< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 28 Eylül 2025; 13:44:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2215. sayfa)

-
-
Bana yakinda Avustralyadan 11 pro gelecek. Burda batarya değişimi yapılabilir mi?
Yoksa cihaz yurt dışı yapmayız falan deme ihtimalleri var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İos 26 güncellemesi alması çok iyi oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar selam, iPhone 11 telefonumda apple'ın bilinçli eskitme politikasını bildiğim için son güncellemeyi 16.6.1'de bırakmıştım. Bugün IMDB uygulaması 17 veya üstü istedi. Güncelleme ekranına baktığımda 18.7 gözüküyor.
Size sormak istediğim, iPhone 11 için en ideal sürüm nedir bunun karşılaştırmalarını görebileceğim bir yer var mı? Veya telefon daha üstünü önerirken 17 gibi ara bir sürümü yüklemenin yolu var mı?
_____________________________ -
İOS 26 yüklesem mi, yüklemesem mi diye kararsızlık yaşadım. Sonunda yükledim. Sorunsuz olarak kullanıyorum. Tavsiye ederim ama son karar ve sorumluluk sizin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Telefonu 128 GB yapabilir miyiz:
Samsung A serisi bıktırdı A 34 ü verip üstüne 10.000 TL verip (az kullanılmış :)) 2. el 11 pro max aldım.
Gayet memnunum ancak cihaz 64 gb. Bunu artırmanın yolu yok mu, 128 veya 256 yapabilir miyiz böyle servisler var mı ?
_____________________________ Galaxy A35 5G
Pejo 206 XLine -
sizin telefon için 256 gb 3500-4500 ₺ arası fiyatlar değişiyor hocam değer mi bilemedim değişik bir olay
örnek
https://fpprotr.com/cihazimi-tamir-et/iphone-serileri/iphone-11-serisi/iphone-11-pro-max/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 29 Eylül 2025; 20:48:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sitede ekranda gösterilen fiyatlara Kdv dahil değilmiş. Sayfanın altına not düşmüşler. İlk defa böyle bir fiyat politikası izleyen bir firma gördüm.
26 yükle geç hocam
Şöyle bir karşılaştırma var. Belki fikir verir.
17.7 den geçmeyi düşünüyorum ama şimdilik bekliyorum.
Tech through Toniyoutube
iOS 17 vs iOS 26 on iPhone 11https://www.youtube.com/watch?si=cHLEpwUHvuoU4x0l&v=Cv84krLuhzg&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
18.7 iyi, yükleyebilirsin. Gerçi 18.7.1 çıktı, o nasıl bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İos 26.0.1güncellemesi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X