldım bu kadar basit seninkisi işin felsefesi hiç ona kafa patlatamam şuan
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.