Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.794
Cevap
259
Favori
1.013.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar face ista yotube Vatşap ve biraz da kamerayı yoğun kullanırım. 12 mini günü çıkarır mı? Mobil ile ekran süreleriniz ortalama ne kadar oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekinoks2828 E kullanıcısına yanıt
    12 mini de dediğiniz şeyleri Siri yoğun olmasa da orta üst seviyeli yoğun kullandığım da 5.38 saat ekran açık süresi almıştım
  • fitamino kullanıcısına yanıt

    tam şeffaf olmasa da baseus wings kullanıyorum ben, düşmeye karşı falan çok dayanıklı değildir muhtemelen malzemesi dolayısıyla ama, çizilmeye karşı falan az da olsa koruma sağlar, gayet incecik bir kılıf.

  • olcayypc O kullanıcısına yanıt

    Şuan fiyat 8000 lira. Almak almamak arasında kararsız kaldım. Bir daha da bu fiyatlara düşmez sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekinoks2828 E kullanıcısına yanıt
    Yazın illa ki yukselir ama kesin bir şey demek icin erken . Çok astronomik şekilde düştü ben anlam veremedim
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt

    Genel olarak memnun musun, özellikle kameradan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekinoks2828 E kullanıcısına yanıt
    Babalar Günü geliyor Haziranda. Ben 7799, 7599, 7499 ile dip fiyatı göreceğini düşünüyorum ama her alınmayan gün de cihazdan faydalanamamış oluyorsunuz. Şu dönemdeki hızlı fiyat düşüşünde iPhoneDo videosu da etkili bence. Kararsız bir kesimi hem video hem de fiyat ile etkilemiş oldular. HB’nin aksesuar kampanyası bitmediyse bir bakın derim. Cihazı 7,199’dan alanlar oldu o gece.
  • Selamlar herkese. İlk defa Apple kullanacağım. Küçük boyutlu telefon ihtiyacım var. SE'yi bataryadan dolayı elemek sorunda kaldım. Niyetim 12 mini fakat onun da pil konusunda çok iyi olmadığı söyleniyor. Şu an ki telefonumda minimum 10 saat ekran süresi alıyorum. iPhone'da bunu beklemem fakat 12 mini hayal kırıklığı yaratır mı? Bir de 11 ile arasında pil açısından çok fark var mıdır? Boyuttan dolayı pek tercih etmek istemiyorum 11'i ama mecbur da kalabilirim. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu küçük telefon fetişizmi nerden geliyor çözemiyorum. Alın düz 12 geçin işte. Küçük telefon alırsan tabi ki pil ömrü yetersiz olur. Bana düz 12 küçük geliyor arkadaş.

  • hsipkin H kullanıcısına yanıt
    11 ile arasında şarj konusunda baya bi fark var. Başta 11'in ekran özelliklerinden dolayı şarjı diğer 11 serilerinden de daha iyi. Ben de 11'den 12 mini'ye geçeceğim. Evet şarjı daha az gidiyor ama pili küçük olduğundan daha kısa sürede şarj oluyor. Çok da dert etmiyorum açıkcası. Gerekirse günde 2 kez şarj ederim.

    Günlük mesajlaşma ya da sosyal medyada üzeceğini sanmıyorum. Ama oyun oynarım diyorsanız o zaman bir süre sonra can sıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 11 Mayıs 2021; 15:12:18 >
  • İphonedo 12 miniyi göklere çıkarsada(kesinlikle reklam) pil ömrü açısından malesef yetersiz bi telefon şu an kullanan arkadaşlar 5-5.5 saat ekran süresi alıyorlar 1 yıl sonra 4 saate inecektir. İlerki yıllarda pil değişimi olsada eski iphone lardan bildiğimiz gibi o ilk çıktığındaki ekran sürelerini alamayacaklar. Pil küçük olduğu için daha fazla şarj edileceğinden pil döngüsüde hızla ilerliyecektir.
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Tabi ki de reklam değil inanılmaz yanılmışsınız hiç tanımamışsınız iPhonedo'yu ki kendisi ofiste çalışan şarj etme sorunu olmayan biriyseniz alın diyor. Yani kendiside düşük pil süresini söylüyor. Ben normal 12 kullanıyorum ama tek elde mini denemek isterdim bir süre.
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Pil durumu tamamen kişilerin kullanımına bağlı değişir.Kimisi çok fazla kullanım yapar pil günü çıkarmaz.Kimi insanlarda sadece telefon edip whatsapp ve az bir sörf yapıp e maillerine bakar ve şarjı tüm gün dayanıp gece biter.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    12 Mini nin satışları tüm dünyada kötü giderken 12 serisinin incelemesini şimdiye kadar yapmayıp çıkışından 6 ay sonra 12 miniyi öve öve bitiremezse ve kanal nerdeyse apple ürünleriyle ilerleliyorsa reklam olduğunu düşünürüm tabiki. Siz çok iyi niyetlisiniz. İnandırıcılık için 29 dakikalık videoda 10 saniye olumsuz yönlenlerinden bahsedecek tabikide. Türkiye'de apple store açıldığında da apple çalışanlarının tezahüratlarıyla da içeriye girdiğini hatırlıyorum.
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Çok iyi niyetli değilim iphonedo nun ilk çıktığı günden beri izleyen neye nasıl tepkileri olduğunu bilen ayrıca reklam olduğundada söyleyen biri olduğu biliyorum. Siz iphonedoyu bilmiyorsunuz. Ayrıca kendiside eski forum kullanıcısıdır.
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle ancak piyasadaki benzer fiyatta ki telefonlarla karşılaştırılınca pil süresi yetersiz diyoruz. Yoksa 2 saat ekran süresi veren telefon içinde bana yeter diyen birisini bulursunuz.
  • ekinoks2828 E kullanıcısına yanıt
    Ben bir inceleme yazısı yazmıştım 12 mini icin isterseniz sizinle onu paylaşayım öyle karsr verin ..
  • Yapılan yorumlarda bence yanlış kıyaslar var.

    iPhone 12 ile 12 mini arasında yaklaşık 2300 lira gibi fiyat farkı var. Miniyi bu açıdan ancak belki 11 ile kıyaslayabilir. Onun da hantal olması gerçekten miniyi öne çıkarıyor. İphone 12nin de ekran süresi mini ile yaklaşık 1 saat daha fazladır. İncelemer YouTube da bolca mevcut. Bütün iPhoneları yanyana dizip batarya performanslarına bakıyorlar. Ama tabi ki daha büyük ekran olsun ve pili biraz daha iyi olsun diyorsan aradaki fiyat farkını ödeyip direk iPhone 12 almak lazım. Ama ben daha ergonomik bir telefon istiyorum pili de çok aşırı kafaya takmam diyorsan gayet tatmin edici mini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pangea95 -- 11 Mayıs 2021; 18:6:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pangea95 kullanıcısına yanıt
    Aslında resmi olarak 2300 tl değil 1000tl fark var. İnsanların çoğu 12 mininin ekran büyüklüğü ve pilini yetersiz bulduğundan istinilen satışa başarısına ulaşamadı fiyat düştü, haliyle de 12 ile fiyat farkı iyice açılmaya başladı. Küçük ekran isteyenler içinde alternatifsiz telefon kanımca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 11 Mayıs 2021; 18:18:20 >
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.