Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
44.294
Cevap
435
Favori
2.699.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihkm

Arkadaşlar selam, efsane cumada hepsiburadadan iphone 11 alan var mı? Adamlar resmen göndermiyor telefonu. Üstelik hepsijet..

Tahmini teslimat 3-5 aralık yazıyor.
    Bende almak gibi hata yaptim pazartesi kargoya verilir dediler ama vermediler
    İptalde edemiyoruz urun faturasi kesildi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Karargahx

Apple storeden 7.749 TLye 128 GB almıştım. Bugün Türkcell den 7.849 TL ye 256 GB olanı aldım. Diğerini iade edeceğim. Aynı fiyata 2 kat hafıza varken niye düşük olanı kullanayım.
    ah şu 256 pro max lerde 12 ye falan düşse keşke ama imkansız bence 11 ayağa düşecek yakında prolarda oynama yok ... lanet olsun :)

Hepsiburadaymış şimdi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 27 Kasım 2019; 23:0:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Uydu net için net master modem dışında bir çözüm yok. Tek marka ile anlaşmaları var. Ancak router alabilirsiniz. Ben de Airties var ve hiçbir problem olmadan kullanabiliyorum.
    Sayın Berkans, maalesef bende de teledünyanın interneti var ve maalesef yine netmaster modem.Şimdilik bir sıkıntı yok, test yaptım, 5 ghz lik kanalda, download hızı 36 filan çıkıyordu, ancak olurda bende de sıkıntı başgösterirse diye ön alayım istiyorum.

Bu routerin, takması/çalıştırması/tanıtması filan her ne ise, kolay mıdır, kesin çözüm müdür, tam olarak işlevi nedir?Markas farkeder mi, alındığında asgari hngi özelliklerin olması olmazsa olmazdır..
    Şimdiden teşekkürler..

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Bulut depolamanın önemini telefonu kaybettiginizde anlarsınız 🤣 icloud evet yavaş ancak google fotograflar cok kullanisli. Ayarlardan biçimler kısmından “en uygun” u seçerseniz videolarda da bir problem yaşamazsınız. Ayrıca istediğim zaman istediğim bilgisayardan giriş yaparak istediğim fotoğrafa ulaşmak müthiş verimli bir özellik bence.. şuan 10 yıl önce cektigim fotograflara bile telefonumdan çok kolay ulaşabiliyorum. Ayrıca 100 gb aylık 5 tl bence bedava..

Alıntıları Göster
    Hocam 200GB aıle paylasımına acık icloud uyelıgım ve 100gb google drive uyelıgım var aktıf olarak. Bulut depolamayı da uzun suredır kullanan bırıyım.

Bundan 3 sene once Donanımhaber'de, o zamanlar kullanım oranı cok az azken ben Google Photos tanıtımını yapmıstım
    Donanım Haberyoutube
    Google Photos "Dijital çağın en başarılı Bulut Fotoğraf Servisi"
    https://www.youtube.com/watch?v=xB4NNiUnZYc&t=525s

Google Photos muhtesem otesı bır program ancak sız benı yanlıs anladınız. Ben vıdeoların goruntu kalıtesınden bahsetmedım. Ben Lıve Photos ozellıgının Google Photos gecısınden bahsettım. Malumunuz Google Fotograflar canlı fotografları desteklıyor. ancak bazen 3 sanıyelık goruntuler bozuluyor. Nadır oluyor ama oluyor. Kendı urunu oldugu ıcın ıcloud bu konuda tabı kı daha basarılı ama onunda Turkıye baglantısı yavas!!!

Ben ınsanlar bulut kullanmasın demedım zaten sıze. Bulut kullanmak tabı kı avantajlı. Ancak yuksek depolamaya sahıp olan bır telefonunuz oldugu zaman da buna ıhtıyac yok denemez. Zıra fotograflar uzerınde calısmak, duzenleme yapmak, goruntulemek gıbı ozellıkler icloud'un yavaslıgı yuzunden can sıkıyor. Artı olarak sureklı aktıf bır ınternet baglantısına ıhtıyac duyuyorsunuz. Kısaca bazı dezavantajları var.

Telefonunda depolaması az olan kısıler ıcın muhtesem bır cozum. Ancak her zaman en guzelı daha yuksek depolamaya sahıp olmaktır. Bununla beraber sız yıne depolama kullanabılırsınız. Google Photos ucretsız ozellıgınden yararlanıp yıne fotograflarınıza ıstedıgınız cıhazdan bakabılırsınız.

• ugrcan1 kullanıcısına yanıt
    Bana 128 de yetiyor aslında fiyat aynı diye ona geçiyorum :) inşallah düşer ne diyelim 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bende almak gibi hata yaptim pazartesi kargoya verilir dediler ama vermediler
    İptalde edemiyoruz urun faturasi kesildi diye

Alıntıları Göster
    Aynen öyle, iptal edebilsem anında iptal edeceğim. Çift kredi kartı ile ödeme yapılıyor diye tercih etmiştim. Şikayetvara yazdım bugün. Bence öyle ahım şahım bir yoğunlukta yok, algı yapıyorlar. Çok sattık, en çok biz sattık, yoğunluk var izlenimi vermek için bilerek göndermiyorlar.

• Bu siteden, bir süreliğine ücretsiz olan ve indirime giren uygulamaları takip edip indirebilirsiniz hocam;

appsliced.co
    Most Popular iOS App Price Drops
    https://appsliced.co/apps?sort=magic&page=1

• Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

• getta kullanıcısına yanıt
    Sipariş ettim hocam teşekkür ederim. Ekran koruyucu ne önerirsiniz? İnce jelatin tarzı.

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] bunu şiddetle tavsiye ederim. Ekran hassasiyetini olabildiğince az etkiliyor. Çok şık duruyor. Hiç ekran koruyucu takılmamış gibi.(Tam kapladığı için) Koruması zaten bildiğimiz Spiegel. Şu an stokta yok ama girince bunu öneririm.

• kangalf kullanıcısına yanıt
    Bunu çok arıyordum. Teşekkürler.

• Ben vatandan addison taktırdım gayet iyi ekranı da tam kaplıyor. Tavsiye ederim güzel ürün.

• Artpopist A kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu ise;

Ekranı TAM KAPATAN mutlaka ilk sırada tercih olmalı.

Şuan Spigen marka Ekran koruyucunun stok tükendiği için.

İşinizi görecek güzel bir ürünü size öneriyorum.

Ek Bilgi: iPhone XR ile iPhone 11 ekran boyutları aynıdır. XR olan tüm ekran koruyucuları kullanabilirsiniz.

• 11 pro&pro max için bir indirim medet.

efsane kestane kara ak cuma kalmadı artık hadi yav :/

Demain sera toujours
  • Bugun arkadasa da iphone 11 aldik.

Soyle enteresan birsey gozlemledim ikimizde telefonu zorludan aldik(ikimizinki de siyah) ben ilk gelen seriden aldim muhtemelen onun uretim partisi serisi ne ise iste daha yeni diye tahmin ediyorum.

Duz iphone 11 lerde arka cam seffaf kamera kisminda kullanilan cam mat. Benim telefonda kamera kismindaki cam tam mat iken, onunki daha bir parlak mat gibi duruyor ama mat hissi vermiyor pek. Incelenmesi kurcalanmasi icin acikta duran telefonlarin hepsine baktim 8-9 telefon benimki gibi ise 1 tanesi daha az mat parlak gibi.

Kullanilan mat cam uzerine belki yeni uretimlerde bir kaplama yapmislardir diye dusunucem ama kaplama gibi de durmuyor sanki kullanilan materyal farkli.

Daha çok darbeden ziyade çizilmeye dayanıklı bir ürün arıyorum. Ama dediğiniz gibi çok memnunsanız sipariş edeyim.

Evet gayet güzel bir ekran koruyucu, sizin demek istediğinizi anladım. İnternetten hangisi sizin istediğinize uygun tam kestiremiyorum. Piyasada da yaygın olarak darbeye dayanıklı ürünler satılıyor çünkü öyle bir lanse edildi ki insanlarımıza ben dahil, ekran koruyucu güçsüz olsun istemiyoruz.[sm=evillol.gif

Buna baktım şimdi iş görür gibi ama bu da darbe odaklı bir koruyucu.
    www.hepsiburada.com
    Microsonic Apple iPhone 11 (6.1'') Temperli Cam Ekran Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/microsonic-apple-iphone-11-6-1-temperli-cam-ekran-koruyucu-p-HBV00000NF3D5

• quote:

Orijinalden alıntı: getta

Ekran koruyucu ise;

Ekranı TAM KAPATAN mutlaka ilk sırada tercih olmalı.

Şuan Spigen marka Ekran koruyucunun stok tükendiği için.

İşinizi görecek güzel bir ürünü size öneriyorum.
    https://www.hepsiburada.com/microsonic-apple-iphone-11-6-1-tam-kaplayan-temperli-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-HBV00000NF3CF?magaza=Microsonic

Ek Bilgi: iPhone XR ile iPhone 11 ekran boyutları aynıdır. XR olan tüm ekran koruyucuları kullanabilirsiniz.
    Bu ürünün Pro Max versiyonunu kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel.

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.