Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.794
Cevap
259
Favori
1.013.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Renk meselesi çok göreceli bir konu, benim hoşuma giden sizin hoşunuza gitmeyebilir. O yüzden mümkünse sizin görmeniz daha yerinde bir tercih sebebi olur.
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt

    .Ben de yeşili beğenerek aldım, güzel renk gerçekten ama yeşil sonuçta, bir süre sonra katalogdan gördüğünüz hissiyat yerini yeşile bırakıyor. :)


    Kendiniz canlı görebilseniz çok daha güzel olur. Yorumlamak için çok subjektif bir konu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasquraiT kullanıcısına yanıt
    Twitter’dan iphonedo nun çok ayrıntılı ve güzel ip12 mini batarya testi var. İsterseniz ona bir göz atın.
  • hangi hattınız e sim hangi hattınız fiziksel acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dejavu_54

    Hocam X dediğin model hatalı üretim hepsi sorunlu denilebilir. Ayrıca 12 ile arasında nasıl pek fark yok? Eğer çok para vermek istemiyorum ama memnun kalmak istiyorum diyorsanız alacağınız tek bi cihaz var o da XS 256 GB uzun yıllar daha kullanırsınız en az 3 4 sene götürür güle oynaya.

    böyle saçma şey de duymadım dünyanın en büyük firmasının telefonu hatalı üretim olacak ve bu haber olmayacak tech dünyası yerinden oynar apple hisseleri düşer geri çağırmalar olur.. nasıl uyduruyor millet bunları..

  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Aklını çelmişse bizim yapabileceğimiz bir şey yok :) al gitsin, pişman olmazsın.
  • illegal-dead İ kullanıcısına yanıt
    Turktelekom esim, turkcell fiziki
  • RickCooL kullanıcısına yanıt

    iPhone 11'den sonra ekranı küçük geldi bana. Ama ergonomisi çok iyi, elde tutması, cebe sığması kolay. Ön kamerası daha iyi. Hoparlörü iPhone 11'e göre kötü. Ne memnunum ne değilim öyle söyleyim size.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

    Arkadaşlar merhaba android cephesi her ne kadar güzel olsada kamera konusunda hoşuma giden tek model iphone ve huawei huaweilerde google sıkıntılı geriye tek alternatif kalıyor iphone samsung cepheside aklımı çeliyor ama tedirginlik yasıyorum ama bugün 12yi incelledim artık stabilite ariyorum rahatlık istiyorum aklımı çeliyor bu model ne diyorsunuz

    Dostum hiç düşünme. Ben Samsung Note 9'dan geçtim. Şu an iyi ki geçtim diyorum. 2 ay oldu 9 Nisan'da 12 alalı, inan 1 gün "ulan şu olaydı iyiydi" demedim. Kamera konusunda da şimdiye kadar çile çekmişim. Amiral gemisi alıp, kamerada portre çekememek nedir ya? Eminim s21'lerde bile hala bu durum vardır. Portre çekene kadar 8 ediyordu adamı.

  • akcaveliahti A kullanıcısına yanıt

    baktım da bulamadım

  • burki_rock kullanıcısına yanıt

    hocam ben Note 10 Plus kullanıyorum şuanda. Aslına bakarsanız memnunum cihazdan. İşim gereği çok telefonla konuştuğum için en ideal kulaklık olan airpods kullanıyorum. Tabiki bağlantı durumunda telefonla konuşurken bağlanma durumu pekte tatmin edici değil. çift hat kullanma zorunluluğundan dolayı geçiş yaptım öncesinde iphone 7plus kullanıyordum. Şimdide iphone 12 almak istiyorum fakat üzecek diye bir düşünce var aklımda yorumlarınızı almak isterim. (bu arada iphone 7plus sonrası çift hat serüvenim note 9 ile başlamıştı)

  • illegal-dead İ kullanıcısına yanıt

    Aslında Note 9 ve Note 10 plus performans adına yakın cihazlar. Kalemi aramazsanız tek arayacağınız AOD olur. n azından benim öyle oldu. Note 10'da şarj nasıl bilmiyorum ama ben Note 9'u gün içinde şarja takıyordum, 12'de hiç ihtiyacım olmadı.


    Airpods ile 12'nin uyumu daha iyi olacaktır. Bende Icon X 2018 var mesela, memnun değilim 12 uyumundan. Ondan dolayı indirim bekliyorum Airpods Pro için (bu ülkede indirim beklemek...)


    7 Plus ile çok fazla fark vardır diye tahmin ediyorum ama onu kullanıp, geçiş yapanlar daha iyi kıyaslar.

  • illegal-dead İ kullanıcısına yanıt

    Almadan önce magazada iyice dene cihazı oyle karar ver. Biz ne desek boş cunku cihazi kullanacak olan sensin yorumlara gore hareket etmeni onermem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Mağazalar teshir ürün iPhone olayına da girmiyor artık sanki pandemi muhabbetine. Ellerinde ürün de olmayabilir ama alacak olan bilir zaten iPhone’u diyip 11 ve XR koyup geçiyorlar gibi geldi bana.
    12 ve Mini’yi aynı anda kıyaslayacak bir tek Zorlu ve Akasya var gibi. Pro zaten hayal.
  • Fiziksel sim ve e sim ayni anda aktif olarak kullanilabiliyormu? A operatörüyle konusurken b operatöründen arama geliyormu mesela?
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Maalesef
  • Neden çift taraflı yönlendirme yapılamıyor mu 1. Hat ile konuşurken 2. Hatta ulaşamayıp 1. Hatta yönlendirmiyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delimavii67

    Fiziksel sim ve e sim ayni anda aktif olarak kullanilabiliyormu? A operatörüyle konusurken b operatöründen arama geliyormu mesela?
    Geliyor. Wifi ile arama etkin seçeceğini kullanırsanız bir hat ile konuşurken diğer hattan da gelen aramayı görebiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar merhaba iphone 12 için kaliteli bir ekran koruyucu ve şeffaf kılıf arıyorum var mıdır bildiğiniz uzun süre kullanabileceğim ürünler.

  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Ben lensun ekran koruyucu aldım gayet kaliteli çok beğeniyorum ama uzun süre kullanılabilir mi bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.