< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
en az 13 pro geçmeniz lazım. 120 hz ekran, çok daha iyi pil vs gibi artıları var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gönder hocam rahatsız ediyorsa hem garantisi de var mağdur etmezler diye düşünüyorum. Neden olur bir fikrim yok maalesef ilk kez duydum. |
merhaba arkadaşlar şu an telefonsuzum 4-5 gündür, öncesinden yd xiaomiler kullandık en son ki model de 12t idi onun da amoledin de ölü pikseller olunca beyaz beyaz küçük parlak ölü pikseller mecbur elden cıkarmak için sattım bir türlü tah diyeceğim telefon modeline aklım yönelemiyor zaten yd yeter dedim artık garantililere yönelmek istiyorum android cephesinde lakin onlar bile 16 - 20 bin arasına çıkmış tah diyeceğin model için android cihaz fiyatların da, bu arada hiç apple cihaz da kullanmadım tatmadık o ios yazılımını aklım hep o bahsedilen ios akıcılığı vs ekosistemi kullanmayı da istiyor hani ahahha, alacağım maks fıyatlı apple 11 olur, hala alınır mı bu cihaz kronik sorunu var mıdır uzak dur diyeceğiniz vs, fiyat anlamında da 23 bin verilir mi 64 lüğe cunku ancak gücüm parasal yonde 23 binlik 64 lüğe denkleyebilirim oda en fazla 23.750 bulur kılıfdı,korumaydı,adaptördü her neyse 128 lik olmus 26 bucuk bunun adaptörü kılıfı koruması dıyene 27.250 buluyor cok para cıkıyor anlıyacagınız 128 liğe, ben fazla bır sey yuklemem zaten zorunlu seyler harıcın de uygulama icloud satın alabilirim ilerleyen zamanlar da foto ve vıdeo yedegı acıgını onla kapatabılırım |
|
şöyle bir takıntım var amoled ekranlar da gölgelenme ve ileri de yanma problemi oluşuyor nefret ettıgım husustur ekranda ve artık uretıcıler de hepten amolede ve olede geçtiler, magazada s22,s21 fe, a34 ve a54 inceledim, s22 kıbarlıgına lafım yok çok guzel ele oturuyor bataryası kucuk kapasıtesı ve 8 gen 1 vardı sanırım oda ısınan ıslemcılerın basında, samsung da one uı ıle kendını ilerletti yazılım konusunda anroid cephesınde lıderlıgı oynuyor olabılır ama magazada ki s22 de gölgelenme mevcuttu amoledin de temizdi ama sabit ikonda durdurdum acık gri duvar kagıdı ayarladım hemen oradan fark edılır golgelenme olayı, s21 fe ısınma ve batarya cabuk bıtme sorunu varmıs exynos yuzunden onun da ekranında gölgelenme mevcuttu magazada, a34 hele hele kökten amoled gölgelenme sorunu cok kötü belli ediyordu, a54 en hafif gölgelenme sorunu olan modeldi aralarında cok cok az vardı ama bu seferde a34 ve a54 çercevelerı cok kalın yan plastık kısımları bahsettıgım acayip sırıtıyor kalınlık gecen seneki a53 a33 ler daha iyiydi cerceveleri, ben ıps ekran taraftarıyım ama artık kolay kolay uretılmıyor ıpsler, şimdi ip 11 ekran ıps, ios farkı, sattıgında da para eden cıhazlardan apple cihazlar, 64 luk evet problemlı hafıza kapasıtesı ama ben oyun oynamayı bıraktım pubg atardık 1 sene önceye kdr da bıraktım, mevcut bılınen zorunlu ındırdıgımız uygulamaları ındırırım hep 6 - 7 tanedir toplam, bır turlu bulamadım kendıme gore uzun kullanacagım mın 1 bucuk sene mak 2 -3 sene kullanacagımız telefon. evet doğru dediniz en son 18 de bırakılacakmıs ip 11 serisi, uygulamalar da en son ios 18 isteme olayı 5 seneyi bulur hala daha vakit var uygulama tarafında appstore zorunlulugu mın ios isteme uygulama ındırme. |
|
iPhone 11’in sıfırı bu saatten sonra alınmaz, elde varsa uzun süre daha kullanılır o ayrı. Fakat alternatif olarak önerilen s22 de hiç alınası bir telefon değil işlemcisinin ve pilinin vukuatları baya meşhur. Bir de iPhone’a alışıksan iOS’un tadını alamayabilirsin androidde. İşletim sistemi takıntın yoksa bütçeyi arttır ne yap et ya s23 al. iPhone istiyorsan 13’e zorla diyeceğim ama fiyat makası daha çok açılacak fakat en alınası iPhone minimum 13 artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
s23 evet alınabılır modeldir 8 gen 2 son derece guclu ve ısınma olayı pek can sıkmayan ıslemcıymıs oda 30 binmiş sanırım lakin tek sıkıntın belkı batarya cabuk bıtmesı olur, sımdı ben hıc apple cıhaz kullanmadım aklım hep kaydı o zamanlar da paramız yoktu:) şimdi birikim yaparak ayırdım bır koseye paramı almısken güzel pıyasası ıyı gıden satarken cok zarar ettırmeyen samsung a ve s serisi androidde ve applede ip 11 gibi cihazlar listemde. (vatan optımumda honor 70 teşhir urun buldum stoklarında kalmamıs 12250 tl fıyatla hala aynı fıyatta kalmıs bana 12 bine bırakırlarmıs fatura ve kutusuyla, temızlıgı %99 diyebilirim honor 70 işte kapalı vıtrınde duruyordu kımse pek elıne alıp bakmadı dedi görevli zaten bu mevzuyu a54 konusunda da bahsettım kullanıcılara) ama alsak sımdı begenmezsek bır yerınden gıcık alsam pıyasası yok satarsam cok zarara ugratır o cıhazda google playı var bu arada honor da. |
|
O zaman s23 alsın hocam gerekirse bir ay daha beklesin para biriktirsin s23. Çünkü s22 iyi hoş ekranı tasarımı kamerası falan gayet güzel ama o ısıya ne batarya uzun süre dayanır nede çok uzun ömürlü bir kullanım vaadeder. Verimlilik önemli öyle göz ardı edilebilecek bir faktör değil deneyim kalitesini çok etkiliyor. Elektronik aletler fazla ısıyı sevmez. iPhone 11 zaten 22 bin tl, bir ay daha çalış üstüne 6k daha koy s23 al. iPhone 13 14 al diyemiyorum bu fiyatlara zaten dilim varmıyor ama s23 gayet iyi fiyat performans bir telefon. S23’ü severim ama fanlarını sevmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet hocam en makul alınır ip cephesın de 13 müş aşağısına bulasmayın dıyorlar da 13 de 37 38 binlerde geziyordu fıyatı nasıl bulalım bu mıktarı aahaha :) 14 bine yakın nakitim var, 10 bin de kız kardeşim verecek eğer kesinsem ip 11 için almaya :) ip 11 geçen seneye kadar alınabılırlıgı galiba daha coktu bu yıl populerlıgı azalmıs sanırım kımse yanasma dıyor o modele |
|
hocam bu sefer s23 alacak param olsa 30 bin 7 bin daha katar ip 13, bu sefer ip 13 alacagına 14 alsana 10 bin daha kat diye diye ip 14 pro max kadar yolu var zuahaha |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |